کد خبر 972988
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۷
Cyst-Pilonidal-300x204.jpg

حتما به این نکته توجه داشته باشید که در صورت عدم مراجعه به موقع به پزشک و گذر زمان وسعت کیست مویی بیشتر شده و عوارض آن مانند فیستول به سطح پوست ممکن است نمایان شده و حال عمومی بیمار را وخیم تر نماید.

درمان کیست مویی در هر مرحله به هر حال جراحی می باشد، درمان دارویی در کیست مویی هیچ گونه جایگاهی نداشته مگر به عنوان کار کمکی، که جراحی انجام شده و یا قبل از اینکه جراحی انجام شود برای آمادگی قبلی بیمار آنتی بیوتیک و بعد از عمل هم آنتی بیوتیک داده می شود ولی خود آنتی بیوتیک به عنوان درمان قطعی به هیچ وجه کاربرد ندارد.

حتماً باید درمان جراحی کیست صورت بگیرد همان طوری که از صدها سال پیش عمل جراحی با روش برداشتن توده و دوختن زخم حاصل صورت می گرفت، اما در کل با توجه به تجربه کلی به دست آمده، اگر بافت بعد از اینکه برداشته شد محل آن بخیه شود به طور قطع به یقین بافت پوست سریع تر از پایین جوش خورده و کیست دوباره عود می کند. در حال حاضر قطعی ترین راه برداشتن کیست مویی و باز گذاشتن حفره می باشد که بیمار روزانه آن قسمت را شسته و به تدریج آن بافت ترمیم و پر می شود.

زمان درست درمان کیست مویی

زمانی که شخص با آبسه ی این ناحیه مراجعه کند باییستی تحت عمل جراحی اورژانس جهت درمان و تخلیه این آبسه قرار بگیرد. در صورت وجود التهاب پوستی انتی بیوتیک تجویز می گردد وقتی آبسه تخلیه شود مدت زمانی طول می کشد تا التهاب آن رفع شود.

زمانی که عفونت و التهاب پوستی کاملا بهبود یافت می توان عمل جراحی اصلی خارج کردن کیست را انجام داد. اما در برخی از زمان ها دلیل این چرک و التهاب زیر پوستی کیست مویی نبوده که با مصرف دارو بهبود می یابد و دیگر نیاز به جراحی نمی باشد. وقتی کیست مویی تشخیص داده شد عمل جراحی اصلی که بهتر و راحت تر است از طریق لیزر صورت گیرد باییسیتی به سرعت بصورت گیرد.

حتما به این نکته توجه داشته باشید که در صورت عدم مراجعه به موقع به پزشک و گذر زمان وسعت کیست مویی بیشتر شده و عوارض آن مانند فیستول به سطح پوست ممکن است نمایان شده و حال عمومی بیمار را وخیم تر نماید.

سینوس مویی یا پیلونیدال عود شده

در مواردی که در طی عمل جراحی بافت کیست مویی بطور کامل برداشته نمیشود و یا در عمل هایی که بعد عمل جهت بهبود سریعتر زخم بخیه میشود و یا اینکه بعد جراحی موهای ناحیه با لیزر از بین برده نمیشوند احتمال عود بیماری وجود دارد.

در روشهای قدیم درمان سینوس عود شده یک جراحی به مراتب وسیعتر و عمیق تر میباشد در صورتیکه میتوان براحتی پس از لیزر کیست مویی و با سوزاندن ریشه موهای موجود در ناحیه عمل جراحی احتمال جراحی مجدد تا ٩٠٪ کاهش می یابد لذا بهترین روش جهت درمان موارد عود بیماری در مرحله اول استفاده از لیزرهای سوزاننده مو میباشد.

مزایای درمان سینوس مویی با لیزر

1.       نیازی به بستری در بیمارستان و گرفتن بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی که یکی از علل ترس بیماران است نداشته و متعاقب آن نیازی به استراحت چند روزه در منزل که از ضروریات جراحی سنتی است را ندارند و از روز بعد از عمل میتوانند به سرکار خود بازگردند زیرا بیمار بیهوشی نگرفته و درد زیادی بعد از عمل ندارد.

2.       نیازی به پانسمان داخلی (توپی یا تامپون) ندارد که معمولا در جراحی سنتی اجباری و خارج کردن آن بسیار دردناک است .

3.       عمل معمولا در مطب انجام و بیمار بعد از عمل مرخص و میتواند بعد از عمل تغذیه معمولی و دفع مدفوع داشته باشد در حالی که در جراحی سنتی اصل برعدم تغذیه حداقل برای24ساعت وسپس تغذیه با سوپ برای به تاخیر انداختن دفع برای مدت چند روزمی باشد.

4.       درد بعد از عمل با لیزر کیست مویی نسبت به جراحی سنتی بسیارکمتر و میزان خونریزی نیز کمتر است همچنین میزان عود کمتر است.

5.       انتقال عفونت های خطرناک مثل هپاتیت که در جراحی سنتی محتمل است درعمل با لیزر وجود ندارد.

**محتوای تبلیغاتی**

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس