کاشت مو به زبان ساده، برداشت مو از ناحیه ای از سر یا بدن که در برابر ریزش موی ارثی مقاوم است و کاشت آن در ناحیه بی مو یا طاس سر می باشد. پس پیوند مو یک درمان دائمی است. به عبارت دیگر برداشت مو از ناحیه ای از سر، انجام می شود که در برابر DHT یا عوامل ریزش مو مقاوم هستند، پس در آینده این موها نابود نخواهند شد.
پایداری این روش مهمترین مزیت انتخاب پیوند مو بر راه حل های موقتی درمان ریزش مو است. این تنها راه حل درمان ریزش مو شناخته شده است که میتواند طاسی و ریزش مو را فورا از بین ببرد. فرد متقاضی کاشت مو هیچگونه دردی ناشی از برداشت مو و کاشت مجدد آن ها در سر خود حس نمیکند ( کاشت مو درد ندارد). همچنین به دلیل هوشیاری کامل بیمار هنگام عمل و در واقع عدم استفاده از مواد بیهوشی، هیچگونه عارضه ای هم ندارد.
استفاده از مو طبیعی برای جلوه ای طبیعی
بر خلاف برخی روش های پیوند مو، که ممکن است موی کاشته شده دقیقا با رنگ یا نوع موی شما مطابقت نداشته باشد، پیوند مو به روش FIT کاملا طبیعی است، زیرا موی خود شماست که استفاده شده و فقط به یک نقطه جدید منتقل شده است.
نکته بسیار مهم این است که باید یک پزشک متخصص کاشت مو و تکنسین های انتقال فولیکول های مو به شیوه ی طبیعی حرفه ای را پیدا کنید. پزشکان باتجربه ما در روش FIT متخصص هستند تا موهایتان به شیوه ای کاشت کنند که تقریبا غیرممکن است بین موهای قبلی خود ، موهای کاشته شده را پیدا کنید.
آیا فرد مناسبی برای کاشت مو هستم ؟
قبل از هر کاری گرفتن مشاوره کاشت مو از یک کلینیک معتبر و در صورت امکان بهترین کلینیک کاشت مو ایران را فراموش نکنید. اگر از بانک موی خوبی برخوردار هستید، پس بهترین گزینه برای انجام عمل کاشت مو هستید. بانک موی خوب باعث می شود تعداد گرافت بیشتری قابل برداشت باشد و در نتیجه تعداد موی بیشتری کاشته شود.
اما در صورتی که بانک موی کافی در سر وجود نداشته باشد، می توان از موهای قسمت های دیگر بدن برای کاشت مو استفاده کرد. به طور کلی کاندیدای مناسب کاشت مو به روش FIT افراد زیر هستند:
- مردانی که که ریزش موی هورمونی و یا ژنتیکی دارند و موهای خود را به طور کامل از دست نداده اند .
- کاشت مو در خانم ها برای خانم هایی که در قسمت جلوی سر موهای نازک و کم پشتی دارند، ولی در قسمت پشت سر تراکم موها برای کاشت مو به اندازه کافی وجود دارد، استفاده می شود .
- کسانی که کاشت مو با روش FUT انجام داده اند و بعد از گذشت مدتی موهایشان حالت غیر طبیعی به خود گرفته است .
- سن مناسب برای کاشت مو بالای بیست و پنج سال است. کسانی که در سنین پایین ریزش موی زیاد دارند بهتر است به متخصص پوست و مو مراجعه کنند تا علل ریزش موی آنها مشخص شود.
- کسانی که به دیابت مبتلا هستند ممکن است کاشت مو مانند افراد عادی برای آنها موفقیت آمیز نباشد . به همین دلیل کاشت مو با ریسک بالاتری برای آنها انجام می گیرد .
- بیماری های پوستی در قسمت سر پیش از کاشت مو باید برطرف شوند .
اقدامات قبل از کاشت مو و کاشت ابرو
زمانی که شما تصمیم میگیرید مو بکارید حتما باید اقداماتی را انجام دهید و توصیه هایی را رعایت کنید. اینکه در این روزهای باقیمانده چه شامپویی استفاده کنید، چه بخورید و پس از عمل کاشت مو هم چه نکاتی را رعایت کنید؟ این مطلب نگاهی میاندازد به مهمترین مراقبتهایی قبل از عمل مهم کاشت مو و کاشت ابرو که لازم است انجام دهید.
- از دو ماه قبل از عمل کاشت مو از مصرف سیگار ، قلیان و سایر مواد مخدر خودداری نمایید.
- مصرف کپسول ها و قرص های حاوی ویتامین E ، آسپیرین، داروهای ضد انعقاد خون(وارفارین و ..)، امگا 3، ابوپروفن (ژلوفن) از حدود ده روز قبل از عمل کاشت مو ممنوع است.
- مشروبات الکلی را یک هفته قبل از عمل کاشت موی طبیعی کنار بگذارید.
- اگر از هر نوع دارو ، انواع ویتامین ها و مکمل های غذایی ، ترکیبات درمانی گیاهی (نظیر انواع عرقیجات ، چای سبز و سیاه و …) یک هفته قبل از عمل استفاده کرده اید ، حتماً پزشک خود را آگاه سازید. زیرا ممکن است نیاز به قطع مصرف آنها و جایگزین نمودن آن ها با دارو های دیگر باشد.
- شب قبل از عمل نهایت تلاش خود را انجام دهید که در نزدیکی کلینیک سکونت داشته باشید . توجه داشته باشید هرگونه تأخیر در روز عمل ممکن است سبب موکول شدن عمل شما به زمان دیگری شده و علاوه بر آن خسارتی بابت لغو عمل از شما دریافت گردد.
- اگر از داروهای مسکن و خواب آور ، آنتی هیستامین ، فنوتیازین ، کلرپرومازین ، تیوریدازین ، تری فلئوپرازین ، پرومتازین ، پرفنازین و … استفاده می نمایید بایستی در مورد ادامه مصرف آنها از یک هفته قبل از عمل کاشت مو با پزشک جراح پیوند مو مشورت نمایید.
- استفاده از مانیوکسیدیل و محلول های مشابه بهتر است از حدود دو هفته قبل از عمل قطع گردد. استفاده مجدد از این محلول ها پس از عمل با تجویز و نظر پزشک جراح پیوند مو آغاز می گردد.
- از یک روز قبل از عمل کاشت مو از مصرف دارو های مسکن و ضد التهاب غیر استروئیدی شامل بروفن (Advil) ایندومتاسین ، دیکلوفناک ، ناپروکسن ، پیروکسیکام و نظیر آنها خودداری نموده و مصرف آنها را قطع نمایید.
- استراحت کافی شب قبل از عمل یکی از مهمترین نکات اقدامات قبل از عمل کاشت مو زنده می باشد.
**محتوای تبلیغاتی