به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
بهزاد نبوی در گفتوگو با خبر آن لاین مدعی شد در هیچ انتخاباتی نه تنها آقای خاتمی، بلکه اصلاحطلبها هم انتخابات را تحریم نکردهاند، حتی در انتخابات مجلس هفتم. من از سخنان آقای خاتمی ایده مشارکت مشروط استنباط نمیکنم. من پیشتر گفتهام در هر شرایطی باید در انتخابات شرکت کنیم.
بیشتر بخوانید:
به نام لیست امید ما را فرستادند اما با یأس بمبارانمان کردند
وی حتی میافزاید: رد صلاحیت در تمام ادوار از دور چهارم به بعد کم و بیش وجود داشته است. ما نباید مبنای کارمان صرفاً رد صلاحیت باشد.
عضو سازمان (منحله) مجاهدین انقلاب درباره شرطگذاری در انتخابات گفت: شرطگذاشتن برای انتخابات به دو شکل است. یکی این که برای خودمان شرط میگذاریم. مثلاً بعضی از دوستان میگویند که لیستی را ارائه میدهیم، اگر آنها رد صلاحیت شدند دیگر شرکت نمیکنیم. عده دیگری برای حاکمیت شرط میگذارند و فیالمثل میگویند باید نظارت استصوابی لغو شود. در این مورد معتقدم بعید است طرف مقابل به شرطهای ما توجه کند.
وی درباره این اظهارات سخنگوی شورای نگهبان ما برای کسی در انتخابات فرش قرمز پهن نمیکنیم، گفت: بله، طرف مقابل از خدا میخواهد که ما در انتخابات شرکت نکنیم؛ حالا بگوییم که ما به این شرط در انتخابات شرکت میکنیم که چنین یا چنان شود، قطعاً نمیپذیرد. البته به نظر من آقای کدخدایی اشتباه میکند، این دوره باید فرش قرمز پهن کنند، چون در این دوره انتخابات پرشور، برای حفظ امنیت ملی ضروری است. با این فشارهایی که از خارج وارد میشود، اگر انتخابات پرشور نداشته باشیم، فشار به نظام و مردم خیلی زیادتر میشود.
بهزاد نبوی افزود: حاکمیت باید شرایطی فراهم کند تا انتخابات پرشور داشته باشیم. آقای کدخدایی باید متوجه باشد که در این دوره برای حضور مردم در انتخابات لازم است فرش قرمز پهن کند. باید بداند که این یک تصمیم شخصی ایشان و یا حتی شورای نگهبان نیست، بلکه تصمیم حاکمیت برای حفظ نظام، کشور و امنیت ملی است.
درباره این اظهارات و گوینده آن چند نکته شایان ذکر است. نخست اینکه بهزاد نبوی، جزو سردستههای افراطیون در مجلس ششم بود و ادعای استعفا و تحصن و خروج از حاکمیت داشت. اما طیف مذکور با وجود چند هفته معرکهگیری، نه مورد توجه مردم قرار گرفتند و نه نظام.
آنها از طریق دولت و مجلس مدعی اصلاحطلبی فشار آوردند تا نظام انتخابات مجلس هفتم را متوقف کند اما با تودهنی رهبر انقلاب مبنی بر این که انتخابات حق مردم است و مانند همیشه باید سر موعد برگزار شود، مواجه شدند. سپس سراغ تحریم انتخابات رفتند تا شاید مردم پای صندوقها نیایند اما با این وجود مردم در انتخابات شرکت کردند و در اثر مشاهده استقبال مردم، خاتمی مجبور شد در یکی از روستاهای اطراف دماوند رأی بدهد تا ننگ تحریم انتخابات توسط اصلاحطلبان، لااقل به نام او ثبت نشود.
با درسآموزی همین عبرت بزرگ است که بهزاد نبوی با وجود ادا و اطوار شرطگذارانه طیف متبوع خود، میگوید باید در انتخابات شرکت کرد و در واقع رفتار گذشته خود را تخطئه و محکوم میکند.
نکته بعدی این است که نبوی به سیاق مطالعه همیشگی، افراطیون مدعی اصلاحات را با مردم یکی میپندارد و حال آن که مردم، به رغم رفتارهای تحریمی و باجخواهانه طیف مذکور، همواره پای حق و تکلیف ملی خود در انتخابات حضور داشتهاند. جالب اما این است که نبوی میل خود به فرش قرمز گستراندن مقابل خودشان را به «تصمیم نظام و حاکمیت» نسبت میدهد و حال آن که تصمیمگیر نظام براساس معیارهای قانونی، شورای نگهبان است و این شورا هم نه میخواهد و نه مجاز است که برای قانونشکنان و خروج از حاکمیتیهای سابقهدار، حتی موکت پهن کند چه رسد به فرش قرمز!