اخبار ویژه روزنامه ها

یک روزنامه زنجیره‌ای و حامی فتنه، در حالی تیتر «گفت‌وگو، سد راه لُمپن‌ها در انتخابات» را تیتر کرد که رفتار فتنه‌گران در سال78 و 88، مصداق کامل و جامع لُمپنیسم است.

سرویس سیاست مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

***********

کیهان

از توسعه به قیمت له شدن مردم تا شعار عدالت‌خواهی‌ کارگزاران

یک کارشناس سیاسی و فرهنگی در نقد بیانیه اخیر حزب کارگزاران گفت: عاملان مشکلات موجود، طلبکار عدالت شده‌اند.

شهریار زرشناس در گفت‌وگو با روزنامه جام‌جم اظهار داشت: این‌که کارگزاران در مقام یک مدعی و یک ناصح و مصلح ظاهر شده است و اینگونه وانمود می‌کند که آمده تا روند نابسامان امور را به سامان برساند در صورتی که این حزب، مسئول و چه بسا متهم و مقصر دشواری‌ها و نابسامانی‌های کنونی اقتصادی کشور است و اگر قرار است این حزب موضعی بگیرد قطعا موضع ناصحیت نخواهد بود بلکه باید موضع پاسخگویی باشد.

حقوق‌های معوقه و شرایط دشوار معیشتی کارگران، عمدتا نتیجه سیاست‌های اقتصادی حزب کارگزاران و نتیجه نحوه و نوع خصوصی‌سازی این حزب بوده است. مسئولان این حزب به دنبال این هستند که از اعتراضاتی که نتیجه سیاست‌های اقتصادی خودشان است به عنوان فرصت استفاده کنند و به عنوان مدعی ظاهر شوند.

وی با اشاره به نسخه اقتصادی کارگزاران در دولت سازندگی گفت: این نسخه توسط عده‌ای از مدیران در سال 68 برای بازسازی اقتصاد کشور، انتخاب شد. آن مدیران در سال 1375، حزب کارگزاران را تاسیس کردند و در سال‌های 68 تا 76، ریل‌گذاری زیرساختی اقتصاد ایران را در دوران موسوم به سازندگی انجام دادند. از سال 76 به بعد هم علی‌رغم این‌که جریان اصلاحات ظاهرا قدرت را به دست گرفت باز هم سیاستگذاری اقتصادی کشور از نظر رویکرد و الگو و اندیشه، تداوم همان خط فکری مدیران قبلی بود. به علاوه این‌که برخی از مدیران عضو کارگزاران هم در دولت اصلاحات بودند.

زرشناس خاطرنشان کرد: در دولت کنونی، بخشی از مدیران کارگزارانی به عنوان مسئول حضور دارند و الگوی اقتصادی اجتماعی حاکم نیز همان الگوی نئولیبرالی است. این سیاست‌ها، حرکت انقلاب در مسیر اجرای عدالت را کند و ایجاد مشکل کرده است. توسعه مدنظر این حزب، توسعه سرمایه‌داری است و نتایجی که داشته، همگی در تقابل با عدالت است و حالا اینها مدعی هستند عدالت از مسیر سیاست‌های توسعه‌ای این حزب می‌گذرد.

همین مدیران در سال‌های 69 و 70، می‌گفتند حتی به قیمت له‌ شدن گروه‌هایی از مردم باید به توسعه برسیم. این در حالی است که‌ سودانگاری سرمایه‌دارانه در این مدل، عدالت را قربانی می‌کند. الان هم که حزب کارگزاران می‌گوید راه عدالت از توسعه می‌گذرد به همین معناست که در این الگو، تقدم با توسعه است و توسعه آنها بدون عدالت است.

این کارشناس اقتصادی افزود: باید به روند خصوصی‌سازی سال‌های 68 تا 76 برگردیم که مستقیما کارگزاران در راس بودند. نشریه صبح در سال‌های 77- 76 ویژه‌نامه‌ای درباره دو نفر از وزیران دولت اصلاحات که هر دو هم کارگزارانی بودند منتشر کرد و در آن دقیقا چند نمونه از فرآیندهای اقتصادی را به صورت مستند تشریح کرد.

در این فرآیندها یک وزیر یا یک مدیر، یک شرکت به نام مثلا یکی از اقوامش تاسیس می‌کرد و بعد به جای این‌که در قالب تعاونی یا سهامی یا گونه‌های دیگری که می‌توان اکثر مردم را وارد کرد عمل شود کارخانه‌ها و تجارتخانه‌ها تحت عنوان خصوصی‌سازی به این شرکت‌ها واگذار شد. ما انبوهی از نمونه‌های این خصوصی‌سازی را در دوره سازندگی داشتیم.

زرشناس گفت: در همان دوران سازندگی و اعتراضات اسلامشهر معروف است که یکی از مدیران وقت به عنوان راه‌حل می‌گفت که باید باتوم و سپر بخریم. سیاست‌های نئولیبرالی در هر جای دنیا که اجرا شده موجب تشدید فقر و فاصله طبقاتی شده است.

از لُمپنیسم توبه کرده‌اید که نقاب گفت‌وگو به صورت می‌زنید؟!

یک روزنامه زنجیره‌ای و حامی فتنه، در حالی تیتر «گفت‌وگو، سد راه لُمپن‌ها در انتخابات» را تیتر کرد که رفتار فتنه‌گران در سال78 و 88، مصداق کامل و جامع لُمپنیسم است.

روزنامه اعتماد ذیل تیتر «گفت‌وگوی اصلاح‌طلبان و اصولگرایان، سد راه لُمپن‌ها در انتخابات» نوشت: از آشتی ملی، طرحی که سیدمحمد خاتمی ارایه کرد تا میثاق‌نامه گفت‌وگوی ملی که این روزها، اخباری از آن به گوش می‌رسد، فراز و فرودهای فراوانی طی شده است. چنانکه پیرو حوادث پس از انتخابات 88 و عواقب تصمیماتی که برای مقابله با اتفاقات آن سال اتخاذ شد، شکافی میان نیروهای سیاسی پدید آمد که به ‌نحوی دیگر میان پایگاه اجتماعی این دو جریان سیاسی نیز فاصله انداخت.

پس برای مقابله با این شکاف که در عرصه سیاسی و اجتماعی اتفاق افتاده بود، سیدمحمد خاتمی، ایده «آشتی ملی» را در ۱۹ بهمن‌ماه 95 مطرح کرد و واکنش‌های فراوانی ازسوی دو جریان سیاسی به این طرح شد. با آنکه برخی اصولگرایان نیز به‌طور کلی نوعی سکوت توام با رضایت پیشه کردند اما در همان روزها دیگر چهره‌های سیاسی به مقابله با آن پرداختند. رییس قوه قضاییه وقت این طرح را به «رسانه‌های بیگانه» نسبت داد و احمد توکلی نیز در حساب کاربری‌اش در توییتر نوشت: «با آشتی ملی موافقم. اما مقدمه آشتی ملی پذیرش اشتباه و عذرخواهی رسمی دولت اصلاحات است.»

از آن روز تا امروز لزوم گفت‌وگو در محورهای متعددی مطرح شده است. از مهم‌ترین محورهای گفت‌وگو می‌توان به گفت‌وگو بین جریان نیروهای اصلاح‌طلب و اصولگرا، گفت‌وگوی درون‌گفتمانی و گفت‌وگو میان وزارت کشور و شورای نگهبان اشاره کرد. محورهایی که چهره‌های سیاسی و مقامات کشوری در اظهارنظرهای دیروز خود به آنها پرداخته‌اند.

این روزنامه سپس از قول احمد مازنی عضو فراکسیون امید در مجلس می‌نویسد: «پیش از این با سیدمحمد خاتمی، نجفقلی حبیبی، بهزاد نبوی، علی شکوری‌راد، غلامحسین کرباسچی، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، احمد توکلی و محمدرضا باهنر نیز درباره گفت‌وگوی ملی صحبت‌ کرده‌ام.» در این زمینه میثاق‌نامه انتخاباتی گفت‌وگوی ملی در حال تهیه است.

همزمان درون مجلس هم مجمع گفت‌وگوی ملی را تشکیل داده‌ایم که از یک جمع ۲۵ نفره از طیف‌های مختلف تشکیل و تاکنون 6 جلسه از این مجمع نیز برگزار شده است.» مازنی افزود: «هر قدر ما افکار عمومی را به فضای گفت‌وگومحور در کشور نزدیک کنیم، مردم انتخاب‌هایشان دقیق‌تر می‌شود. صدای لمپن‌ها معمولا بلندتر است اما اگر در کشور گفت‌وگوی منطقی شکل بگیرد، می‌توان صدای لمپن‌ها را پایین آورد و آن صداها دیگر تاثیری نمی‌گذارد.

روزنامه ایران هم از قول مازنی نوشت: نهمین جلسه گفت‌وگوی ملی دو هفته پیش در دفتر محمدرضا عارف برگزار شده و بجز عارف رئیس فراکسیون امید، سیدمحمد صدر، محمدرضا باهنر، سیدمحمدحسن ابوترابی فرد، عزت‌الله ضرغامی و احمد توکلی اعضایی هستند که نسبتاً منظم در این جلسات شرکت می‌کنند.

مجید انصاری، عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز هم گاهی در جلسات حضور می‌یابد و قرار است علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم به این جمع اضافه شود. مازنی البته گفته که از علی عسکری، رئیس سازمان صدا و سیما هم دعوت شده در این جلسات شرکت کند که تاکنون به خاطر تداخل برنامه‌هایش با جلسات نتوانسته حضور یابد.

یادآور می‌شود لُمپن اصطلاحاً به عناصر قانون‌شکن و لات مسلک و چاقوکش که رعایت قانون و حقوق عمومی را نکنند اطلاق می‌شود. و با این معنا باید از عناصر فعال در فتنه 88 که مجبور شده‌اند دنده عقب بگیرند و دوباره به اسم آشتی و گفت‌وگوی ملی تله‌گذاری کنند پرسید: آیا از شما قانون‌شکن‌تر و لات‌مسلک‌تر در فضای سیاسی پیدا می‌شود؟

آیا همین خاتمی و سایر سران فتنه نبودند با القای تقلب مردم را- که بعداً خاتمی اعتراف کرد دروغ بوده- در مقابل رأی اکثریت دعوت به شورش کردند و فضا را برای اوباشگری گروهک‌های ضدانقلابی و عناصر وابسته به سرویس‌های جاسوسی بیگانه مهیا کردند؟ کدام آشتی؟ مگر می شود بین دزد و قاتل و جنایتکار با پلیس و قربانی و کسی که دزد به اموالش زده آشتی برقرار کرد؟ همچنان عذرخواهی از پیشگاه ملت و نظام به‌خاطر خیانت و وطن‌فروشی بزرگ سال 88 و همسویی با سناریوی دشمن که به دادن گرای تحریم‌های اقتصادی ختم شد، بر گردن سازمان‌دهندگان فتنه سنگینی می‌کند و البته موضوع مجازات آنها، بحث جداگانه‌ای است.

خیز مشاور خاتمی برای زدن برچسب پفیوز به اصلاح‌طلبان

در حالی که یک اصلاح‌طلب می‌گوید باید در انتخابات شرکت کنیم، یک اصلاح‌طلب دیگر می‌گوید اصلاح‌طلبان اگر در انتخابات به شکل مشروط شرکت نکنند، پفیوز هستند! اظهارات اخیر عبدالله ناصری در حالی است که کارشناسان معتقدند اصلاح‌طلبان مانند همیشه از این بازارگرمی‌ها و شرط‌گذاری‌ها و مظلوم‌نمایی‌هایی انجام می‌دهند اما در عین حال در انتخابات هم شرکت می‌کنند و حال آنکه شورای نگهبان هرگز، شرط‌گذاری در انتخابات را نپذیرفته است؛ بنابراین به نظر می‌رسد سخنان ناصری (مشاور خاتمی) نوعی خودزنی و استقبال پیشاپیش از عنوان پفیوز است.

روزنامه آرمان اخیرا از قول یک نماینده اصلاح‌طلب نوشت: تحت هر شرایطی لیست انتخاباتی می‌دهیم. چند دیدگاه در رابطه با انتخابات مجلس یازدهم در بین ما اصلاح‌طلبان مطرح شده است. یک دیدگاه این است که ما نه تنها تحریم نمی‌کنیم، بلکه مشارکت فعالی داریم و تحت هر شرایطی هم لیست می‌دهیم.

یک دیدگاه هم 180 درجه نقطه مقابل این‌هاست که می‌گویند ما برای لغو نظارت استصوابی شرط می‌گذاریم و اگر این کار انجام شد، ما شرکت می‌کنیم، فعال می‌شویم و لیست می‌دهیم؛ این بحث به حضور مشروط در انتخابات مشهور شده است. اما عبدالله ناصری مشاور خاتمی به ایلنا گفته است: اصلاح‌طلبان باید بپذیرند اگر شرکت در انتخابات را مشروط نکنند، نزد جامعه مدنی و مردم به‌عنوان نامردان و پفیوزهای سیاسی قلمداد خواهند شد.

بنابراین شرایط تاریخی این‌گونه است که اصلاح‌طلبان نباید تنور انتخابات را برای جریان مقابل گرم کنند بلکه باید شرایط معقول بگذارند.

زیباکلام: مردم از اصلاح‌طلبان قطع امید کرده‌اند

اصلاح‌طلبان ناتوانند از اینکه بابت حمایت از لیست امید و حسن روحانی به مردم پاسخ دهند.

صادق زیباکلام در پاسخ به این سوال نامه‌نیوز که آیا «ابتکار شورای عالی سیاستگذاری در تشکیل کارگروه «تعامل با شورای نگهبان» جواب می‌دهد یا خیر؟» گفت: خیر و تأکید می‌کنم خیر. اینها همه‌اش برای دلخوش کردن پایگاه اجتماعی است.

در واقع شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان می‌خواهد به سرمایه اجتماعی این جریان بگوید که در حال انجام اقداماتی برای ورود پرقدرت به عرصه انتخابات مجلس است اما واقعیت مطلب را باید در جای دیگر جست‌وجو کرد.

این شورا نمی‌تواند بابت حمایت از لیست امید و حسن روحانی به مردم پاسخ دهد و حالا نمی‌داند با چه زبانی از مردم برای شرکت در انتخابات دعوت کند و به آنها بگوید که مانند سال 92، 94 و 96 پای صندوق‌های رأی بیایند و به فهرست مورد تأیید اصلاح‌طلبان رأی بدهند.

وی افزود: شورای نگهبان اگر در تأیید صلاحیت نامزدها از انتخابات مجلس دهم سختگیری بیشتری نکند، قطعا سختگیری‌اش کمتر نخواهد بود بنابراین همه این حرف‌ها با هدف دادن روحیه به کسانی است که از اصلاح‌طلبان قطع امید کردند.

چند هفته پیش هم اعلام کردند که با وزیر کشور دیدار کردیم و دیدار با آقای روحانی و آقای جهانگیری هم در دستور کار است اما این دیدارها هیچ تأثیری ندارد و صرفا کاربردش دادن روحیه به پایگاه اجتماعی مستأصل و ناامید جریان اصلاحات است.

جواب همه این حرف‌ها را آقای کدخدایی در یک جمله داد و اعلام کرد «نیاز به این دیدارها نیست و اصلاح‌طلبان اگر راست می‌گویند به قانون تمکین کنند». معنای حرف آقای کدخدایی این است که شورای نگهبان هر کسی را رد صلاحیت یا تأیید صلاحیت کرد در چارچوب قانون بوده است. زیباکلام در پاسخ به این سؤال که آیا وزرای جدا شده از دولت روحانی می‌توانند با نامزدی در انتخابات، قوتی به لیست اصلاح‌طلبان ببخشند؟ گفت: خیر، شانس و امید موفقیت‌شان در انتخابات مجلس حتی از آقای لاریجانی کمتر است.

تاریخ مصرف طیف لاریجانی برای اصلاح‌طلبان تمام شده؟!

همزمان با شانه خالی کردن اصلاح‌طلبان از مسئولیت عملکرد دولت، یک عضو حزب اعتماد ملی می‌گوید ائتلاف ما حامیان دولت، ضربه سنگینی به اصلاح‌طلبان وارد کرده است.

در حالی که برخی اصلاح‌طلبان، دولت روحانی را رحم اجاره‌ای خود توصیف کرده بودند، اسماعیل گرامی مقدم به نامه نیوز گفت: ما دریافته‌ایم که ائتلاف با حامیان دولت ضربه سنگینی به اصلاح‌طلبان وارد کرد. از این رو بنا داریم تا به هویت اصلاح‌طلبی خود بازگردیم و صرفاً با احزاب اصلاح‌طلبان ائتلاف شکل بگیرد تا علاوه بر آنکه سرمایه اجتماعی جبهه اصلاحات بازسازی شود، نیروهای با کیفیتی وارد مجلس شوند؛ نیروهایی که واقعاً به اصلاحات و احقاق حقوق مردم باور داشته باشند.»

وی درباره انتقادها از لیست امید گفت: همواره ما در برابر این پرسش بوده‌ایم که لیست امید تا چه حد توانست پاسخگوی خواسته‌های مردم و مشخصاً رأی‌دهندگان باشد؟ اکنون برای برطرف کردن این نقیصه کارگروه پایش و ارزش‌یابی به شورای سیاست‌گذاران و سازمان ائتلاف اضافه شد. وظیفه این کارگروه بررسی عملکرد منتخبان بعد از انتخاب است.

از سوی دیگر در این دوره به اندازه توانمان لیست می‌دهیم یعنی دیگر با هر جریانی ائتلاف نمی‌کنیم و لیست کیفی خواهد بود. مثلاً اگر در تهران نتوانستیم 30 نفر افرادی که حقیقتاً به اندیشه‌های اصلاح‌طلبی باور دارند، در لیست بگنجانیم، الزاماً لیست 30 نفره نخواهیم داد. در مجموع تمام تلاشمان این است که لیستمان با کیفیت باشد».

گرامی مقدم در پاسخ به این پرسش که آیا باز هم شاهد خروج برخی از منتخبان از عنوان اصلاح‌طلبی بعد از انتخابات خواهیم بود یا خیر، گفت: «بدعت زشتی در سال 94 گذاشته و آن خروج برخی از لیست امید بود که با سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان به پیروزی رسیده بودند؛ مشخصاً آقایان کاظم جلالی و بهروز نعمتی بعد از آنکه وارد مجلس شدند به اصلاح‌طلبان پشت کردند و از سرمایه این جناح سوء استفاده کردند یا حتی خود آقای لاریجانی هم که با حمایت اصلاح‌طلبان در قم به مجلس آمد بعد از تشکیل مجلس، حمایت اصلاح‌طلبان را نادیده گرفت. در حال حاضر ما سعی کردیم که شیوه ائتلاف خود را اصلاح کنیم.

یادآور می‌شود اخیراً حسین مرعشی درباره حمایت از لاریجانی و طیف او در انتخابات گفته بود ما روی اسب بازنده شرط‌بندی نمی‌کنیم. این در حالی است که افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، بیشترین استفاده را از طیف لاریجانی در جریان تصویب برجام کردند. بعدها کرباسچی نام این کار را سربازگیری از جناح مقابل توصیف کرد.

ایران

دو محکوم به اعدام در زاهدان «مولوی»  نیستند

خبر اول اینکه، دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: دو نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی از سوی دادگاه انقلاب زاهدان به حبس و اعدام محکوم شده‌اند. به گزارش فارس، حجت‌الاسلام علی موحدی راد افزود: این دو نفر به نام‌های «امین.ب» و «عبدالحکیم.ک» به اتهام محاربه، عضویت و همکاری با گروهک‌های تروریستی از سوی دادگاه انقلاب زاهدان به 10 سال حبس و اعدام محکوم شده‌اند اما این حکم غیرقطعی است.

وی ادامه داد: برخلاف اینکه حکم صادر شده غیرقطعی است و وکلای متهمان برابر قانون اجازه اعتراض دارند اما متأسفانه عده‌ای در فضای مجازی دست به هوچی‌گری و القای افکار منفی و خلاف واقع زده‌اند که عملاً این افراد قصد دارند با به بازی گرفتن افکارعمومی و انتشار اخبار کذب، التهاب آفرینی کنند.

وی تأکید کرد: این دو متهم نیز همانند سایر افراد می‌توانند نسبت به حکم صادر شده اعتراض کنند کما اینکه وکیل یک نفر از آنها نیز اعتراض خود را اعلام کرده و متهم دوم نیز بیش از دو هفته دیگر مهلت دارد تا نسبت به حکم تقاضای بازبینی بدهد که پس از آن به منظور بررسی دقیق‌تر، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود.

موحدی راد تأکید کرد: نکته قابل تأمل دیگر در پرونده این است که برخی‌ها به دنبال این هستند تا دو متهم را به عنوان مولوی اهل سنت معرفی کنند و در جریان پرونده خللی ایجاد کنند که البته این موضوع نیز مورد بررسی قرار گرفت و تا زمان صدور حکم، استعلام‌های لازم از مراجع ذیصلاح و مرتبط اخذ شد اما نه تنها هیچ سندی از مولوی بودن این افراد به دادگاه ارائه نشد بلکه حتی طلبه مدرسه دینی بودن آنها نیز مورد تأیید هیچ نهادی واقع نشد.

 محاکمه عامل حمله به سرکنسولگری ایران درفرانکفورت

  خبر دیگر اینکه، دادگاهی در شهر فرانکفورت آلمان یک مرد ۲۲ ساله را به اتهام تلاش برای حمله به سرکنسولگری ایران در این شهر محاکمه کرد. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری د. پ. آ آلمان، این مرد تلاش کرده بود تا به ساختمان سرکنسولگری ایران در فرانکفورت خسارت وارد کند که دستگیر و محاکمه وی از دیروز در دادگاه مرکزی فرانکفورت آغاز شده است. متهم در ژانویه سال گذشته میلادی(دی97) کوشیده بود تا یک بسته مواد آتش زا به سمت کنسولگری ایران پرتاب کند که پیش از انجام کار از سوی پلیس شناسایی و دستگیر شد.

خراسان

 حقوق و کارانه را گزارش نکنید، مجرم هستید

با توجه به این که طبق تبصره ۲۱ ماده واحده بودجه ۱۳۹۸ مقرر شده به منظور ایجاد انضباط مالی و پرداخت به موقع حقوق کارکنان، کلیه دستگاه های اجرایی موظف باشند اطلاعات مربوط به پرداخت حقوق و مزایا، کارانه، اضافه کاری، انواع فوق العاده، حق عائله مندی و اولاد و همچنین هرگونه پاداش از محل منابع عمومی و اختصاصی را گزارش دهند، یک نهاد نظارتی در ابلاغیه جدید خود به روسای نهادهای دولتی متذکر شده رعایت نکردن این دستور در حکم تصرف غیرقانونی در اموال عمومی محسوب می شود و عملکرد پنج ماه اول سال ۱۳۹۸ دستگاه ها باید در اسرع وقت به نهادهای مربوط اعلام شود.

گلایه از مسئولان بابت گران شدن برنج در محرم

یک نهاد مهم اقتصادی در ابلاغیه خود به تعدادی از نهادهای صنفی و مدیران دولتی با اشاره به این که برنج های خارجی همچون هندی و پاکستانی با دریافت ارز رسمی از دولت، وارد کشور شده و به دست مصرف کننده می رسند، اعلام کرده که حسب گزارش های رسیده قیمت های مصوب در ایام ماه محرم توسط برخی واردکنندگان یا توزیع کنندگان رعایت نشده که باید ضمن رصد دقیق، متخلفان اعم از گران فروشان و محتکران تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند.

آرمان

کارگران هپکوی اراک ریل راه‌آهن را بستند

جمعی از کارگران هپکوی اراک دیروز مسیر ریل راه‌آهن شمال - جنوب را مسدود کردند. این کارگران خواستار تعیین تکلیف حقوق و مزایای معوقه و سهامداری عمده این واحد صنعتی هستند و از مسئولان درخواست دارند تا مطالبات صنفی آنان پیگیری شود. کارگران در زیر پل شهید بختیاری بر روی محدوده ریل راه‌آهن ایستاده‌اند و خواستار رسیدگی به مطالبات خود هستند. یکی از کارگران به ایرنا گفت: در ماه‌های گذشته صحبت‌هایی در خصوص تعیین تکلیف معوقات کارگران و سرنوشت سهامداری عمده هپکو مطرح شده که کارگران خواستار پیگیری آن هستند. اجرایی شدن قرارداد سال گذشته وزارت راه و شهرسازی برای ساخت دو هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهسازی از دیگر خواسته‌های کارگران هپکو است.

سرقت دوربین‌های یوزآسیایی

فردی که اقدام به سرقت دوربین‌های مداربسته اطراف محوطه نگهداری یوزهای آسیایی در پارک طبیعت پردیسان کرده بود، دستگیر شد. حوالی ساعت دوبامداد هفدهم شهریورماه امسال خبری مبنی بر سرقت دوربین‌های مداربسته واقع در محوطه نگهداری از یوزهای آسیایی در پارک طبیعت پردیسان به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که درپی آن عوامل کلانتری مرزداران به محل اعلام‌شده اعزام شدند. با حضور ماموران در محل و بررسی موضوع، عوامل حراست سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کردند فردی را که اقدام به سرقت دوربین‌های مداربسته اطراف محوطه نگهداری از یوزهای آسیایی کرده است، دستگیر کرده‌اند که این فرد به ماموران تحویل داده شد.

شهردار مهریز استعفا کرد

رئیس شورای شهر مهریز اعلام کرد: احمد آخوندی با ارسال نامه‌ای به این نهاد مدنی استعفای خود را از مسئولیت شهرداری مرکز این شهرستان اعلام کرد. علیرضا ابویی گفت: طبق مقررات به‌زودی جلسه شورای‌ شهر تشکیل و موضوع استعفای شهردار طرح و بررسی می‌شود. وی با اشاره به اینکه آخوندی تاکنون بارها خواستار کناره‌گیری از مسئولیت خود در این پست بود، بیان داشت: انتخاب شهردار جدید با نظر اکثریت اعضای شورای‌ شهر خواهد بود. این مسئول اشاره‌ای به‌علت استعفای آخوندی نکرد و ابراز امیدواری کرد که در انتخاب شهردار مصالح شهر و شهروندان مدنظر شورا باشد.

تهدید وحید جلیلی از سوی کیهان

کیهان در مطلبی به جلیلی هشدار داده‌ ممکن است در آینده به حشمت‌ا... طبرزدی دیگری تبدیل شود. این روزنامه نوشت: نوع رفتار منتقد محترم فارغ از نیتش که ان‌شاء‌ا... خیر بوده، موجب نوعی از تربیت سیاسی گلادیاتوری در میان برخی نیروهای جوان و کم‌تجربه می‌شود که به‌راحتی می‌شود در پوشش مطالبه‌گری و عدالت‌خواهی و حق‌طلبی، برای اغیار سربازگیری شوند. یکی از نمونه‌های آن باند طبرزدی است. فرموده‌اید دیگران حتی کسری از اطلاعات متنوع شما را در موضوع مورد بحث ندارند، پس حتما می‌دانید طبرزدی اولین کسی بود که واژه «امام خامنه‌ای» را به کار برد. الان کجاست؟ آیا این مدل رفتارها در سبد دشمن نمی‌ریزد؟

ایران تیم بداخلاق جام جهانی بود

تیزر مصاحبه علیرضا فغانی قبل از رفتن منتشر شد و به‌نظر می‌رسد او صحبت‌های جنجالی‌ای را در این مصاحبه مطرح کرده است. فغانی پیش از رفتن این مصاحبه را انجام داده است، در قسمتی از مصاحبه درباره نظرات پیشکسوتان داوری صحبت می‌کند. او در قسمتی از این مصاحبه گفت: من کدخدامنشی را یاد نگرفتم و از طرف پیشکسوتان داوری هم مورد انتقاد قرار گرفتم. او درباره نظر افراد در جام جهانی درمورد تیم‌ملی ایران گفت: هر زمان می‌خواستند در جام جهانی تیم بداخلاق را معرفی کنند به تیم ایران اشاره کردند، چراکه ما حتی بعد از استفاده از کمک‌داور ویدئویی هم به داور بازی پرتغال اعتراض کردیم.

مراقب ۱۲۰۰ «در» عجیب باشید

کلیپی طی ۲۴ ساعت گذشته در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد که نشان می‌دهد قطار مترو در یکی از خطوط با در باز در حال حرکت است. این موضوع با واکنش‌ها و انتقادات زیادی در فضای مجازی رو به رو بود. انتقاداتی که معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آن گفت: این مشکل به دلیل نقص فنی به وجود آمده و زمانی که در بین دو ایستگاه چنین اتفاقی رخ دهد نمی‌توان مسافران را پیاده کرد لذا تعمیر در قطار به رسیدن به ایستگاه آخر موکول می‌شود.یک قطار به تنهایی ۴۲ در دارد و در یک خط سه قطار فعال است. بنابر این بیش از ۱۲۰۰ در وجود دارد که ممکن است یکی از آنها در طول سال خراب شود.

واکنش علیفر به شایعه رفتنش

یک اشتباه در گزارش بازی تیم‌های رئال‌مادرید و لوانته باعث شد تا گزارشگر تلویزیون از سوی سازمان صداوسیما تعلیق شود. علیفر در این مورد گفت: من از ابتدای شروع کار شبکه سه و شبکه ورزش با این شبکه‌ها همکاری کردم و به‌عنوان کسی که صدا و فن‌بیان خوبی دارد، تعلیق را می‌پذیرم و منتظر می‌مانم که توضیحات من را بخواهند و با من صحبت کنند، اما اگر بخواهیم به این شکل افراد را تعلیق کنیم، همه همکاران جوان من که در ابتدای راه هستند، تعلیق می‌شوند و از چند وقت دیگر باید جای گزارش، موسیقی پخش کنیم.

کارگران ساختمانی در راه عراق

شرایط رکودی در بخش مسکن سبب شده تا کارگران به‌دنبال راه‌حل‌های دیگری از جمله خروج از کشور و کار در کشورهای همسایه از جمله عراق باشند. بنا به گفته دبیر انجمن صنفی کارگران ساختمانی این افراد با گذرنامه‌های زیارتی یک‌ماه تا ۴۵روز به عراق می‌روند و پس از پایان مهلت گذرنامه، برای تمدید مجدد مراجعت می‌کنند. دستمزد روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰هزار تومان شرایط مورد قبولی است که این افراد عدم پوشش بیمه‌ای و حمایت در هنگام بروز حوادث را ترجیح می‌دهند.

رئیس اینستکس به تهران آمد

رئیس جدید اینستکس به تهران آمده و قصد دارد با مقامات بانک مرکزی و شرکت ایرانی متناظر اینستکس (ساتما) نیز دیدار کند. میشائیل ارهارد بوک در نخستین روز از سفر خود، در اتاق مشترک بازرگانی و صنایع ایران و آلمان حاضر شد و با نمایندگان شرکت‌های ایرانی و آلمانی دیدار و گفت‌وگو کرد. وی در بازدید خود از اتاق بازرگانی ایران و آلمان با نمایندگان شرکت‌های ایرانی و آلمانی دیدار و درباره موضوعات مختلف تجارت میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

برانکو ماندنی شد

حسام القحطانی، خبرنگار سعودی خبر داد که رئیس باشگاه الاهلی عربستان حکم اخراج برانکو ایوانکوویچ، سرمربی کروات تیمش را امضا نکرده است. رئیس باشگاه الاهلی در شرایط کنونی در حال تامین پول فسخ قرارداد برانکو است و زمان می‌خواهد تا جایگزین مناسب پیدا کند و به همین خاطر برانکو فعلا ماندنی است. منصور بن مشعل، مدیر تیم الاهلی بعد از باخت الاهلی مقابل الوحده اعلام کرد که برانکو به‌خاطر کسب نتایج ضعیف از این تیم اخراج شد.

احسان کرمی: ممنوع‌التصویر هستم؟

احسان کرمی درباره ممنوع‌التصویر بودنش در تلویزیون گفت: دلیل این اتفاق را نمی‌دانم. طی این سال‌ها چند دوره ممنوع‌التصویر شده‌ام، اما هیچ‌وقت متوجه نشدم که به چه علت این اتفاق افتاده است. حتی الان که با شما صحبت می‌کنم نمی‌دانم ممنوع‌التصویر هستم یا خیر.

روایت فروغی‌ از مخاطبان شبکه3

علی فروغی مدیر شبکه سه سیما درباره میزان مخاطبان فعلی این شبکه نیز گفت: افزایش مخاطبان شبکه سه به ۶۲.۳درصد در آخرین نظرسنجی‌های سازمان، نشان از اعتماد بیش از پیش مردم دارد و این اقبال کار ما را سخت‌تر کرده است و همه همکاران ما در شبکه در حال تلاش هستند تا با طراحی برنامه‌های جدید و جذاب روند رو به رشد مخاطب را حفظ کنند.

انفجار در مجتمع پتروشیمی غدیر

رئیس روابط عمومی پتروشیمی غدیر درباره خبر وقوع انفجار در پتروشیمی غدیر اظهار داشت: ما در حال جوشکاری یکی از مخازن غیر قابل استفاه و شات داون بودیم که به دلیل انباشت گاز و اتصال مختصری که رخ داد، دچار آتش سوزی شد. ممبینی افزود: آتش سوزی بلافاصله کنترل شد، مشکل خاصی هم نبوده است و هیچ‌کس دچار صدمه نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
    1 1
    آنها نهایت مکر خود را بکار زدند همه مکرها نزد خداوند آشکار است هر چند به مکرشان کوهها را از جا برکند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس