-
نکات تغذیهای در زمان ابتلا به کرونا
مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در زمان ابتلا به کرونا فراموش نکنید.
-
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛
سنگینی «چاقی» بر دوش نظام سلامت کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: چاقی یکی از مهم ترین عوامل موثر بر افزایش بیماری زایی و افزایش بار مالی بر نظام سلامت و مرگ و میر است.
-
۱۰ صبحانه خوشمزه برای تقویت مغز
صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز می تواند باشد،چرا که احتمالاً می دانید که یک وعده غذایی صبحگاهی، می تواند به عنوان سوخت مفید بدن شما عمل کند و به شما احساس انرژی بدهد.
-
عوارض وحشتناک مصرف زیاد سیر
امروزه در حالی سیر به دلیل خواص و مزایای مناسبش توسط افراد مورد استفاده قرار میگیرد که مصرف بیش از حد سیر مضرات جدی و عوارض نگرانکنندهای را میتواند برای بدن به همراه داشته باشد.
-
سایه این بیماری بر سر همه است
بیماری فشار خون به عنوان یکی از علل ابتلا به بسیاری بیماریها همچون بیماریهای قلبی و عروقی، سکته مغزی، سکته قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب رسیدن به چشم و...در علم پزشکی از اهمیت زیادی برخوردار است.
-
اینفوگرافیک/ درمان طبیعی سرماخوردگی با این مواد غذایی
با ادغام غذاهای غنی از ویتامین و آنتی اکسیدان در رژیم غذایی خود، میتوانید طول بیماری را کاهش داده و امکان مبارزه بهتر سیستم ایمنی بدنتان درمقابل بیماری را فراهم کنید.
-
نشانههای سرطان دستگاه گوارش را بشناسید
یک متخصص جراحی عمومی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در خصوص بیماریهای بدخیم معده، نکاتی را متذکر شد.
-
در روزهای آلودگی هوا چی بخوریم؟
کارشناس دفتر مدیریت بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت گفت: در روزهای آلودگی هوا مردم از رژیم غذایی حاوی میوه و سبزی، حبوبات کامل فراوان و مقدار چربی، شیرینی و نمک کم استفاده کنند.
-
نکات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی
رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به تبیین نکات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت.
-
خواص شگفت انگیز لبو
لبو به دلیل دارا بودن مواد معدنی غنی و انواع ویتامین ها خواص درمانی زیادی برای کودکان و بزرگسالان دارد.
-
توصیههای خوراکی وزارت بهداشت درباره آنفلوانزا
بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهترین راه پیشگیری از آنفلوانزا شسستن مرتب دستها، پوشیدن لباس گرم و استفاده از ماسک در اماکن عمومی است.
-
تقویت سلامت رودهها با مصرف بادام
محققان می گویند بادام می تواند اسید چرب بوتیرات با زنجیره کوتاه را که برای سلامت روده مهم است، تقویت کند.
-
۱۰ خاصیت شگفتانگیز هِل
مصرف هل به بهبود سلامت قلب، پیشگیری از بروز سرطان، مقابله با آسم، بهبود سلامت دهان و دندان و درمان سکسکه کمک شایانی میکند.
-
۲ خوراکی برای تقویت حافظه
یک مطالعه علمی نشان میدهد، مصرف برخی مواد خوراکی از زوال شناختی مرتبط با افزایش سن و همچنین ایجاد آسیب شناسیهای عصبی جلوگیری میکند.
-
مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
پاییز فصل آنفلوانزا و سرماخوردگی است پس با تقویت سیستم ایمنی بدن به کمک مواد غذایی بسیار مغذی میتوانید از پاییز بدون بیماری لذت ببرید.
-
این مواد غذایی باعث کاهش هوش شما میشود
نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان میدهد مصرف غذاهای پرچرب میتوانند ضریب هوش را تنها در ۹ روز کاهش دهد.
-
دانش آموزان در میان وعده چی بخورند؟
مصرف هله هوله در میان وعده در یادگیری و تمرکز دانش آموزان اختلال ایجاد می کند و علاوه براختلال موجب چاقی و کم خونی دردانش آموزان می شود.
-
بیاشتهایی کودکان خطرناک است؟
دبیر انجمن کودکان ایران گفت: عفونتهای ادراری، انگل، کمخونی، تکفرزندی، متنوع نبودن غذا و فشارهای روانی جزء عوامل مرتبط با بیاشتهایی در کودکان است.
-
اینفوگرافیک/ خوراکیهای ممنوعه در پیادهروی اربعین
برای این که سفر سلامتی داشته باشید و از مسمومیت و ناراحتیهای گوارشی در امان باشید لازمه دور برخی خوراکیها رو در این سفر خط بکشید که در این اینفوگرافی به اونها اشاره کردیم.