-
موادغذایی ضدکرونا را بشناسید
متخصص تغذیه با اشاره به اینکه ویروس کرونا طبعی سرد دارد، گفت: برای مقابله با این بیماری، مصرف مواد غذایی که طبع گرم دارند مانند سیر، دارچین، زنجبیل، رازیانه ، زیره و ترکیب سیاه دانه و عسل پیشنهاد میشود.
-
یک کارشناس تغذیه عنوان کرد؛
چرا کودکان چاق می شوند
یک کارشناس تغذیه، در ارتباط با علل افزایش چاقی در کودکان، نکاتی را متذکر شد.
-
کدام افراد نباید «عسل» مصرف کنند؟
عسل طبیعی ماده غذایی بسیار خوبی است اما مصرف زیاد آن باعث چاقی میشود؛ به طور کلی کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند و دیابتی ها نیز باید به صورت محدود مصرف کنند.
-
روزانه چقدر «قند و شکر» بخوریم؟
متخصص تغذیه گفت: باید مصرف قند و شکر کمتر از ۵ درصد انرژی مصرفی روزانه باشد؛ یعنی در کل میزان غذای مصرفی روزانه، باید کمتر از ۲۵ گرم قند و شکر مصرف کنیم.
-
استاندارد کاهش وزن در هفته چقدر است؟
متخصص تغذیه گفت: افراد مختلف با توجه به سیستم بدنی باید از رژیمهای مختلف غذایی استفاده کنند اما برای این کار حتما باید به متخصص تغذیه مراجعه کرد.
-
پیامدهای دوران کرونا برای بچهها
یک متخصص تغذیه نسبت به چاقی دانش آموزان در دوران کرونا هشدار داد و گفت: کم تحرکی، تماشای تلویزیون، بازی با رایانه و...، باعث شده کودکان و نوجوانان ما روز به روز چاق تر شوند.
-
بهترین جایگزینهای سم سفید را بشناسید
متخصصان تغذیه میگویند مصرف زیاد شکر میتواند عوارض بسیار بدی برای بدن داشته باشد.
-
میزان مصرف ویتامین D در سنین مختلف +جدول
ویتامین D به عنوان ویتامین محلول در چربی دارای نقشهای متعددی در بدن است؛ از جمله شرکت در متابولیسم کلسیم و فسفر در سلامت استخوان و تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریها از جمله بیماریهای تنفسی.
-
مصرف زیاد قند چگونه فشار خون را بالا میبرد؟
متخصص تغذیه درخصوص ارتباط مصرف بیش از حد قند و افزایش فشار خون بدن توضیح داد.
-
تغذیه کودکان در ایام کرونا چگونه باشد
مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی، گفت: تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد.
-
تغذیه مناسب برای کنکوریها چیست؟
متخصص تغذیه به داوطلبان کنکور توصیه کرد: کاهش مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله پاچه و مواد غذایی حاوی چربی های اشباع نشده دارای فرم ترانس را از وعده غذایی خود حذف کنند.
-
مهمترین علت ابتلا به «دیابت» چیست؟
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه چاقی از عوامل مستعد کننده ابتلای افراد به دیابت به شمار میرود، گفت: چاقی و اضافه وزن مهمترین عامل بروز دیابت در جهان محسوب میشود.
-
نقش آنتی اکسیدانها در تامین نیازهای بدن
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر نقش مهم آنتی اکسیدان ها در تامین نیازهای بدن تاکید کرد.
-
از سلامت قلب تا دوری از سرطان با این رژیم فوقالعاده
این نکته ثابت شده که با پیروی از رژیم غذایی گیاهخواری، تجمع پلاک در رگهای خونی کاهش مییابد و خطر ابتلا به دیابت و سکته مغزی کم میشود.
-
عامل نیمی از مرگهای زودرس در کشور
ملک زاده گفت: سکته های قلبی و مغزی علت نیمی از مرگهای زودرس در کشور است
-
شکل میوهجات در عملکرد بدن تاثیری ندارد
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: شباهت ظاهری میوهجات با اعضای بدن، تاثیری در عملکرد آن ندارد.
-
عادتهایی که باعث ابتلا به دیابت میشوند
برخی از عادتهایی که در طول روز به آنها توجه نمیکنیم، ممکن است خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهند.
-
۲۰ نکته برای یادگیری بهتر و موفقیت در امتحانات
بعضی از دانشآموزان به دلیل اضطراب زیاد، امتحانات خود را خراب میکنند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذاهای مناسب استفاده کنند.
-
سردردهای میگرنی را با این رژیم غذایی تسکین دهید
این فرضیه مطرح است که رژیم غذایی کتوژنیک سردردهای میگرنی و علائم آن را تسکین میدهد اما آیا شواهد علمی، تایید کننده این ادعا هستند؟
-
اعصاب خود را با این میوه تقویت کنید
گیلاس برای سلامتی بدن بسیار مفید است و تاثیر زیادی در درمان بی خوابی، نقرس، آرتروز، بهبود عضلات و تنظیم قند خون دارد.
-
وعده غذایی که حذف آن باعث ریزش موهایتان میشود
یک متخصص تغذیه گفت: ریزش مو یکی از تاثیرات عمده و جانبی نخوردن صبحانه است.
-
لیست مواد غذایی بدون قند برای مبتلایان به دیابت
دیابت روی روش سوخت و ساز قند در بدن تاثیر میگذارد. خرید مواد غذایی میتواند به شما کمک کند برای یک رژیم دیابتی، انتخاب غذای سالمی داشته باشید.
-
فیلم/ نکاتی درباره رعایت اصول تغذیه در رستورانها و منازل
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: بهتر است از همه ی گرو های غذایی کم چرب و کم نمک استفاده کنیم.
-
۸ مواد مغذی که نباید بخورید
در گزارش زیر برخی از مواد خوراکی مغذی، که ضررهایی نیز دارند را معرفی میکنیم.
-
چگونه بعد از ماه رمضان غذا بخوریم؟
متخصص تغذیه با اشاره به اینکه در روزهای اول پس از ماه رمضان باید میزان مصرف غذا کم باشد، گفت: نباید غذاهای نفاخ، تند، محرک، خیلی شور یا شیرین مصرف کرد و مصرف غذا را باید بین وعدههای اصلی و عصرانه تقسیم کنیم.
-
فیلم/ توصیههای غذایی در ماه رمضان
کلیپی از توصیه های مفید برای تغذیه در ماه مبارک رمضان را مشاهده می کنید.
-
فیلم/ مدیریت تغذیه در ماه مبارک رمضان
بدن می تواند منابع انرژی مانند چربی ها را برای مدت طولانی تری در خود ذخیره کند اما کمبود آب امر بسیار مهمی است. برای دهیدراته نشدن بدن و مدیریت منابع آبی بدن خود در این ایام مبارک، فیلم را ببینید.
-
تولید ۱۶ میلیون ماسک و دستکش توسط خادمان اربعین +عکس
رئیس کمیته اسکان و تغذیه ستاد مرکزی اربعین با اشاره به فعالیت بیش از 170 هزار نفر از خادمان موکبهای اربعین در سراسر کشور به منظور مبارزه با کرونا از تولید و توزیع ۱۴ میلیون ماسک و ۲ میلیون دستکش بین مردم و کادر درمانی خبر داد.
-
۲۰ توصیه تغذیهای برای ماه مبارک رمضان+عکس
اینفوگرافیک ۲۰ توصیه تغذیهای برای ماه مبارک رمضان منتشر شد.
-
۱۵ میوه برای پاکسازی بدن+عکس
ایفوگرافیک معرفی ۱۵ میوه برای پاکسازی بدن را مشاهده کنید.