رب فرآوری شده ازگیل به عنوان چاشنی غذاهای محلی آستارا کاربرد دارد و مراحل آماده سازی آن در این جشنواره توسط بانوان آشپز به نمایش گذاشته شد.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 3
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
زنده باد زنهای تالش زمین که از هر دستشون ی هنر میریزه
-
البته این میوه اسمش کندس یا به گویش محلی دیگر کاندز نام دارد که بهش میگن ازگیل وحشی یا ازگیل جنگلی در مازندران خودمون و گلستان هم به صورت وحشی در جنگلها هست و هم بسیاری از باغداران این درخت رو در باغات خودشون کاشتند . در ضمن این ربی که من در تصاویر دیدم اونقدر رقیق هست که به ماه نکشیده کپک میزنه در حالیکه هر ربی اعم از انجیر و انار و گوجه تا همین رب باید غلیظ تر باشه تا اگر خارج از یخچال هم بود سریع خراب نشه
-
قابل ذکر اینکه میوه ازگیل در زبان محلی مازرونی و گیلکی بنام کنس میباشد که در جنگل گیلان و مازندران بصورت طبیعی رویش دارد و در صنعت باغداری نژادهای اصلاح شده آن تولید و بهره برداری میشود . نوش جون