کد خبر 1101160
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
عکس/ پنیر معروف آلپ

تصاویری جالب از خانواده‌ای که در رشته کوه‌های آلپ زندگی می‌کنند و شغلشان تولید پنیر سنتی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 23
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    7 4
    چهارمی شبیه الویا کینگه در قضه های جزیره. الویا فک کنم خواهر بزرگتر فلیسیتی بود
    • IR ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
      16 0
      این همه دیدی هنوز نفهمیدی الویا و هتی خواهر بودند
    • IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
      11 0
      الویا خواهر الک پدر فلیسیتی بود
  • جوجه تیغی بدنساز US ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    0 31
    هه! برفا رو به هم میچسبونن و به اسم پنیر قالب میکنند به خلق خنگ خدا
    • DE ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
      29 1
      شما اونجا بودی جوجه تیغی؟ انگار از بچگی مامانت جای پنیر برف به خوردت داده.
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    20 1
    بهشته جایی که زندگی می کنند.
    • IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
      29 2
      ماهم از اين بهشتها داريم گردنه اسالم به خلخال گردنه حيران جواهر ده طوالش ....اگر زمين خوران محترم اجازه دهند
    • IR ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
      4 0
      ما هم بهشت داریم. از شمال بگیر تا جنوب زیبایی در کشور نا هست.
  • hani IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    10 0
    زیباست ولی ازین مناظر ایرانم پیدا میشه . جهان نما و افراتخته . جواهرده رامسر و... . تصاویر زیبا از یک زندگی سنتی در یک محیط رویایی .حال دلمونو خوب کردی مشرق جان . خارجی شدیا . عید همه مبارک
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    15 0
    اینا دنی و آنت هستن که بزرگ شدن؟
  • آدریان دریا IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    17 3
    یا این پنیر نیست یا اون چیزی که به اسم پنیر دادن به ما خوردیم یه چیزدیگه است
    • IR ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
      5 1
      پنیر هر جایی به نسبت میکروب هایی که در شیرش موجود است به طعم های مختلف در می آید به همین دلیل است که چون در فرایند پاستوریزه میکروب های زیادی از بین می روند طعم پنیرها هم رفته رفته شبیه هم شده و از تنوعش کاسته می شود
  • IR ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    26 3
    ایکاش من به جای گاوهای اونا باشم (آرزوی یک اصلاح‌طلب)
    • IR ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
      2 0
      عوضش بزرگان شما که اونجاها ویلا دارن.
  • ماشاالله IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    2 3
    من این نوع پنیر گران قیمت و لذیذ را خیلی دوست دارم.
  • Roojaa IR ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    10 0
    پنیرهم پنیرهای« لیقوان» آذربایجان شرقی و «سیاه مزگی » فومن ، مزه پنیر باید با ذائقهٔ ایرانی هم جورباشه.
  • IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    17 1
    تصویری از اروپای بدون مدرنیته کاشکی همه اروپا و جهان اینطوری بود
  • IR ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    2 1
    چقدر احساس خود کم بینی دارید منظور کم کردن زیبایی جایی نیست منظور اینه که در هر جا از جمله ایران هم مشابه چنین مناظر و یا با زیبایی متفاوت وجود دارد و پنیرهای خوشمزه و متفاوتی وجود دارد مشکل اینه که در داخل ایران ما از امکانات و محصولات طبیعی و جالب هم خبر نداریم ولی از آلپ همه مان خبر داریم
  • CA ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    1 0
    پنیر berie سوئیس خیلی هم معروف هست و البته اینها بنظرم فیلم باشه که بصورت سنتی درست میکنند چون قیمت پنیر ارگانیک سه برابر پنیر معمولی هست. ببینید و باور نکنید. چون اصلا صرف نداره. البته این پنیرها در نحوه ساخت خیلی باهم فرق ندارند یه کمی مرحله ساخت عوض میشه اسم هم عوض میشه تا برند جدید درست کنند وگرنه مثلا پنیر موتزورل لا با چیدار و بریی خیلی باهم تفاوت ندارند. یا پنیر آبی که کپک زده هست.
  • IR ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    0 0
    دمتون گرم. خسته نباشید.
  • IR ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
    2 0
    جایی که هستن مثل کارتون هایدی هستش من این کارتونو خیلی دوست دارم
  • IR ۰۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
    0 0
    ایران بود وزارت بهداشت و غذا و دارو هزار پروانه و مجوز می خواست تا بتونی بفروشیش.هدف تقویت سرمایه دارها و تولید کنندگان بزرگه
  • IE ۰۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
    0 0
    به به چه با صفا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس