کد خبر 1295946
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
برداشت چای در سریلانکا

چای سریلانکا به سه زیرمجموعه چای «کوهپایه»، چای «دامنه» و چای «قله» تقسیم می شود. چای برداشت شده از هر یک از این ارتفاعات، دارای خصوصیات ویژه خود است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
    0 0
    کاش به جای نفت به ما چای میداد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس