کد خبر 137572
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۳

زولبیا شیرنی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می شود و در اغلب سفره های افطار جا دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۸
    0 0
    منم میخوام :(
  • خادم ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۸
    0 0
    انصافا به بهداشت محل مورد نظر دقت کردید؟دستگاه های مورد استفاده رو ببینید .هد بندهای من دراوردی را ببینید.راستی کلاه برای شیرینی پزها تعریف نشده؟اخر سر هم تمیزی لباس هاشون رو ببینید.
  • فارس ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۸
    0 0
    ان شا ا... خدا روزه همه رو قبول کنه .
  • ۱۷:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۸
    0 0
    به به
  • شاهین ۱۸:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۸
    0 0
    به به دهنمون آب افتاد
  • soltan ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۹
    0 0
    این عزیزان هیچ کدام از دستکش و کلاه بهداشتی استفاده ننمو ده اند چرا*
  • ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۹
    0 0
    ایول
  • ۲۲:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۹
    0 0
    ماه رمضونه و بامیه و زولبیا
  • احسان ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    0 0
    نظر منو چرا نزاشتيد
  • ليلى ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۳۰
    0 0
    سلام اسم قالبى كه با اون باميه ها رو يكجا فرم ميدن و داخل روغن ميريزن چيه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس