کد خبر 586563
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰

یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد. تصاویری از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر ۵۰ سانتی متر در شیراز را مشاهده می‌کنید.

{$sepehr_album_41164}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
    0 0
    فتوشاپه!
  • دوست حامد ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
    0 0
    از هواداراي حامدي؟ نيستش چند وقته
  • 182 ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
    0 0
    زیاد هم بزرگ نبود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس