{$sepehr_album_41639}
زولبیا و بامیه از انواع شیرینیهایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد مصرف میشود. شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزهداران است که هر روز در کارگاه های مخصوص در ماه مبارک رمضان پخت می شود. مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربیهای بدن را خنثی میکند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربیهای بدن، بیماریهای قلبی و عروقی میشود.