کد خبر 1527408
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۵

به گزارش مشرق، هنر شیرینی‌پزی در میان خانم‌های خانه‌دار قزوین هنری است که از اعتبار فراوان برخوردار است. در گذشته به طور عموم برای پخت شیرینی از گرمای ملایم زغال و یا تنور خانگی استفاده می‌کردند ولی بعدها وسیله‌ای به کار می‌برند که به آن " آپولو " می‌گویند. این وسیله مخروطی شکل و به صورت قیف بزرگ سوراخ‌داری که داخل آن آتش می‌ریزند و آن را روی سینی شیرینی که در زیر آن نیز منقلی از آتش وجود دارد قرار می‌دهند تا شیرینی از دو سو در ارتباط با آتش قرار بگیرد. امروزه برای پخت شیرینی از انواع " فر " استفاده می‌کنند. در قزوین بیش از ۴۰ نوع شیرینی پخته می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۵:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۷
    5 0
    شکل شون که خیلی جالب اند ولابد خوش مزه-
  • IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۷
    3 0
    در قزوین چیزای شیرین زیاد پیدا میشه!!!!!!
  • IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۷
    2 0
    خوشمزه ترین شیرینی هایی که خوردم شیرینی های خانگی پز قزوین بوده مخصوصآ باقلوا، شیرینی قنادی های قزوین مفت نمیارزه، فقط نوع خانگی پزش عالیه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس