درکنار کمک رسانی انسانی و غذایی برای مردم مظلوم غزه به کمک درسی و آموزش بهداشت روزانه خودجوش مردمی نیز اینا نیاز مبرم دارن تا به زندگی فعلی خود سرو سامانی دهند و مانع از مرگ و میر بیشتر شوند:
1. راه اندازی "مدرسه بدون دیوار" و یا "مدرسه خیابانی" در فضای باز و یا در منطقه آوارگان چادر نشین برای کودکان دبستانی و یا دبیرستانی. جوانان تحصیل کرده می تونن به عنوان معلم به کودکان غزه اموزش بدن، تا کودکان درساعت خاص بیایند دراین کلاس ها به تحصیل خود ادامه دهند و از فشار روانی انها در محیط جنگی کاسته شود. کلاس صحرایی یا کلاس خیابانی تنها به یک معلم داوطلب یک تکه کج و یک تخته سیاه( دست ساز) با یک زیرانداز نیاز دارد.
2. مدرسه بدون سقف و یا مدرسه خیابانی یا کلاس های صحرای برای فراگیری فنی کاری مقدماتی برای نوجوانان و جوانان با موضوعات مورد نیاز روزانه مردم مظلوم غزه
شامل نحوه ساخت گاری و چرخ بار جهت حمل و نقل روزانه ، نحوه ساخت و تعمیرات چادر ، نحوه درست کردن حمام ، سرویس بهداشتی صحرایی با ضایعات ساختمای دم دستی و بلوک های سیمانی محیط اطراف ، نحوه درست کردن سایبان و محل نشیتن با ضایعات ساختمانی ، دورریختنی ها و بطری های خالی ، خیاطی و تعمیر لباس و کفش ، نحوه درست کردن منبع اب . نحوه درست کردن آبراه های فاضلاب و کندن چاه فاضلاب، نحوه درست کردن زباله دانی و تخیلیه و دفع زباله ها در هر هفته برای جلوگیری از شیوه بیماری های مسری. فراگیری جوشکاری برای ساختن بیل و کلنگ و دیلم فلزی و یا هر ابزار لازم از ضایعات فلزی برای آواربرداری و بیرون کشیدن افراد خانواده هایشان در بمب باران ها.
3. دایر کردن کلاس صحرایی اموزش کمک های اولیه و بهداشت بدر چادرها بوسیله افراد هلال احمر و یا پرستاران برای مادران و خانواده ها. آشنایی با مواد دفع کننده خانگی مثل سرکه برای دفع شپش . فراگیری روش ساخت الکل طبی برای افرادی که کمک های اولیه یاد میگیرند تا بتوانن الکل طبی مخصوص ضدعفونی زخم و ضدعفونی کردن محل درمان و تزریق امپول را داشته باشند.
البته این نوع آموزش ها بشکل فشرده در چند کتابچه راهنما بزبان عربی میشه منتشر و به همراه کمک های انسانی برای معلمان داوطلب آموزش در غزه ارسال بشه. تا معلمین خودجوش و داوطلب به بهترنی شکل بتونن برای کلاس های صحرایی شون برای کمک به مردم مظلوم غزه استفاده بهینه بشه.