به گزارش مشرق، مالا ها (صیادان) از سپیده صبح تا نیمه شب با موج و سرما دست و پنجه نرم می کنند و حاصل تلاششان را سماک ها (ماهی فروشان) در بازار ماهی فروشان بندر انزلی، که یکی از قدیمی ترین بازار های ماهی ایران است عرضه می کنند.ماهی مهم ترین سوغات بندر انزلی که از دیرباز جایگاه مهمی در اقتصاد و فرهنگ این شهر ساحلی داشته و به عنوان یکی از غذاهای سنتی و محبوب عید نوروز به شمار می رود. بندر انزلی شهری است که دارای ساحل دریایی فراوانی است به همین خاطر به این شهر صید و ماهی نیز گفته می شود.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 18
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 1
-
خوراکی و ماهی و سبزیجات تو ساری خیلی گران بود . بنده مراکز اصلی خرید ماهی و سبزیجات رفته بودم . من که کلاهم تو ساری بیفتد ، پایم را آنجا نمی گذارم .
-
سیر و باقالا
-
-
سلام . ما خودمون شمالی هستیم . این ماهی ها همه پرورشی بود هیچکدامون دریایی نبود.ماهی دریایی اینقدر گرونهاصلا نمیشه خرید و توبازار کمه
-
عالی ای کاش این ماهی ها را بسته بندی کنند تو همه شهرها بشه گرفت
-
به به چه ماهی های خوشمزه ای ،برکت خدا ،حیف که پول خیلی از مردم نمیرسه ماهی کیلو سیصد چهارصد تومن بخرند
-
یکی از ماهیا پولک نداشت که خوردنش حرامه.
-
اطلاعات غلط ندین این بازار ماهی فروشان امید در رشته
-
به به به
-
30 سال قبل ماهی غذای فقرا بود و هرکس با پول کم می تونست از فروشگاههای "شیلات جنوب" ماهی قباد و سرخو و حلوا و شیرماهی بخره. هیهات. حالا ماهی یه غذای لوکس مخصوص پولدارهاست.
-
ماهی ها رو میریزن کف زمین که پر از میکروب و کثیفیه .. چرا یاد نمیگیرین تمیز باشین .. حال ادم به هم میخوره ..
-
ماهی دیگه چیه؟خوردنیه؟
-
بسیار عالی بود ...تشکر از زحماتتان ..روحمان جلا پیدا کرد
-
پولش نداریم خدا از باعث و بانیش نگذره
-
بازار ماهی ساری به شدت گرانفروشی می کنند . بندر گز بهتر است .
-
صید ماهی خاویاری مگه ممنوع نیست؟؟؟
-
ماهی خاویاری پرورشی هست
-
-
یکی از سنتهای زیبای ماهیگیران اینه که اگه سر تور ماهیگیری بری ازت پول نمی گیرن، اما ما چون زحمتشونو دیدیم ی خدا قوت گفتیمو بر نداشتیم
-
نمی دونم کی میخواهیم بفهمیم که هرنوع گوشت و پروتئین که انسانها بعنوان غذا سرسفره خود خواهند گذاشت جایش بر روی زمین های پر از آلودگی و میکروب و باکتری در کف بازار نیست . ولو اینکه می دانیم آن ماهی ها بعدا شسته و پخت خواهد شد. کار صیادان زحمت کش وقتی ارزنده است که فروشندگان هم بدانند که ماهی ها را اصولا بر روی صفحات استیل یا طبق های چوبی برای عرضه و فروش می گذارند نه بر کف خیابان و کوی و برزن. در یکی از فروشگاهای اروپایی محوطه مشتری با فروشنده را با زنجیر های پلاستیکی و پایه های مخصوص جدا کرده بودند و مشتری فقط نام ماهی را می گفت و نهایتا آن را نشان می داد و متصدی مربوطه آن ماهی را وزن کرده و عندالزوم پاک نموده و تحویل مشتری می داد. یعنی حتی دست مشتری هم با ماهی تماس نداشت. در بسیاری از فروشگاههای داخلی نیز همین گونه است. مانند فروشگاه کوثر در قم و شهرهای دیگر... بیایید نظافت را الگو قرار دهیم و در صورت مشاهده این گونه صحنه ها ، موضوع را به فروشندگان یا صیادان زحمتکش تذکر دهیم. چرا که خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: (فلینظر الانسان الی طعامه ):(پس انسان باید در غذای خود بنگرد)