کد خبر 1552163
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۱

به گزارش مشرق، کیوی یا انگور فرنگی چینی بومی سرزمین اصلی چین و تایوان است و همچنین در نیوزیلند و کالیفرنیا به صورت تجاری پرورش می یابد. این میوه طعم کمی اسیدی دارد و می توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد. سطح زیرکشت باغ‌های کیوی در شهرستان چالوس ۴۵۰ هکتار است که ۴۰۰ باغدار کیوی در این محصول فعالیت دارند . نخستین نهال این میوه، سال ۱۳۴۷ در رامسر کاشته شده و هم اکنون استانهای مازندران ، گیلان و گلستان در حاشیه دریای خزر قدام به کشت آن نموده و یکی از محصولات صادراتی ایران محسوب می‌شود که به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و هند صادر می شود .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
    4 3
    بالای 90 درصدش صادر میشه
    • ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
      6 6
      میوه خوشمزه ای هم نیست.
    • ۲۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
      0 1
      میگن مشروب میشه
  • ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
    7 0
    باغتان پر برکت باشد ☘️
  • علی ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
    2 2
    دریای کاسپین بفرمایید عزیزان نه دریای خزر پسندیده نیست که ما حزب الهی ها از نام اسرائیل پسند خزر استفاده کنیم. همونطور که انگلیس خبیث نام جزیره بوموسی رو به ابو موسی تغییر داد که البته با درایت حضرت آقا این نام عوض شد درباره دریای شمال ایران هم انگیزه های خبیثانه ای درباره نام خزر وجود داره و نباید فریب خورد.
    • ۰۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
      0 2
      برو پی کارت و ولمون کن تو دیگه!
  • ۰۰:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
    0 0
    برگهاش شبیه برگای گوجس

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس