کد خبر 1555552
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۰

به گزارش مشرق، نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود.

برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • ۰۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
    8 0
    صاف وساده در روستا که شهرنشینی رابه چالش میکشه
  • ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
    2 1
    این نان چه مزه ایه؟ قابل خوردنه؟
    • ۲۲:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
      1 3
      شما برو کروسان با استارباکس بخور!
    • محمد از شهرکرد بختیاری ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۴
      2 1
      عالیه نونش مرض معده رو از بین میبره
    • IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۳
      0 0
      با مذاق شهرنشینان سازگارنیست و یبوست آور است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس