به گزارش مشرق، فلفل دلمه رنگی گلخانهای یکی از پر مصرف ترین سبزیجات در اروپا میباشد که با رنگها و طعم گوناگون به صورت خام و یا پخته مصرف میگردد، بازار کشت و صادرات این محصول گلخانهای در خوزستان رونق بسیار خوبی پیدا کرده که به سبب آن ارز وارد کشور میشود. خانم مهرنوش زبیدی اولین خانم کارآفرین در خوزستان که اقدام به کشت این محصول گلخانهای در اراضی روستای پدری خود در رامهرمز و صادرات آن به کشور روسیه کرده است.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 14
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 1
-
محصولات گلخانه ای 2 چیز ندارند: 1_طعم و مزه 2_عطر و بو. وقتی فلفل دلمه ای گلخانه ای را می خوری انگار داری یک فلفل دلمه ای پلاستیکی را می خوری چون نه مزه فلفل دلمه را دارد و نه عطر فلفل دلمه ای را. سابقا" در همه غذاها فلفل دلمه ای می ریختم چون غذا را معطر و خوشمزه می کرد و عطرش آشپزخانه را پر می کرد. حالا دیگر هیچوقت فلفل دلمه ای و هیچ محصول گلخانه ای را نمی خرم. فقط محصولات جالیزی. نه توت فرنگی گلخانه ای و نه فلفل دلمه ای و نه خیار و بادمجان و نه گوجه فرنگی.یکی از یکی مزخرف تر. حالا در هوای سرد تولید این مزخرفات توجیه دارد ولی در بهار و تابستان خوردن محصولات مزخرف گلخانه ای چه توجیهی دارد؟ ما برنج ایرانی را هم بخاطر عطر و مزه اش گران می خریم وگرنه برنج خارجی بی عطر و مزه مزخرف هم هست.
-
برادر چرا این قدر عصبانی هستی؟ کتاب طب اسلامی را مطالعه بفرمائید در قدیم در این فصل در سراسر تهران جنابعالی چیزی به نام خیار.گوجه فرنگی. توت فرنگی......وجود نداشت چون مربوط به این فصل نیست. طبع این صیفی جات به دلیل طبع سرد و تر در تابستان است تازه با مصلح آن. پس نباید توقع داشته باشید فلفل و گوجه فرنگی که در تابستان نور مستقیم رشد میکند طعم و مزه گلخانه ائی را داشته باشد.
-
برادر چرا این قدر عصبانی هستی؟ کتاب طب اسلامی را مطالعه بفرمائید در قدیم در این فصل در سراسر تهران جنابعالی چیزی به نام خیار.گوجه فرنگی. توت فرنگی......وجود نداشت چون مربوط به این فصل نیست. طبع این صیفی جات به دلیل طبع سرد و تر در تابستان است تازه با مصلح آن. پس نباید توقع داشته باشید فلفل و گوجه فرنگی که در تابستان نور مستقیم رشد میکند طعم و مزه گلخانه ائی را داشته باشد.
-
توقع داشته باشید طعم مزه گلخانه ای را داشته باشد ؟ کیتوقع داره ؟ خخ توت فرنگی گلخانه ای هم خیلی عالیه زیاد تفاوتی نداره
-
-
گلخانه ات همیشه پربار
-
درود برشما چقدرزیبا آحسنت
-
-
درآمد خوبی هم داره . هر شغلی که تولیدکننده مواد خوراکی باشه الان نانش در روغنه ولی متاسفانه جوان امروز فقط دوست داره شهر و روستای خودش را رها کنه بیاید تهران پشت میز نشین شود بعد هم ناله و فغان سر دهد که حقوق ما کم است
-
الله اکبر از این همه زیبایی و نعمت خدادادی
-
درود برشما چقدر افکارمثبت زیباست باریکلا.
-
-
کارگرافغانی ایرانی نزدیکه که افغانیا ماروبیرون کنن
-
ای کاش بیشتر بها داده بشه به کسب و کارهای تولیدی تا به جای املاکی و نمایشگاه ماشین مملکت پر از اینا بشه.
-
چقد جعبه موز ها داغون هستن
-
مگه عروسیه روش گل بزنن
-
-
درود بر این خانم باشرف و تلاش گر