کد خبر 1632802
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵

به گزارش مشرق، تندیر نون یا پنجه کش نون نوعی نان محلی مازندرانی است که برای تهیه و پخت آن، از آرد گندم، شیر، روغن و تخم مرغ استفاده می‌شود و مادران مازندرانی با مخلوط کردن این مواد در تنورهای سنتی و محلی همراه با آتشی که از چوب هیزم های شکسته جنگلی تهیه و تبدیل به زغال می شود با هنرنمایی خاص، نان‌های خوش عطر و طعم برای خانواده تهیه می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
    5 9
    همه کارها را زن کرد مرد فقط میخوره
    • IR ۰۹:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
      2 0
      مرد همه چیز را تهیه کرده زن اون رو پخته
  • دهاتی IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
    4 3
    نون شیرمال هسته خیلی هم خوشمزه بیدن
  • مهلا IR ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
    11 0
    عجب نونی به به، دست و پنجه ات درد نکنه عزیز

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس