به گزارش مشرق، تندیر نون یا پنجه کش نون نوعی نان محلی مازندرانی است که برای تهیه و پخت آن، از آرد گندم، شیر، روغن و تخم مرغ استفاده میشود و مادران مازندرانی با مخلوط کردن این مواد در تنورهای سنتی و محلی همراه با آتشی که از چوب هیزم های شکسته جنگلی تهیه و تبدیل به زغال می شود با هنرنمایی خاص، نانهای خوش عطر و طعم برای خانواده تهیه میکنند.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 4
- در انتظار بررسی: 1
- غیر قابل انتشار: 0
-
همه کارها را زن کرد مرد فقط میخوره
-
مرد همه چیز را تهیه کرده زن اون رو پخته
-
-
نون شیرمال هسته خیلی هم خوشمزه بیدن
-
عجب نونی به به، دست و پنجه ات درد نکنه عزیز