دوج اس.آر.تی هلکت با بهره‌گیری از موتور ۸ سیلندر ۷۰۷ اسب‌بخاری خود به نیرومندترین، سریع‌ترین و پیشرفته‌ترین خودروی چهار در عضلانی تولید انبوه در آمریکای شمالی است.

دوج درصدد است با روی کار آوردن مدل جدید SRT Hellcat که در دیترویت رونمایی شد، بازار خودروهای عضلانی را هیجان‌انگیزتر کند. این کمپانی ادعا کرده SRT Hellcat نیرومندترین و سریع‌ترین سدان تولید انبوه خواهد بود. این مدل همچنین از توانایی های بسیار بالایی برخوردار است و از نظر فناوری پیشرفته ترین خودروی چهاردر عضلانی در آمریکا به حساب می‌آید.

SRT Hellcat جدید از یک موتور ۶.۲ لیتری HEMI هشت سیلندر و V شکل با قدرت ۷۰۷ اسب بخار و گشتاور ۸۸۱ نیوتن متر بهره می‌برد. موتور کاملا جدید آن به یک جعبه دنده تورک‌فلایت 8HP90 که ۸ سرعته و اتوماتیک است جفت می شود. تورک‌فلایت 8HP90 تنها گزینه جعبه دنده است که به همراه این مدل ارائه می شود. ناگفته نماند که سیستم تمام چرخ محرک برای آن در نظر گرفته نشده و این خودرو از چرخ‌های محرک عقب بهره می‌برد. حداکثر سرعت SRT Hellcat برابر ۳۲۸ کیلومتر بر ساعت است و در مدت زمان ۱۱ ثانیه ۰.۴ کیلومتر یا یک چهارم مایل را پشت سر می‌گذارد.
{$sepehr_album_16550}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • صد در صد موافق ۱۷:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    این ماشین برای مخالفین دولته!
  • علی حقجو ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    تصاویرش کو؟
  • پسر ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    خسته نباشی پس کو عکساش ماه رمضان نیست بگیم روزه بردتت
  • قلی ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
    0 0
    واقعا زیباست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس