کد خبر 396626
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷

آجیل از دیرباز به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی شناخته می شود. در گذشته آجیل را در کوره های هیزمی با تخته دست تفت می دادند و الان با همان سبک قدیم و با پره های خودکار پخت می شود.

{$sepehr_album_24174}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    چقدر بهداشتی. به به .عالی!!
  • خبرنگار ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    مشرق خداوکیلی اینو پارسال همین ایام نزدیک عید نزاشتی؟ عید رو پیشاپیش به تمام همکاران مشرقی تبریک عرض میکنم
  • ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    اينا چيكار دارن ميكنند ؟ اين مكان خيلي خوفناكه !!!جون ميده واسه لوكيشن فيلم ترسناك!!!!
  • ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    چقدر کثیف!!!!!!!!!!!
  • مرتضیsk ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    عکسای خوشمزه ایی هست ولی خواهشاً زیاده روی در خوردنش نکنید ضرر داره
  • محمد رضا ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    من از نزدیک این مکان را دیدم کافیه شما هم ببینید آنچه که لنز دوربین نمی تواند به شما نشان بده . پس از بازدید دیگه قید هر چی آجیلو می زنید الی غسالخانه!
  • حمید ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    در قم به این شغل « بویندگی » میگویند. کارگاههای مختلف این صنعت قدیمی نیز در اطراف بازار بزرگ قم و کاروانسراهای قدیمی نزدیک حرم مطهر وجود دارد.
  • ۲۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
    0 0
    :دی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس