جنگنده های روسیه در پایگاه های هوایی در استان لاذقیه در غرب سوریه مستقر هستند. استان ساحلی لاذقیه زادگاه بشار اسد رئیس جمهوری سوریه و امن ترین منطقه این کشور است. بیشتر ساکنان استان لاذقیه مسلمانان علوی مذهب هستند.
دوست عزیز این غذا برای ذائقه خودشان هست و برایشان خوشمزه است.
اگر خدمت برید متوجه می شید چیزی به نام سلف سرویس وجود نداره و وعده غذایی برایتان از قبل تعریف شده است.
توی این عکس که غذایشان سلف سرویس است.
سوخوی-34 بمب افکن راهبردی و ضربتی با توانایی شلیک سلاح های هسته ای و بمباران دقیق و قابلیت دفاع از خود(حمل موشک هوا به هوا) هست با توانایی حمل 17500 کیلوگرم مهمات (اف-4 8 تن می تونه مهمات حمل کنه). بیشینه برد این جنگنده بمب افکن 4000 کیلومتر هست یعنی می تونه تا عربستان و اسراییل بره و برگرده.
هیچ کشوری هم غیر از روسیه اون رو در اختیار نداره.
اگر روس ها به ما نسخه ای که خودشون استفاده می کنن به ما بفروشن و مخصوصن با لیسانس تولید اونوقت جای خوشحالیه.
اگر مخالفت کردن می شه سو-24 رو مهندسی معکوس کرد و تا جای ممکن به سو-34 ارتقا داد.
ایران سوخو24 داره که همین سوخو34 فقط مدل صادراتیه اونه که تفاوتشون در رادار و نوع تسلیحاتشونه که در این مدت پاسداران ایران و اسلام کلی تغییر در اون ایجاد کردن که خود روسها هم نمیدونن. هر کشوری ژئوپلتیک و استراتژی بخصوصی داره و البته توان و عرضه که خدا به ایرانیان بهترینش رو لطف نموده
یا مولا علی(ع) مددی...