برای شناخت عسل خوب مقداری از آن را درون یک لیوان آب سرد بریزید. اگر رشتهٔ عسل در آب حل نشد و ته لیوان روی هم انباشته شد عسل اصل است اما اگر در حین ریختن عسل در آب یا پس از آن رشتهٔ عسل حل شد و ذراتی در اطراف آن پدید آمد، ناخالصی دارد و هر قدر این ذرات و حل شدگی بیشتر بود میزان تقلبی بودنش بیشتر است.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 7
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
منبع؟
-
منبع زنبور عسل
-
رنگش داد میزنه
-
منبع، خود مشرق. خود مشرق. مگه خود مشرق کم الکیه؟ این همه ساله داره خبر میزنه هنوز به عنوان یه منبع قبولش ندارین؟ :))) چیکار کردی با این مخاطبات مشرق؟ خخخخ
-
منبع 1000 لیتری آب
-
خب اگه شکرش رو زیادتر کنن باز همین قدر مشکل حل میشه تو آب بلکه دیرتر از عسل طبیعی
-
اولا این روشی که میگیدفقط برای تشخیص اینکه عسل توسط زنبور درست شده یا نه کارایی داره،یعنی اگه به زنبور شکر بدن عسل درست کنه نمیشه تشخیص داد دوما عسلهایی که توی هوای شرجی شمال برداشت میشه خیلی رقیق میشن و هرچقدر هم طبیعی باشن بخاطر رقیق بودنشون داخل آب حل میشن