به گزارش مشرق، یکی از مواردی که در پی آغاز به کار دونالد ترامپ در کاخ سفید تاکنون بارها مورد توجه رسانهها واقع شده و کاربران فضای مجازی نیز به آن پرداختهاند نحوه دست دادن ترامپ با مقامات و سران دگر کشورهاست که رسانههای خبری واکنشهای گوناگونی به آن نشان دادهاند.
دونالد ترامپ روز گذشته با رئیس جمهور روسیه در حاشیه نشست گروه 20 در شهر هامبورگ آلمان دیدار کرد و مجددا دست دادن این دو رئیس جمهور به سوژه رسانهها تبدیل شده و برخی از کاربران رسانههای اجتماعی نوع دست دادن ترامپ و پوتین را با نحوه دست دادن رئیس جمهور آمریکا (فرانک آندروود) با همتای روس خود (ویکتور پتروف) در فیلم «house of cards» (خانه پوشالی) مشابه دانستهاند.
روز 6 جولای نیز دیدار ترامپ و ملانیا با رئیس جمهور لهستان و همسرش نیز به سوژه رسانهها تبدیل شد که در آن بانوی نخست لهستان برای بار نخست از دست دادن با رئیس جمهور آمریکا امتناع کرده و دست وی را رد کرد.
ویدئوی مربوط به این صحنه به سرعت در رسانههای خبری و نیز رسانههای اجتماعی منتشر شد و برخی از رسانههای آمریکایی تنها به انتشار ویدئو اکتفا نکرده و به تهیه گزارش و تحلیل آن پرداختند.
برخی از رسانههای آمریکایی در تحلیل این نوع دست دادن ترامپ نوشتهاند که برای وی نوع دست دادن و «برنده شدن» در آن بسیار مهم است و این امری است که در دست دادن ترامپ با «جاستین ترودو»، نخست وزیر کانادا، و «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه، دیده میشود.
با این وجود در دیدار ترامپ و مکرون در حاشیه نشست ناتو در بروکسل، رئیس جمهور فرانسه گوی سبقت را در این زمینه از ترامپ ربوده و در حالی که ترامپ آماده دست دادن با وی شده بود مسیر خود را عوض کرده و ابتدا با صدر اعظم آلمان دست داد که این اقدام مکرون نیز بازتابی گسترده در رسانهها داشت.
برخی از رسانهها و کاربران رسانههای اجتماعی دست دادن ترامپ با رئیس جمهور فرانسه را به نوعی مسابقه مچاندازی تشبیه کردهاند.
ماه فوریه نیز رئیس جمهور آمریکا با «شینزو آبه»، نخست وزیر ژاپن، دیدار کرد و دست دادن وی با این مقام ژاپن نیز حدود 17 ثانیه به طول انجامید که گویا این دست دادن تا حد زیادی موافق طبع نخست وزیر ژاپن نبوده است.
جاستین ترودو نیز از دیگر مقاماتی است که دست دادن وی با رئیس جمهور آمریکا به سوژه رسانهها تبدیل شد اما گویا ترودو پیش از دیدار با ترامپ این صحنه را پیشبینی کرده و خود را برای آن آماده کرده بود.