خداییش شهرداری قزوین خیلی مدیریت خوبی داشته با اینکه فک نکنم یک صدم تهران پول داشته باشه ولی همه جاش مثل شمال شهر تهران شده تو این چن سال از نظر ترتمیزی و شهرسازی
خدا قوت کارکنان چه شهرداری باشند چه راهداری که در چنین برفی اقدام به پاکسازی راه ها و جاده می کنند جای قددانی و تشکر دارد و کم کاری صد و سیما از به تصویر کشیدن زحمت آنان
دیشب در اتوبان قم تهران تقاطع حسن آباد پنج ساعت توی ترافیک بودیم بدون هیچ گونه آب و خوراکی . وضعیت خیلی بدی بود. تقریبا پانصد متر مسافت چهار ساعت طول کشید تا حرکت کردیم
ترتيب قرار گيري اشتباهه !!
نمك پاش ها بايد آخر قرار بگيرن تا پشت سرشون سطح آسفالت يخ نبنده برف چسبيده به بلوك هاي وسط پاك نميشه و روز آب مشه و شب يخ ميبنده و تا صبح روز بعد جاده لغزندس بخاطر همين بايد اخرين رديف نمك پاش باشه.
در هر صورت كارشون قابل تقديره چون مجموعه رهداري بي برنامه ترين و بي نظم ترين سازمانيه كه در كشور وجود داره و اين حركت از راهداري قزوين در بين اين سازمان با اون خصوصيات قابل تقديره.
چندوقت پیش دادستان استان که شخصا کیفیت بد آسفالت جاده های بین شهری رو تجربه کرده بود طی حکمی دریافت عوارض توسط راهداری در عوارضی قزوین به کرج و قزوین به زنجان رو غیرقانونی و خلاف دونست و متوقف کرد ، چون به راه رسیدگی نمیکردن و فقط عوارض میگرفتن ، اینه که راهداری چشمش ترسیده و فعال شده ، بازم دستشون درد نکنه.