به گزارش مشرق، برخی از متداولترین غذاهای افطار درآشپزخانه بنگلادشی شامل" پیاژو"ساخته شده از عدس رب، پیاز خرد شده، فلفل سبز، "بیگونی "تشکیل شده از برش نازک از بادمجان در یک خمیر نازک از آرد گرم غوطه ور در روغن وحلیم، خرما، سمبوسه،" دال پوری "(آش نوعی از عدس شیرین وخوش طعم)، "چوله "( نخود پخته شده) کباب ماهی، پیتا نوعی شیرینی بنگالی و انواع مختلف میوه ها: مانند هندوانه. همچنین نوشیدنی هایی مانند روح افزا و شربت لیمو در سفره افطار استفاده می شود.
دربنگلادش هم طیف گسترده ای از غذاها در سفره افطار بنگال ها قرار دارد.