کد خبر 874177
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲
قرمز شدن آب دریاچه ارومیه

افزایش دما در تابستان موجب افزایش سرعت تبخیر آب دریاچه میشود و در نتیجه ی آن غلظت نمک دریاچه افزایش می یابد...

به گزارش مشرق، بنابر اعلام مرکز تحقیقات دریاچه ارومیه ، افزایش دما در تابستان موجب افزایش سرعت تبخیر آب دریاچه میشود و در نتیجه ی آن غلظت نمک دریاچه افزایش می یابد و شرایط برای فعالیت باکتری های شورپسند و جلبکهای تک سلولی دونالیلا سالینا فراهم میشود .باکتری ها یوکاریوتی بصورت عمده تکثیر می شوند و برای مقاومت در برابر شوری رنگدانه های قرمز رنگ کاروتنوئیدی تولید میکنند .این رنگندانه ها نورخورشید را جذب و منعکس میکنند .با کاهش دما، شروع بارندگی ها و ورود آب های شیرین ، دریاچه به تدریج به رنگ قبلی خود باز میگردد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
    4 7
    خجالت نمیکشد عکس لختی میگذارید برادران ارتشی
  • IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
    1 5
    عکس لخت مشرق

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس