کد خبر 892011
تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
دوشاب پزی در هرمزگان

در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند.

به گزارش مشرق، دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرماهایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینی‌های سنتی دارد. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص می‌ریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشاب‌های رقیق را در سینی می‌ریزند و چند روز در آفتاب قرار می‌دهند تا غلیط شود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
    4 0
    اینم از صنایع تبدیلیمون،صنایع پایین دستی!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس