به گزارش مشرق، برای ورود به کافه باید کفش ها را درآورد و پاها را تمیز کرد و پشت میزها نشست و در حالی که ماهی ها کنار پاهای مشتری ها شنا می کنند سفارش خود را میل کنند. صاحب ۲۳ ساله کافه می گوید اجرای این ایده کار آسانی نبوده و برای هر طبقه ۱۰ هزار لیتر آب مورد نیاز بوده و تمیز نگه داشتن همیشگی آن کار آسانی نیست.
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2019/04/24/4/2501157.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2019/04/24/4/2501159.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2019/04/24/4/2501158.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2019/04/24/4/2501160.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2019/04/24/4/2501161.jpg)