کد خبر 1025753
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۱:۳۰

مراسم وداع با شهید مدافع حرم محمدجعفر حسینی معروف به ابوزینب از فرماندهان لشکر فاطمیون در ستاد معراج شهدا برگزار شد.

به گزارش مشرق، مراسم وداع و بدرقه شهید محمدجعفر حسینی از فرماندهان لشکر فاطمیون شامگاه امروز در ستاد معراج شهدا با حضور خانواده شهید، دوستان، آشنایان و عاشقان شهدا برگزار شد.

مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید فردا پنج‌شنبه ۱۲ دی‌ماه ساعت ۷:۳۰ از درب منزل شهید آغاز و پس از برگزاری مراسم کوتاهی ساعت ۹ صبح از مقابل مسجد ارگ تهران سپس به شهرری منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید:

عکس/ مراسم وداع با شهید «محمدجعفر حسینی»

مراسم تشییع شهید محمدجعفر حسینی، فرمانده لشگر فاطمیون

پیکر مطهر شهید مدافع حرم حسینی ساعت ۱۰:۳۰ از میدان شهرری به سمت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تشییع و پس از طواف گرد مضجع امامزادگان نورانی راهی قطعه شهدای مدافع حرم در بهشت زهرا(س) برای خاکسپاری می‌شود.

شهید محمدجعفر حسینی متولد سال ۱۳۶۵ در ایران بود که این نیروی لشکر فاطمیون برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) به همراه نیروهای ایرانی به سوریه رفت.

این شهید برای اولین بار در سال۹۳ و دومین بار در سال ۹۶ در شهر بوکمال سوریه بر اثر اصابت موشک به شدت مجروح شد که این سال‌ها را با درد و رنج ناشی از مجروحیت سپری کرد تا سرانجام شنبه ۷ دی‌ماه امسال به شهادت رسید.

منبع: فارس