یکی از اعضای مجمع روحانیون با تهدید حاکمیت، شرط و شروط‌هایی را برای حضور در انتخابات سال آینده مطرح کرده است.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز ۰۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

"انتخابات نامشروع و قهر مردم"!

پیغام تند مجمع روحانیون مبارز به حاکمیت درباره انتخابات

محمد مقدم، ‌ از اعضای تشکل اصلاح‌طلب مجمع روحانیون مبارز به تازگی در بخشی از یک مصاحبه که اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرد، پیرامون "انتخابات ۱۴۰۰" گفته است: «مجمع هیچگاه دعوا ندارد و هیچ ‌وقت هم اهل تحریم نیست. اگر شرایط مساعد بود و انتخاباتی بر اساس شاخص‌های منطقی و معقول برگزار شد، انتخاباتی که در آن رقابتی آزاد جریان داشته باشد، طبیعتا مجمع حضور عینی و فعال‌تری خواهد داشت. اما اگر انتخاباتی با شاخص‌های مدنظر شکل نگرفت، مجمع وظیفه خود می‌داند که مساله را برای جامعه روشن کند و بگوید که چه انتخاباتی را مشروع می‌داند و شاخص‌های این انتخابات آزاد چیست.»

او در ادامه صحبت‌های خود همچنین اظهار می‌کند: باید تلاش کنیم که حاکمیت بپذیرد اگر می‌خواهد مردم با آنها آشتی کنند، باید مردم را ببیند! [1]

*بدیهیست که حتی اگر سازمان مجاهدین خلق نیز اجازه فعالیت سیاسی در ایران داشت شاید هرگز چنین ادبیات و مفاهیمی را بیان نمی‌کرد!

اینکه فردی به نمایندگی از یک تشکل سیاسی به عرصه رسانه بیاید و حاکمیت را تهدید کند به اینکه "درباره انتخابات نامشروع با مردم حرف خواهیم زد" و یا به بهانه کاهش مشارکت در یک انتخابات از "قهر مردم با نظام" حرف بزند؛ مصداق آشکار تهدید حاکمیت و امنیت کشور است.

امری که اگر به آن توجه نشود؛ یقینا بسترساز بروز فتنه‌های خونبار خواهد بود.

جالب است که آقای مقدم و دوستان معمّر ایشان در مجمع روحانیون مبارز، همان کسانی بوده‌اند که رئیس‌جمهور روحانی و گرانی‌های فعلی را در دامن رأی مردم گذاشته‌اند اما اکنون به جای عذرخواهی از بابت وضع موجود؛ ‌ از تهدید سخنرانی پیرامون نامشروع بودن انتخابات ۱۴۰۰ و قهر مردم با نظام سخن می‌گویند!

افکار عمومی باید بدانند که بر اساس مختصات زمین بازی تا این لحظه؛ اصلاح‌طلبان قصد دارند رفتار شریرانه تحریم انتخابات مجلس یازدهم که منجر به کاهش مشارکت کسانی از مردم شد را در انتخابات ۱۴۰۰ نیز تکرار کنند.

به این معنی که یک کاندیدای بی‌صلاحیت را تحت عنوان "کاندیدای اصلاح‌طلبان" به شورای نگهبان معرفی کنند و پس از آنکه صلاحیت این داوطلب از سوی شورای نگهبان تأیید نشد؛ بلافاصله عنوان کنند که حاکمیت حضور ما را در انتخابات برنمی‌تابد، شاهد انتخابات تک حزبی هستیم و... و در نهایت نیز با راهبرد "شرکت می‌کنیم اما نامزد نداریم"! دست به تحریم انتخابات بزنند. رفتاری که البته منجر به کاهش مشارکت کسانی از مردم در انتخابات نیز خواهد شد.

جالب است که چپ‌های ستادی در این زمینه سکوت کرده‌اند که چرا حاضر به معرفی یک چهره خوش‌سابقه و یا جوان نیستند که تأیید صلاحیت او قابل پیش‌بینی باشد!؟ و چرا بر معرفی افراد بی‌صلاحیت و کسانی که ناکارآمدی خود را در میادین سابق اثبات کرده‌اند؛ اصرار دارند!؟

در بحث تحریم انتخابات ۱۴۰۰ از سوی اصلاح‌طلبان و تحرّکات مشکوک مجمع روحانیون مبارز در این رابطه، خوانش بیانیه چندی قبل موسوی‌خوئینی‌ها از رجال ستادی مجمع روحانیون هم ضروریست.

بیانیه‌ای که در ظاهر بر ضرورت انتخابات و لزوم مشارکت اصلاح‌طلبان در آن تأکید دارد اما در فحوای کلام، تئوری تحریم خاموش انتخابات یا همان "شرکت می‌کنیم اما نامزد نداریم"! را مشق می‌کند.

***

انتقاد استاد حوزه علمیه از سگ‌گردانی در تهران و قم

خانم معصومه ظهیری ، استاد برجسته حوزه علمیه و معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری رسا با اشاره به شدت گرفتن فعالیت دشمن علیه حجاب گفته است: سنسور خطر حمله به ارزش‌ها به صدا درآمده ولی برخی از بزرگان ما در گوششان پنبه کرده‌اند؛ مراجع، بزرگان، متولیان امور فرهنگی و کسانی که اعتبار در دستشان است باید دست بجنبانند.

او همچنین با اشاره به توطئه دشمنان و تمرکز بیشتر آنها روی برخی شهرها در تهاجم فرهنگی تصریح می‌کند:

"شهرها کرامت دارند و نسبت به گسترۀ اثرگذاری آنها مورد هجوم و توجه دشمن قرار می‌گیرند؛ به عنوان مثال سگ‌گردانی از تهران شروع شد زیرا پیشانی کشور ایران اسلامی است و در این میان، قم نیز به عنوان ام القری جهان اسلام از این حملات مصون نمانده است."[2]

*مسئله سگ‌گردانی تبدیل به بلیّه‌ای پر آسیب شده است که متأسفانه متولی برخورد با آن نیز مشخص نیست و یا اگر هست اقدام خاصی انجام نمی‌دهد!

در بحث شیوع سگ‌گردانی در شهر قم نیز پیش از این گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه تنها در ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته، بیش از ۳۰۰ مورد حمله سگ‌های صاحب‌دار به مردم قم صورت گرفته است. [3]

گزارش‌های ناتمام روزمره‌ای هم مبنی بر حمله سگ‌های صاحبدار به کودکان تهرانی نیز وجود دارد.

جالب است که برخی ناهیان از منکر نیز که به این رفتار غیر متمدنانه واکنش نشان داده‌اند؛ از سوی صاحبان سگ‌ها مورد حمله قرار گرفته و مجروح شده‌اند اما از برخورد قضایی عبرت‌آموز با این افراد نیز هیچ خبری در دست نیست.

***

1_ https://etemadonline.com/content/447226

2_ rasanews.ir/002o2N

3_ mshrgh.ir/1001454

برچسب‌ها