حامیان همتی و مهرعلیزاده در پی آن هستند تا دوقطبی های کاذب را به عنوان جایگزین کارنامه و برنامه، به افکارعمومی تحمیل کنند.

سرویس سیاست مشرق - سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ هم‌زمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. در ستون  «صندوقچه انتخابات» به بررسی روزانه اخبار و حواشی انتخاباتی و رصد رسانه‌های داخلی و بررسی رسانه‌های معاند می‌پردازیم.

********

ذوق زدگی BBC از توهین و و دروغ علیه رئیسی

سایت بی بی سی فارسی- از حامیان تحریم مردم ایران- در گزارشی نوشت: «محسن مهرعلیزاده در بخشی از سخنانش خطاب به ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات و رئیس قوه قضاییه گفت که او با شش کلاس سواد نمی تواند کشور را اداره کند...مهرعلیزاده خطاب به رئیسی گفت که او سندرم پست بی قرار دارد و دائم از یک سمت به سمت دیگر می رود و حالا هوس ریاست جمهوری کرده است، در حالی که اگر به دنبال مبارزه با فساد باشد، در قوه قضاییه بهتر می تواند عمل کند. اشاره آقای مهرعلیزاده به یکی از شخصیت های سریال پایتخت است که در آن سندرم دت بی قرار داشت و دستش بدون اراده حرکت می کرد».

این سایت ضدایرانی در بخش دیگری از گزارش نوشت: «عبدالناصر همتی که در بخش اول مناظره بارها هدف انتقاد نامزدهای دیگر قرار گرفته بود، از اینکه آقای رئیسی همچنان رئیس قوه قضاییه و در صدر اخبار است انتقاد کرد و گفت خودش برکنار شده و به عنوان یک فرد عادی نامزد انتخابات است. او به کنایه به رئیسی گفت که باید امان نامه بگیرد که به خاطر حرفهایش توسط رئیس قوه قضاییه بازداشت نشود».

مرعشی: حمله به دولت روحانی ایراد مناظره بود

«حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران در مصاحبه با سایت خبرآنلاین با اشاره به حمله برخی کاندیداها به دولت روحانی گفت: «یک ایراد این مناظره این بود که کاندیداها به دولت حمله می کردند در حالی که هیچ یک از دولتمردان آقای دکتر روحانی در آن صحنه حاضر نبودند. اگر می خواستند پاسخی بشنوند باید کرسی مخصوصی برای دولت طراحی می کردند تا دولت بتواند از خودش دفاع کند این نکته هم از ضعف های اساسی کار بود».

مرعشی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «آقای همتی هم مورد حمله قابل پیش بینی اما غیرمنصفانه ای قرار گرفت به جای اینکه بتواند راهکارهای عالمانه خود را در اقتصاد ایران ارائه کند مجبور شد به تهاجمات چندنفره پاسخ بدهد از نگاه بنده در این بخش توانست جسارت های خودش را نشان دهد».

کارویژه حامیان همتی و مهرعلیزاده: دوقطبی های کاذب بجای کارنامه و برنامه

سایت خبری اعتمادآنلاین در مطلبی به نقل از سایت انتخاب با عنوان «طرح مجلس درمورد فضای مجازی در آستانه تصویب» نوشت: «رضا تقی پور نماینده تهران در مجلس گفت: طرح نمایندگان برای ساماندهی فضای مجازی پس از بررسی در کمیسیون فرهنگی در نوبت بررسی در صحن علنی پارلمان قرار دارد».

این سایت اصلاح طلب در ادامه نوشت: «براساس این طرح... هر گونه ارائه خدمات پولی و بانکی به کسب و کارهای فعال در پیام‌رسان‌های اجتماعی خارجی ممنوع است».

سایت رجانیوز در واکنش به این گزارش نوشت: «این خبرسازی دروغ در حالی است که چنین طرحی در مجلس وجود ندارد و خبر منتشر شده مربوط به دی‌ماه سال گذشته بوده و این طرح همان زمان به سرعت توسط نمایندگان متوقف شده و هم‌اکنون طرحی با اصلاحات گسترده و متفاوت در دست بررسی است. با این وجود سایت وابسته به دولت با انتشار طرح رد شده و قدیمی در حال فضاسازی رسانه‌ای است».

این سایت خبری در ادامه نوشت: «به نظر می‌رسد رسانه‌های نامزدهای اصلاح طلب بعد از حمایت تمام قد رئیسی از فضای مجازی در مناظره اول و انتقاد از کمبود زیرساخت‌ها و سرعت اینترنت به شدت عصبانی شده‌ و تلاش دارند تا با دروغ‌پردازی صحنه را به نفع خود تغییر دهند».

لازم به ذکر است که «مهدی دوستی» سخنگوی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی گفت: «با وجود تکذیب‌های چندین باره در مورد افراد مسئول در ستادهای مردمی حامی آیت الله رئیسی متاسفانه فعالیت‌های غیر اخلاقی در فضای انتخابات علیه ایشان همچنان ادامه دارد».

دوستی تاکید کرد: «ضمن حفظ احترام به جناب آقای تقی پور، ایشان هیچگونه سمتی در ستاد های مردمی حامی آیت الله رئیسی ندارند».

تقلای رسانه وابسته به آل سعود برای مایوس کردن مردم از حضور در انتخابات

سایت خبری ایران اینترنشنال- وابسته به آل سعود و حامی رسانه ای گروهک های تروریستی ضدایرانی- در گزارشی نوشت: «در مجموع حدود ۷۰ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی ایران اینترنشنال گفته اند که از نظر آنها رئیس جمهوری در ایران قدرت لازم برای حل مشکلات کشور را ندارد».

این سایت ضدایرانی در ادامه نوشت: «براساس این نظرسنجی...۲۴ درصد مردم اعتقاد دارند که رئیس جمهور قدرت چندانی ندارد یا توان او برای حل مشکلات کشور خیلی کم است. حدود ۴۵ درصد نیز معتقدند که رئیس جمهور تنها تا حدی قدرت حل مشکلات کشور را دارد. در این میان تنها حدود ۲۶ درصد از پاسخ دهندگان گفته اند که رئیس جمهور در ایران قدرت زیادی دارد. پنج درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی نیز در این باره اظهارنظر نکرده اند.»

جوان مرزنشین باید صادرکننده شایسته باشد نه کولبر

«سعید جلیلی» کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه «رئیس‌جمهور و  جوانان» گفت: « باید برنامه اصلی برای دولت این باشد که صادرات را یک وظیفه محوری برای دستگاه‌ها قرار دهد؛ هر جوان مرزنشین باید یک صادرکننده شایسته باشد نه اینکه بخواهد به کولبری تن دهد».

جلیلی با بیان اینکه برخی شاخص‌ها در استان‌های مختلف دارای اختلاف چشمگیری با یکدیگر هستند، گفت: «در موضوعات اقتصادی باید نگاهی حکمفرما باشد که زمینه های تبعیض شکل نگیرد. امروز ۵۰ درصد جمعیت ایران تابحال تسهیلاتی دریافت نکرده‌اند و از سوی دیگر، ۹۰ درصد ارزش تسهیلات پرداختی به ۱۰ درصد تعلق گرفته است؛ این یکی از تبعیض های جدی است».

وی افزود: «در هشت سال گذشته با بیش از ۲۴ صنف صنعتی جلسه داشتیم؛ در ۱۲۰ سفری که در این سالها داشتم، یکی از اهداف آن بازدید از شهرک های صنعتی بود. یک وقتی یک کارخانه مشکلش را حل میکنیم اما راه اساسی این نیست. در این جلسات به ۱۷ مشکل اصلی رسیدیم که تا برطرف نشود نتیجه لازم نمیرسد؛ بر همین مبنا برنامه‌هایی را تهیه و تدوین کردیم».

یک درس اخلاقی از مناظره اول انتخابات

یکی از فعالین رسانه ای در مطلبی نوشت: «آموزنده‌ترین بخش مناظره اول وقتی بود که آقای زاکانی حاضر نشد بگوید جانباز است و افتخار دفاع از اسلام و ایران را خرج تبلیغات انتخاباتی کند. زاو نوجوان بود که به جبهه رفت و ۱۸ ساله بود که جانباز شد. جانبازی به او اجازه نداد به ورزش موردعلاقه‌اش کشتی و رشته تحصیلی مطلوبش بپردازد».

یکی دیگر از فعالین رسانه ای نیز در همین رابطه نوشت: « می‌توانست بگوید «چون جانبازم»، ولی نگفت. می‌توانست بگوید «به خاطر مجروحیت دستم»، ولی نگفت.  اما به دستش اشاره کرد و گفت «به خاطر معلولیتم».

یک کاربر فضای مجازی هم نوشت: «زاکانی نخواست جانبازی ۵۰ درصدی خودش را به رُخ بکشد یا منّتی بگذارد و صرفاً با گفتن معلولیت دستش، از موضوع عبور کرد. نمونه‌ای از شاگرد پرورش یافته‌ی مکتب خمینی(ره)».

با صرفه‌جویی در یارانه‌های پنهان کسری بودجه را جبران می‌کنیم

«محسن رضایی» نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه رادیو اقتصاد گفت: «ما از طریق صرفه‌جویی در یارانه‌های پنهان، کسری بودجه دولت را جبران خواهیم کرد و از اینکه دولت دستش را در جیب مردم کند جلوگیری خواهیم داشت. ما با سلطان‌های شکر، فولاد، خودرو که یارانه های بسیاری دریافت می‌کنند مقابله خواهیم کرد و دست آنها را کوتاه می‌کنیم و نمی‌گذاریم که یک عده یک شبه پولدار شوند. ما با اصلاح سیاست‌های پولی و مالی کاری خواهیم کرد که ثبات در اقتصاد کشور ایجاد شود».

رضایی افزود: «مسأله ای که به آن توجه خواهیم کرد، استفاده از تجارت همسایگان است. ما باید از ظرفیت‌های ۱۶ استانی که با ۱۵ کشور همسایه هستند استفاده کنیم. ما به صورت جدی بازارهای مرزی را ساماندهی و تقویت و تجارت همسایگان را قوی می کنیم تا هرآنچه مردم می‌خواهند بتوانند وارد کنند و هر چه می‌خواهند صادر کنند».

۶۷درصد وام‌های بانکی امروز را دهک اول جامعه دریافت می‌کند

«امیر حسین قاضی زاده هاشمی» نامزد انتخابات ریاست جمهوری در برنامه بدون تعارف گفت: « ۶۷ درصد وام‌های بانکی امروز را دهک اول جامعه دریافت می‌کند. ما یک صندوق هدایت نقدینگی ایجاد کرده‌ایم، جلوی رانت‌ها را می‌بندیم و با بازتوزیع نقدینگی اهداف را محقق می‌کنیم. یعنی روش توزیع نقدینگی، تغییر می‌کند و پیش بینی کرده‌ایم آمار ازدواج سه برابر شود».

قاضی زاده هاشمی افزود: « :با توجه به اینکه طی یک سال گذشته درگیر بورس بوده ام و ۱۳۰هزار میلیارد تومان توسط ۲۰۰ کد بورسی با تخلفاتی از بازار سرمایه خارج شده تا دولت بتواند کسری بودجه خود را از این طریق حل کند. دولت اجازه ندارد برای حل مشکل نرخ ارز، مردم را بدبخت کنم».

برچسب‌ها