کد خبر 1282202
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷

کمیسیون دائمی واکسیناسیون در آلمان تاثیر یک دوز واکسن جانسون اند جانسون برای مصونیت در برابر کرونا را ناکافی دانسته است.

به گزارش مشرق به نقل از انستیتو رابرت کخ آلمان، کرونا در اروپا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان ادامه دارد.

شیوع کرونا در مهدها و مدارس آلمان

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که بر اساس اطلاعات انستیتو رابرت کخ آلمان شیوع کرونا در مهد کودک ها و مدارس این کشور از ماه آگوست افزایش پیدا کرده است. بر این اساس تشدید شیوع کرونا در مدارس در سال جاری میلادی حدود دو ماه زودتر از سال گذشته اتفاق افتاده است.

بر اساس گزارش هفتگی انستیتو رابرت کخ آلمان نهادهای امنیتی در آلمان برای ۴ هفته حدود ۲۰۱ مورد ابتلا به کرونا در مهد کودک ها و ۴۸۱ مورد هم در مدارس را ثبت کرده اند. نویسندگان این گزارش توضیح می دهند که در روند رو به رشد این بیماری فعالیت های آموزشی گسترده تر و انتقال راحت تر ویروس ایفای نقش می کند.

انستیتو رابرت کخ آلمان در این گزارش بخصوص از کاهش چشمگیر ابتلا به کرونا در خانه های سالمندان به دلیل واکسیناسیون و اقدامات حفاظتی خبر داده است.

کاهش محدودیت ها در ایتالیا

با توجه به کاهش موارد ابتلا به کرونا در ایتالیا دولت کاهش بیشترمحدودیت ها را در دستور کار قرار داده است. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده سینماها و تئاترها می توانند دوباره از ظرفیت کامل خود استفاده کنند. برای مراسمات ورزشی در فضاهای باز هم استفاده از ظرفیت ۷۵ درصد برا تماشاگران مجاز است.

از طرفی برای دسترسی به بسیاری از اماکن و خدمات همچنان ارائه گواهی سلامت که در آن نوشته شده فرد واکسینه شده از کرونا بهبود یافته و یا بیماری را پشت سر گذاشته است ضرورت دارد.

واکسیناسیون کامل ۸۰ درصد شهروندان ایتالیایی

بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت ایتالیا تا به حال حدود ۸۰ درصد افراد بالای ۱۲ سال در این کشور کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند.

درخواست شهروندان آلمانی برای لغو طرح استفاده اجباری از ماسک در مدارس

با توجه به نرخ بالای واکسیناسیون نتایج یک نظر سنجی نشان می دهد که اکثر شهرودان آلمانی خواستار لغو استفاده اجباری از ماسک در مدارس هستند. تنها ۳۷ درصد شهروندان و ۲۷ درصد والدین دارای کودکان مدرسه ای خواستار پایبندی به این قانون بوده اند.

این نظر سنجی که به سفارش آ ار دی آلمان انجام شده است نشان می دهد که اکثر ۵۷ درصدی شهروندان و ۷۱ درصد والدین دارای فرزندان مدرسه ای مخالف پوشیدن ماسک توسط کودکان در سر کلاس های درس هستند.

کاهش نگرانی شهروندان المانی درباره شیوع مجدد کرونا

همچنین نتایج این نظر سنجی نشان می دهد که در پاییز سال ۲۰۲۱ نگرانی شهروندان درباره افزایش موارد ابتلا به کرونا در هفته های آینده بسیار پایین تر از تابستان است. در شرایط فعلی میزان این نوع نگرانی در بین شهروندان ۴۲ درصد است در حالی که در جولای گذشته اکثریت ۶۲ درصدی شهروندان چنین نگرانی داشتند. موسسه اینفراتست دیامپ این نظ سنجی را در روزهای بین دوشنبه تا چهارشنبه از بین ۱۳۱۸ مورد افراد واجد شرایط انجام داده است.

دیدار مرکل و دراگی با محوریت کرونا در رم

ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا در دیدار با آنگلا مرکل، صد اعظم آلمان در رم، پایتخت این کشور از کمک های آلمان به این کشور در دوران کرونا قدر دانی کرده و گفت: من شخصا برای تبادل منظمی که در این سال های سخت بین دو کشور وجود داشته است قدردانی می کنم.

آلمان در دوران کرونا مراقبت از برخی بیماران کرونایی ایتالیایی در بیمارستان های خود را بر عهده گرفت.

دراگی همچنین از نقش تعیین کننده صدر اعظم در اجرای برنامه موسوم به نسل بعدی اتحادیه اروپا که کمک های میلیاردی برای بازسازی دوباره این کشور در دوران پسا کرونا را مد نظر قرار داده قدر دانی کرد.

"دراگی" صندوق کمک به کشورهای عضو اتحادیه اروپا را نشانه ملموسی از همبستگی اتحادیه اروپا که اکثر آن ها تحت تاثیر این بحران قرار گرفتند دانست.

صد اعظم آلمان هم در این دیدار ابراز اطمینان کرد که ایتالیا پول های کمکی اروپا را به روش بسیار خوبی هزینه می کند تا به دستاوردهایی برای مردم و کشورش دست یابد.

تردید آلمان درباره تاثیر واکسن جانسون اند جانسون

کمیسیون دائمی واکسیناسیون در آلمان ( استیکو) تزریق یک دوز واکسن جانسون اند جانسون برای مصونیت در برابر کرونا را کافی ندانسته و اعلام کرده کسانی که با این واکسن واکسینه می شوند باید برای مصونیت بهتر دوز دوم این واکسن را هم  حدود ۴ هفته بعد از تزریق دوز اول دریافت کنند.

بیشترین موارد ابتلا به کرونا  آلمان در افراد واکسینه شده با جانسون اند جانسون

این نهاد بهداشتی در آلمان دلیل این درخواست خود را این اعلام کرد که بیشترین موارد ابتلا به کرونا دربین واکسینه شده ها در آلمان کسانی هستند که واکسن جانسون اند جانسون را دریافت کرده اند.

استیکو اعلام کرد که اثر بخشی این واکسن در برابر  دلتا کرونا نسبت به سایر واکسن های تایید شده نسبتا پایین است. این نهاد بهداشتی در آلمان از محافظت ناکافی این واکسن در برابر این ویروس از افراد واکسینه شده گفته است.

تا به حال نهادهای بهداشتی اروپا تزریق یک دوز واکسن جانسون اند جانسون را برای محافظت کامل افراد در برابر این ویروس کافی می دانستند این در حالی است که در سایر موارد واکسن های تایید شده تزریق دو دوز واکسن برای مصونیت کامل در برابر ابین بیماری لازم است.

بر اساس اطلاعات انستیو رابرت کخ آلمان تا به حال بیش از ۳.۲ میلیون نفر در آلمان با جانسون اند جانسون واکسینه شده اند.

توصیه استیکو برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا

استیکو همچنین دوز تقویت کننده واکسن برای افراد بالای ۷۰ سال در این کشور را توصیه کرده است. به این ترتیب این نهاد آلمانی هم توصیه آژانس دارویی اروپا در این باره را تایید کرد.

استیکو بخصوص این واکس تقویت کننده را برای کادر بهداشت و درما و افراد مسن در خانه های سالمندان و افراد دارای بیماری های زمینه ای ضروری دانسته است.

ایجاد محدویت سنی در تزریق واکسن مدرنا در برخی کشورهای اروپایی

بعد از سوئد و دانمارک حالا فنلاند هم واکسیناسیون با واکسن مدرنا را محدود کرده است.  موسسه بهداشت و امور اجتماعی دراین کشور اعلام کرد که استفاده از این واکسن برای افراد زیر ۳۰ سال در این کشور به دلیل مشاهده برخی عوارض جانبی روی قلب و عروق ها متوقف می شود.

مقامات بهداشتی در کشورهای سوئد و دانمارک هم روز چهارشنبه اعلام کردند که استفاده از واکسن مدرنا برای همه کودکان وجوانان در این کشور را متوقف می کنند.

کسری بودجه بالا در دولت آلمان

اداره آمار آلمان اعلام کرده که بحران کرونا شکاف های بودجه ای را در دولت ایجاد کرده است و این کشور را با کمبود بودجه مواجه کرده . بر اساس اطلاعات اداره آمار آلمان هزینه بودجه عمومی در نیمه ابتدایی سال ۲۰۲۱ حدود ۱۰.۸ درصد بیشتر از نیمه اول سال ۲۰۲۰ بوده است. بر این اساس این مبلغ در این دوره زمانی حدود ۸۸۳.۲ میلیرد یورو بوده است.

یک کارشناس بودجه در آلمان اعلام کرده که افزایش هزینه های بودجه عمومی عمدتا می تواند با افزایش تخصیص ها و کمک های بلاعوض در نتیجه همه گیری کرونا توضیح داده شود.

بیش از ۱۰ هزار ابتلای روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم نرخ ابتلاهای جدید به کرونا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در این کشور را ۶۳.۸ اعلام کرده است. به این ترتیب در عرض ۲۴ ساعت حدود ۱۰۴۲۹ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۸۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

توصیه فرانسه برای استفاده از واکسن تقویت کننده

مقامات بهداشتی در فرانسه هم واکسن تقویت کننده برای کادر بهداشت و درمان را توصیه کرده اند.

"ینز اشپاهن" ، وزیر بهداشت آلمان هم نرخ واکسیناسیون بالاتر از حد انتظار در این کشور را خبر بسیار خوبی دانسته و آن را عامل امنیت بیشتر در پاییز و زمستان دانسته و در عین حال  اعلام کرد که آلمان هنوز در این راستا به هدف مد نظر خود نرسیده است.

وی اعلام کرد که با توجه به شرایط فعلی دیگر نیازی به اعمال محدودیت ها نیست.

این مقام آلمانی در عین حال استفاده از ماسک در وسایل حمل و نقل عمومی و مراکز تجاری را همچنان مهم ارزیابی کرد.

انستیتو رابرت کخ آلمان آمار واکسینه شده ها در کشور را بیشتر از آمارهای رسمی تا به حال اعلام شده دانسته و تاکید کرده است که در بین بزرگسالان در این کشور تا ۸۴ درصد حداقل یک بار علیه کرونا واکسینه شده و ۸۰ درصد هم هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

انستیتو رابرت کخ بر اساس نظر سنجی ها به این نتیجه گیری دست یافته است.  

وزیر بهداشت آلمان و انستیتو رابرت کخ از شهروندان واکسیناسیون هم در برابر کرونا و هم آنفولانزا را درخواست کرده اند.

لوتار ویلر، رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان همچنین از افزایش موارد ابتلا به کرونا در زمستان خبرداده و این مسئله را کاملا واضح دانست که موج ابتلاها در بین افراد واکسینه نشده وجود خواهد داشت.

وی همچنین لغو طرح استفاده اجباری از ماسک در مدارس برخی مناطق آلمان از جمله برلین و بایرن را بر خلاف توصیه های این نهاد بهداشتی دانسته و انتقاد شدیدی به آن وارد کرد.

وی همچنین درباره بار سنگین دو گانه بر کادر بهداشت و درمان از طریق افزایش موارد ابتلا به کرونا و آنفولانزا در فصل زمستان هشدار داده و گفت: اگر موارد زیادی از ابتلا به آنفولانزا و کرونا به صورت هم زمان شکل گیرد بیمارستان ها تحت فشار بالایی قرار خواهند گرفت. این شرایط برای بیماران دیگر هم خطرناک خواهد بود.

رئیس این نهاد بهداشتی در آلمان تاکید کرد که می توان با واکسیناسیون، رعایت فاصله گذاری و استفاده از ماسک از این وضعیت جلوگیری کرد.

طرح واکسیناسیون اجباری برای بسیاری مشاغل در دستور کار دولت اوکراین

وزارت بهداشت اوکراین هم به دلیل افزایش روزافزون موارد ابتلا به کرونا در بین شهروندان واکسیناسیون اجباری برای بسیاری کارکنان را در دستور کار قرار داده است.

بر اساس اطلاعات این وزرتخانه معلمان همه مدارس ، مربیان و کارکنان بخش های اداری در اولویت اجرای این طرح قرار دارند. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده این گروه های کاری حدود یک ماه زمان دارند تا خود را علیه کرونا واکسینه کنند و افرادی که از این قانون پیروی نکنند باید بدون حقوق کار خود را کنار بگذارند.

اخیرا در کشور اوکراین مجددا موارد ابتلا به کرونا افزایش پیدا کرده است. نهادهای بهداشتی در این کشور روز پنجشنبه از ابتلای ۱۵۱۲۵ مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض ۲۴ ساعت و ۳۱۴ مرگ روزانه خبر دادند. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در اوکراین تا به حال تنها ۱۵ درصد شهرودان این کشور که حدود ۴۰ میلیون نفر هستند علیه کرونا واکسینه شده اند و نتایج نظر سنجی ها هم نشان می دهد که بیش از نیمی از شهروندان این کشور نمی خواهند علیه کرونا واکسینه شوند.

مسافران کشورهای مختلف آسان تر به انگلیس سفر می کنند

دولت انگلیس هم لیست قرمز سفر خود برای کشورها را به شدت محدود کرده است. بر اساس تصمیمات جدیدا اتخاذ شده کسی که از صبح دوشنبه از کشورهای برزیل، مکزیک و یا آفریقا جنوبی به انگلیس بیاید دیگر نیاز نیست ۱ روز در قرنطینه اجباری وگران قیمت کرونای هتل ها قرار گیرد.

وزیر حمل و نقل انگلیس اعلام کرد که در آینده تنها ۷ کشور در آمریکای جنوبی و مرکزی به جای ۵۴ کشو در لیست مناطق قرمز کرونایی این کشور قرار خواهند داشت.

محدودیت ها در ایرلند شمالی لغو می شود

ایرلند شمالی هم به عنوان آخرین بخش انگلیس می خواهد از اواخر اکتبر تقریبا تمام قواعد کرونایی لغو کند.

تداوم محدودیت ها در فرانسه

فرانسه هم با وجود بهبود شرایط کرونایی اعلام کرده که فعلا به محدودیت ها  و طرح ارائه گواهی واکسن برای بازدید از بسیاری اماکن پایبند خواد ماند.

سخنگوی دولت فرانسه بعد از انجام مشاوره روز پنج شنبه در پاریس اعلام کرد که در حال حاضر زمان لغو همه محدودیت ها فرا نرسیده است.

وی افزود: اگر چه موارد ابتلای جدید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر به زیر ۵۰ کاهش پیدا کرده اما مجدا به صورت محلی افزایش می یابد و از طرفی این ویروس در پاییز و زمستان  به راحتی منتقل نمی شود.

انتقاد شدید دبیر کل سازمان ملل از احتکار واکسن در کشورهای ثروتمند

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان مل متحد هم از کشورهای ثروتمند به دلیل احتکار واکس کرونا به شدت انتقاد کرده  و در کنفرانس مطبوعاتی با رئیس سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که جلوگیری از اهدای واکسن به کشورهای فقیر و توزیع ناعادلانه واکسن نه تنها یک مسئله غیر اخلاقی بلکه یک حماقت است.

وی هشدار داد که توزیع ناعادلانه واکسن شرایط برای بحران کرونا را مناسب می کند. وی درباره مرگ میلیون ها نفر دیگر در اثر ابتلا به کرونا و رکود اقتصادی ناشی از این همه گیری که می تواند تریلون ها دلار آسیب به بار آورد هشدار داد.

وی همچنین تاکید کرد که اگر ویروس کرونا در مناطق با نرخ واکسیناسیون پایین شیوع پیدا کند این احتمال وجو دارد که انواع مختلفی از این ویروس ایجاد شود که واکسن ها به آن کمکی نمی کند.

جدیدترین آمار کرونا در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه طی ۲۴ ساعت ۴,۶۱۵نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۳۴ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم طی ۲۴ ساعت ۴۰,۷۰۱نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۲۲ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم طی ۲۴ ساعت ۲,۹۳۸نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۴۱ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیاهم طی ۲۴ ساعت ۱,۸۰۷نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۳ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به‌ حال در فرانسه ۷,۰۴۳,۳۱۶نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و ۱۱۶,۹۹۱نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون ۸,۰۴۶,۳۹۰نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۳۷,۴۱۷نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به‌ حال ۴,۶۹۲,۲۷۴نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۳۱,۱۹۸نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به‌ حال ۴,۹۷۱,۳۱۰ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۶,۷۰۱ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به‌ حال ۴,۳۰۶,۷۵۷نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۹۴,۹۱۰نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها