به گزارش مشرق، حسین قربانزاده در مورد واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۹۹ گفت: سود هر نفر از سهامداران عدالت حدود ۶۰۰ هزار تومان میشود که تمام تلاش ما این است که قبل از پایان سال این سود به صورت متمرکز و از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه واریز شود.
وی در پاسخ به اینکه بخشی از اطلاعات سهامداران عدالت نزد سازمان خصوصیسازی و بخشی در سامانه سجام شرکت سپردهگذاری مرکزی است، گفت: ما همه دیتاها را به شرکت سپردهگذاری مرکزی منتقل کردیم و کسانی که در سامانه سجام عضو هستند از آن طریق و آنهایی که در سجام نیستند، براساس اطلاعات شماره حسابهای بانکی سازمان خصوصیسازی که در اختیار شرکت سپردهگذاری قرار گرفته است و به صورت جمعی به حساب ذینفعان واریز میشود.
رئیس سازمان خصوصیسازی افزود: کار گروه پیگیری امور سهام عدالت توسط شورای عالی بورس تشکیل شد و طبق تکلیف قانونی باید سود سهام عدالت مربوط به سال ۹۹ تا پایان سال جاری به حساب سهامداران عدالت پرداخت شود.
قربانزاده این را هم گفت: بخشی از شرکتها که شامل ۱۳ شرکت غیر بورسی در پرتفوی سهام عدالت هستند که از این تعداد هفت شرکت سودده بودند که سود آنها را توسط سازمان خصوصیسازی دریافت کردیم و به حساب شرکت سپردهگذاری واریز میکنیم. همچنین از ۳۶ شرکت بورسی حاضر در پرتفوی سهام عدالت عمدتاً سودده بودند و سود آنها از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی دریافت و بعد از تجمیع سودها به صورت متمرکز به حساب ذینفعان و سهامداران عدالت واریز میشود.
وی افزود: تاکنون حدود ۹۰ درصد از سودهای کسر شده شرکتهای سرمایهپذیر عدالت دریافت شده و به زودی سود سهام عدالت واریز میشود.
رئیس سازمان خصوصیسازی همچنین در مورد اینکه برخی از شرکتها مانند مخابرات در سال گذشته سود سهام عدالت را واریز ن کرده است، عنوان کرد: علیه شرکت مخابرات و دخانیات به خاطر اینکه سود سهام عدالت ۹۸ را واریز نکرده بودند، اقامه دعوا کردیم و امیدوارم امسال تا قبل از پایان سال تمامی سودهای شرکـتهای سرمایهپذیر عدالت به حساب سهامداران و ذینفعان واریز شود.
از حدود ۴۹ میلیون و ۱۲۰ هزار سهامدار عدالت طی ۱۶ سال گذشته حدود ۳.۲ میلیون نفر فوت کرده و همچنین حدود ۳۰ میلیون نفر روش مدیریت غیر مستقیم یعنی از طریق شرکتهای سرمایهپذیری استانی را انتخاب کردند و حدود ۱۹ میلیون نفر روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردند که سود سهام عدالت به حساب آنها واریز میشود.