تیمی از میلیاردرهای جهانی و مدیران شرکتی که در چند دهه‌ی گذشته خاک زمین را به توبره کشیده‌ و بیشترین آلودگی‌ جهانی را رقم زده‌اند، حال به بهانه آب و هوا به سفره مردم حمله‌ور شده‌اند.

سرویس جهان مشرق- جان کری، وزیر خارجه دولت اوباما که از حامیان نظریه «تغییرات اقلیمی» است و اکنون به عنوان فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری ایالات متحده برای آب و هوا عمل می کند، اخیراً مدعی شده که نابودی صنعت کشاورزی، به‌ویژه دامداری، برای دستیابی به هدف موسوم به «صفر خالص» (net zero) ضروری است. اصطلاح صفر خالص به معنی خودداری از افزودن به تولید گازهای گلخانه‌ای در جوّ زمین است. دستیابی به صفر خالص مستلزم کاستن از میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای تا حد امکان و متعادل کردن تولید کربن ناشی از فعالیت‌های مختلف از طریق جذب و حذف مقدار کربن معادل کربن تولیدی است.

کری در اجلاس موسوم به «AIM for Climate» در واشینگتن دی سی، مدعی شده است که "کشاورزی حدود 33 درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای جهان را تشکیل می‌دهد... و ما نمی‌توانیم به صفر خالص برسیم، مگر اینکه محدودسازی کشاورزی به عنوان بخشی از راه‌حل اصلی باشد. "

"[یک آب و هوای گرمتر] می‌تواند باعث شود که 600 میلیون نفر دیگر به اندازه کافی غذا نخورند و شما نمی‌توانید به گرم کردن سیاره ادامه دهید و در عین حال انتظار دارید که غذا بخورید. این جواب نمی دهد. "

روایت کری برای «گرسنگی دادن مردم با قطع مواد غذایی با هدف نجات همان مردم از گرسنگی» عجیب به نظر می رسد. برای تعدیل همین دستور کار عجیب است که او و همفکران بانفوذ و پرقدرتش از دعوی انتشار گازهای گلخانه‌ای و تغییرات اقلیمی به دلیل فعالیت‌های انسانی، به عنوان یک دستاویز استفاده می کنند.

کری به سه چیز وسواس دارد: پول، منابع طبیعی و محروم کردن مردم از هر دو. این البته همان وسواس‌های مشترک همه‌ی گلوبالیست‌ها است. این نباید تعجب آور باشد. او در سال 2011 متهم شد که "گلوبالیست‌ترین عضو" سنای ایالات متحده است. گلوبالیست‌ها که از سوی محافل قدرتمند پنهان هدایت و حمایت می شوند، به دنبال ایجاد یک حکومت جهانی واحد برای حاکم کردن نظم نوین جهانی هستند.

اجلاس «ماموریت نوآوری کشاورزی برای آب و هوا» («AIM for Climate» یا «AIM4C») شرکای سراسر جهان را گرد هم آورد تا اقدامات اقلیمی سریع و متحول کننده را انجام دهند. AIM4C ابتکار مشترک ایالات متحده و امارات متحده عربی است.

این اجلاس یک رویداد جهانی برای شرکا، توسط شرکا است که پلتفرمی را برای مشارکت‌کنندگان طرح‌های «مقابله با تغییرات اقلیمی» فراهم می کند تا جاه طلبی و عملکرد خود را در کشاورزی هوشمند و نوآوری در سیستم های غذایی تقویت کنند.

رویداد AIM4C اولین باری نیست که کری با سازمان ملل متحد مشارکت می کند. در آوریل 2021، کری به همراه جانت یلن و مارک کارنی، «اتحاد مالی گلاسکو برای صفر خالص» ("GFANZ") را راه اندازی کردند. GFANZ یک ائتلاف با هدایت شرکت‌های بزرگ و سازماندهی سازمان ملل و متشکل از بانک‌ها و موسسات مالی خصوصی است تا نقش موسسات مالی جهانی و منطقه‌ای از جمله بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول را به عنوان بخشی از یک طرح گسترده‌تر برای "تحول" نظام مالی جهانی، بازسازی کند.

GFANZ توسط یک گروه اصلی متشکل از مدیران عامل مؤسسات مالی، نماینده (هایی) از سازمان ملل متحد، روسای شبکه‌های منطقه‌ای GFANZ و تیم رهبری GFANZ هدایت می شود. مدیران GFANZ، از جمله لری فینک، مدیرعامل بزرگ‌ترین هلدینگ مالی و سرمایه‌گذاری در جهان یعنی BlackRock، که همچنین عضو هیئت امنای «مجمع جهانی اقتصاد» (WEF) است، مدت‌هاست که برای خصوصی‌سازی دارایی‌های طبیعی زمین و سلطه بر منابع آن، از قبیل جنگل‌ها، رودخانه‌ها، مخازن طبیعی آب شیرین و امثال آن تلاش می کنند. این غول‌های مالی دنیا، با امپراتوری رسانه‌ای-تبلیغاتی که در اختیار دارند، چنین به افکار عمومی القاء می کنند که برای جلوگیری از تغییرات آب و هوایی (گرم شدن زمین)، سلطه‌ی شرکتی بر دارایی‌های طبیعی زمین واجب است!

لری فینک، رییس «بلک راک»، بزرگ‌ترین سازمان مالی دنیا

پیوندهای دیگر بین جان کری، راکفلرها و سازمان ملل در حوزه‌ی طرحی موسوم به "انتقال انرژی" است. در کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل یا COP27 در نوامبر گذشته، جان کری از فضیلت‌های شتاب‌دهنده انتقال انرژی ("ETA") تمجید کرد. این نام یک طرح مشارکت بخش عمومی-بخش خصوصی جهانی (با نام اختصاری"G3P") بین وزارت امور خارجه ایالات متحده، بنیاد راکفلر و صندوق زمین بزوس است (جف بزوس مالک سایت آمازون است).

ETA بخشی از یک ابتکار سرمایه گذاری 4.2 تریلیون دلاری است که با سوءاستفاده از هدف شماره هفت از سند اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (سند معروف به 2030) جنوب جهانی(کشورهای کم‌تر توسعه‌یافته) را به عنوان منطقه آزمایشی برای ایجاد تحول در بازارهای انرژی در سراسر جهان تعیین کرده است. نتیجه این استثمار این است که کشورهای فقیرتر، از طریق طرح‌هایی مانند ETA و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری جهانی مانند GFANZ، مجبور خواهند شد که عملا صنایع و خطوط تولید خود را محدود و تعطیل کنند و عطای توسعه‌ی صنعتی را به لقایش ببخشند تا خود را با دستور کار مشکوک و اثبات‌ناشده‌ی «جلوگیری از تغییرات آب و هوایی» تطبیق دهند.

کشور در حال توسعه یا فقیر جنوب، باید تن به طرح‌های پرهزینه و عملا غیرقابل‌اتکایی چون استفاده از انرژی بادی و خورشیدی بدهند و نیروگاه‌ها و تاسیسات زیرساختی خود را که با انرژی «فسیلی» کار می کنند، به حداقل برسانند. جالب این‌جاست که تیمی از ابرمیلیاردرهای جهانی و مدیران شرکتی که در چند دهه‌ی گذشته بیشترین آلودگی‌های صنعتی جهان را رقم زده‌اند، حال از در دلسوزی برای طبیعت درآمده‌اند. کسانی که حتی برای حضور در همین اجلاس تغییرات آب و هوایی، با جت‌های شخصی خود سفر می کنند که در یک سفر، به اندازه یک سال خودروی ارزان‌قیمت یک شهروند عادی، آلودگی وارد هوا می کند!

دیگر نقطه‌ی اتصال وزیر خارجه دولت اوباما، مشارکت کری با سازمان غیردولتی «مجمع جهانی اقتصاد» («WEF») است. مجمع جهانی اقتصاد که اجلاس سالانه‌ی آن در داووس سوئیس معرف افکار عمومی هست، در نقطه‌ی ثقل ابرپروژه‌ی موسوم به «نظم نوین جهانی» قرار دارد. موسس و همه‌کاره‌ی این مجمع، کلاوس شواب، یکی از قدرتمندترین و مرموزترین چهره‌های حال حاضر دنیاست که سیاستمدارانی چون جاستین ترودو، امانوئل مکرون و جاسیندا آردرن دست‌پرورده‌ی او بوده‌اند.

مجمع جهانی اقتصاد تاکنون چندین ویدئوی تبلیغاتی منتشر کرده که مردم دنیا را به خوردن حشرات دعوت می کند. شعار مجمع جهانی اقتصاد برای سال 2030 این است: «شما مالک چیزی نخواهید بود و خوشحال خواهید بود!»

کلاوس شواب

نام کری به عنوان یکی از همکاران و نویسنده برنامه‌های WEF ثبت شده است. از سال 2007، او در 10 جلسه از 17 نشست سالانه WEF شرکت کرده است. کری در یک جلسه داووس 2023 با عنوان «انسان‌دوستی: کاتالیزوری برای محافظت از سیاره ما» نخوت «خود-خدا-پنداری» خودش و همفکران میلیاردش را آشکار کرد. او گفت:

"[این که] ما، گروهی از انسان‌ها، موجودات، می‌توانیم دور هم جمع شویم تا درباره نجات سیاره صحبت کنیم، کمابیش فرازمینی است. "

AIM4C در نوامبر 2021 به عنوان بخشی از اجلاس سران جهانی در بیست و ششمین کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد ("COP26") راه اندازی شد. این ابتکار توسط امارات متحده عربی و ایالات متحده با حمایت بیش از 30 کشور، رهبری می شود.

سخنرانان این رویداد، مریم بنت محمد المحیری، وزیر تغییر آب و هوا و محیط زیست امارات؛ تام ویلساک، وزیر کشاورزی ایالات متحده؛ دکتر سلطان احمد الجابر، فرستاده ویژه امارات متحده عربی برای تغییرات آب و هوایی و وزیر صنعت و فناوری پیشرفته امارات و جان کری بودند.

COP27 در نوامبر 2022 به میزبانی مصر در شرم الشیخ برگزار شد. در COP27 بود که کری از فضایل ETA که از طریق اهداف توسعه پایدار سازمان ملل، از کشورهای فقیرتر، به ویژه در جنوب جهانی استثمار می کند، تمجید کرد.

اما کری در اجلاس اخیر « AIM for Climate» که در واشینگتن برگزار شد، باز جزو سخنرانان اصلی بود و تاکید کرد:

"آینده [دی اکسید کربن] می تواند منجر به این شود که 600 میلیون نفر دیگر به اندازه کافی غذا نخورند و شما نمی توانید به گرم کردن سیاره ادامه دهید و در عین حال انتظار دارید که غذا بخورید. این جواب نمی دهد. "

او تاکید کرد:

"بنابراین، بدیهی است که ما به نوآوری نیاز داریم تا سهم تولید دام را در انتشار گازهای گلخانه‌ای خود محدود کنیم و افزودنی‌های خوراک جدید و راه‌های دیگری برای مقابله با آن ارائه کنیم. ما به نوآوری نیاز داریم تا گیاهان مواد مغذی مورد نیاز خود را بدون هزینه های بالای محیطی و آب و هوایی ناشی از انتشار اکسید نیتروژن و کودهای مبتنی بر سوخت فسیلی دریافت کنیم. "[1]

کاملا واضح است که منظور جان کری از «افزودنی‌های خوراکی جدید»، بیش و پیش از هر چیز، جایگزین کردن «حشرات» به جای پروتئین حیوانی است، امری که به شدت با انواع روش‌ها از قبیل تبلیغات پرحجم و به کارگیری سلبریتی‌های معروف، ایجاد موانع پیچیده قانونی برای کشاورزی و دامداری(که همین حالا در کشورهایی مانند هلند توسط دولت چپگرای این کشور در حال اجراست) و حتی آلوده‌سازی و کشتار دام‌ها و آتش زدن مزارع در حال انجام است.

مجمع جهانی اقتصاد- لارو خوب: چرا ما باید به زودی حشرات را بخوریم؟

جان کری به صراحت می گوید:

"شما نمی توانید به گرم کردن سیاره ادامه دهید در حالی که انتظار دارید، غذا هم بخورید. "

اما اگر فکر می کنید موسسان این فرقه‌ی جدید «مبارزه با تغییرات آبی و هوایی»، راه حل جایگزینی برای تعطیلی بخش اعظم زراعت و دامپروری دنیا دارند، یا مثلا روی روش‌های جدید کشت و تولید دام مانور می دهند، سخت در اشتباهید. شما (یعنی توده‌های مردم) باید سفره‌ی خود را کوچک کنید، تا جلوی «گرمایش جهانی» ادعایی این سردمداران جهانی زر و زور را بگیرید، ادعایی که صدها دانشمند و متخصص علوم آب و هوایی و اقلیم‌شناس، اصل وجود آن را زیر سوال برده‌اند[2] ، لیکن بی‌رحمانه در رسانه‌های جریان اصلی(که باز متعلق به همین الیت است) بایکوت و سرکوب شده‌اند.

در واقع، راه حل این گروه سرمایه‌دار برای توده‌های مردم دنیا این است که «یک، کم‌تر بخورید» و «دو، به جای پروتئین حیوانی یا گیاهی، از حشرات لذیذ استفاده کنید!».

در واقع، «اقلیم‌گراها» کاملا بر ریاضت اجباری برای توده‌های مردم متمرکز شده‌اند.

باز اگر فکر می کنید که همه‌ی این‌ها هنوز در حد حرف و طرح و برنامه است و رسما کلید نخورده است، این بار هم سخت در اشتباه هستید!

مقامات هلندی با وضع قوانین بسیار سخت و وضع جریمه‌های سنگین، محدودسازی کشاورزی و دامداری را برای بخش خصوصی آغاز کرده‌اند.

«خشم و رنج کشاورزان هلندی از محدودسازی گسترده‌ی دولت هلند»

در نیوزیلند، سیاستمداران عضو فرقه‌ی «تغییرات اقلیمی» به دنبال وضع مالیات بر آروغ و باد روده‌ی دام‌ها هستند، چون از نظر آن‌ها باعث گرم‌تر شدن زمین می شود!

سیاست‌های انرژی در ایالات متحده و اروپا باعث افزایش قیمت‌ها شده است که خود مانع از تولید مواد غذایی و اختلال چشمگیر در شبکه‌ی توزیع می شود.

جاستین ترودو، نخست وزیرکانادا که شاگرد محبوب کلاس شواب رییس مجمع جهانی اقتصاد است، قوانینی را پیشنهاد کرده است که عملا کشاورزی کانادا را خفه می کند.

«ترودو هم در سختگیری علیه کشاورزان راه دولت هلند را می رود»

دولت بایدن، همانطور که توسط موسسه هارتلند مستند شده است، یک "حمله همه جانبه به سیستم تولید مواد غذایی آمریکا" را آغاز کرده است.

این که ممنوعیت سفت و سخت سموم دفع آفات در فرانسه یک تهدید وجودی برای کشاورزان است برای «رهبران اروپایی» ناشناخته نیست.

الیت جهانی یا همان «دولت پنهان»، سنگر به سنگر در حال پیشروی است، چرا که جایگزینی حشرات به عنوان غذای انسان، در کنار پروژه‌هایی چون «هویت سیال جنسی و دگرباشی جنسی» یا «ترانسهیومانیسم» (چیپ‌گذاری و قرار دادن تراشه‌ها در بدن انسان‌ها برای کنترل بیشتر)، نابودی هویت‌های ملی و اعتقادی و ایجاد یک نظام اعتقادی جهانی و همه‌گیر و...جزو سرفصل‌های اصلی است که در برنامه‌های چون سند توسعه پایدار به صراحت بیان شده است.

باز اگر فکر می کنید که پای فرقه‌ی «تغییرات اقلیمی» هنوز به کشور ما باز نشده یا هنوز خیلی جا دارد که بخواهیم نگران آن باشیم، سخت‌تر از همیشه در اشتباه هستید!

از قضاء، بسیار پیش‌تر از این که «دولت پنهان» جهانی در دوران پساکرونا، از فرقه‌ی «تغییرات اقلیمی» رونمایی کند، پیاده‌نظام فکری و عملی آن در این کشور فعال بوده و مسوولیت‌های بعضا کلیدی هم در اختیار داشته است. فقط برای نمونه، آیا سخنان کسی که از سال 67 تا 79 وزیر کشاورزی و از سال 96 تا 1400 رییس سازمان محیط زیست بود، به خاطر دارید؟

عیسی کلانتری، در مقام مشاور معاون اول و بعدا رییس سازمان محیط زیست، هفته‌ای نبود که یک مصاحبه‌ی «آخرالزمانی» درباره سیاه بودن وضعیت ایران و این که در آینده‌ی نزدیک، ایران به لحاظ اقلیمی غیرقابل سکونت می شود، بیرون ندهد.

اما همه این هشدارهای آخرالزمانی صرفا مقدمه‌ای برای آن بود که وزیر کشاورزی اسبق، شمشیر را برای کشاورزی بومی و خودکفایی در محصولات استراتژیک از رو ببندد. تنها نمونه‌هایی از اظهارنظرهای او را در زیر می بینید:

آیا طنین آشنایی ندارد؟ آیا مشابهت آن با سخنان جان کری و سوپرمیلیاردهایی که امروز علیه کشاورزی و دامداری و در یک کلام، سفره غذای مردم جهان شمشیر کشیده‌اند، آشکار نیست؟ راستی، حامی و مبلغ اصلی متهم به جاسوسی، کاوه مدنی، که قصد داشت مدیریت منابع آبی کشور را ضد کشاورزی بومی ریل‌گذاری کند، چه کسی بود؟

[1] https://www.usda.gov/media/press-releases/2023/05/10/final-day-aim-climate-summit-announces-groundbreaking-initiatives

[2] https://humansbefree.com/2016/09/over-30000-scientists-declare-climate-change-a-hoax.html

برچسب‌ها