روزنامه «نیویورک تایمز» از درمان مجروحان جنگ اوکراین در یک بیمارستان مخصوص ارتش آمریکا در آلمان خبر داده است.

به گزارش مشرق، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی جدید فاش کرده که مرکز پزشکی منطقه‌ای «لندستول» آلمان که به ارتش آمریکا اختصاص دارد، در اقدامی بی‌سروصدا، سربازانی را که در جریان نبرد اوکراین زخمی شده‌اند، مورد مداوا و درمان قرار می‌دهد.

طبق گزارش نیویورک تایمز، مشخص شده که اکثر مجروحان جنگی تحت درمان در این مرکز پزشکیِ ارتش آمریکا در آلمان، سربازان داوطلب آمریکایی هستند که در جنگ علیه روسیه در اوکراین شرکت کرده‌اند.

به نوشته نیویورک تایمز، ارتش آمریکا بدون سروصدا شروع به درمان مجروحان جنگی آمریکایی و دیگر سربازانی که در جنگ اوکراین زخمی شده‌اند، کرده و در حال حاضر ۱۴ سرباز مجروح در این بیمارستان بستری هستند. این نشریه نوشته میزان مجروحان بستری شده در این بیمارستان گرچه کم است اما نشان‌دهنده این موضوع است که ایالات متحده آمریکا همچنان مشارکت قابل توجه و عمیقی در اوکراین دارد.

از آغاز جنگ در سال ۲۰۲۲، صدها آمریکایی که بسیاری از آنها از کهنه سربازان در این کشور بودند به اوکراین رفته و علیه روسیه جنگیدند. از آن تاریخ ۱۹ ماه می‌گذرد و شاید هنوز صدها سرباز آمریکایی در اوکراین باشند که یا به صورت داوطلبانه و یا تحت قراردادی با ارتش اوکراین علیه نیروهای روسیه می‌جنگند.

تاکنون تعداد نامعلوم و نامشخصی از این سربازهای آمریکایی در جنگ مورد اصابت گلوله قرار گرفته و یا تحت تاثیر انفجار مین، مجروح شده‌اند. نیویورک تایمز، تعداد کشته‌شدگان از سربازان آمریکایی را تاکنون حدود ۲۰ نفر اعلام کرده است. پیش از این، بیشتر مجروحان جنگی به بیمارستان‌های اوکراینی و درمانگاه‌های خیریه غرب فرستاده می‌شدند، با این حال اکنون پنتاگون وارد عمل شده تا دقیقا همان خدمات مراقبتی را به سایر مجروحان ارائه دهد که به نیروهای نظامی فعال آمریکایی ارائه می‌کند.

پنتاگون حتی در قالب بیانیه‌ای تاکید کرده که بیمارستان لندستول ارتش بر اساس سیاست‌های وزارت دفاع آمریکا که در تابستان سال گذشته آغاز شد، مجاز به پذیرش ۱۸ نیروی مجروح اوکراینی برای درمان به صورت همزمان است. به گفته نیویورک تایمز این واقعیت که اکثر نیروهای اوکراینی در لندستول و بیمارستان ارتش آمریکا هستند، نشان می‌دهد که جنگ اوکراین چگونه به شکل غیرمنتظره‌ای پیش رفته است.

نیویورک تایمز نوشته دولت بایدن در آغاز جنگ متعهد شد که نیروهای آمریکایی را در اوکراین مستقر نخواهد کرد و به آمریکایی‌ها هشدار داده بود که درگیر این جنگ نشوند. حالا خودِ دولت در حال درمان کسانی است که به آنها گفته بود باید از جنگ دور بمانند.

یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا در واکنش به آنچه نیویورک تایمز منتشر کرده ضمن ابراز تعجب، عنوان کرده که مقامات پنتاگون از این ماجرا که لندستول به طور منظم داوطلبان مجروح آمریکایی را مداوا می‌کند، بی اطلاع بوده با این حال عنوان کرده که جای نگرانی نیست.

این مرکز ۶۵ تختخوابی، بزرگترین بیمارستان نظامی آمریکا در خارج از ایالات متحده است و سال‌ها به عنوان یک مرکز بین راهی برای درمان هزاران سرباز آمریکایی زخمی در درگیری‌های عراق و افغانستان استفاده می‌شد. جدا از سربازان مجروح آمریکایی، در حال حاضر لندستول از مجروحان اوکراینی، کانادایی و نیوزیلندی هم نگهداری می‌کند.

منبع: فارس