کد خبر 246270
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۳

مدیرعامل ایران‌خودرو دو هفته پس از آن که سهام 30 شرکت زیرمجموعه این گروه بزرگ صنعتی جهت فروش به مزایده گذاشته‌ شد، اعتراف کرد که این اقدام، نامناسب بوده است.

گروه اقتصادی مشرق، دو هفته پیش در مطلبی از تصمیم عجیب مدیران گروه صنعتی ایران‌خودرو برای مزایده سهام 30 شرکت زیرمجموعه آن هم‌زمان با روی کار آمدن دولت یازدهم خبر داد؛ این اقدام زمانی عجیب‌تر جلوه می‌کرد که در بسیاری از این شرکت‌ها بیش از 50 درصد سهام جهت فروش عرضه شده که به معنای واگذاری سهام مدیریتی آن‌ها است.

به دنبال انتشار این خبر، روابط عمومی ایران‌خودرو با ارسال جوابيه‌اي غیر حرفه‌ای و به دور از شان و شعار دولت "تدبیر و امید" ضمن تهديد به شکايت از اين رسانه، اعلام کرد: این شرکت قصد حراج شرکت‌های زیرمجموعه‌اش را ندارد و خبر منتشرشده «ناشي از ضعف اطلاعات علمي نگارنده و با اغراض سياسي صورت گرفته است.»

به رغم تکذیبیه روابط ایران‌خودرو، مدیرعامل این شرکت در گفتگو با یک سایت اصلاح‌طلب، اصل خبر مشرق را و نامناسب بودن اقدام این شرکت را تلویحا تایید کرده است.

جواد نجم‌الدین در پاسخ به سوالی درباره بروز شائبه‌هایی درباره موقعیت مالی ایران خودرو به دنبال انتشار اطلاعیه واگذاری سهام 30 شرکت زیرمجموعه آن،  اذعان کرده که: «بله؛ شاید بهتر بود این طور یک دفعه و یک‌جا اطلاعیه فروش نمی‌دادیم، اما خب دوستانمان کمی بی‌تدبیری کردند و همین شد که برخی گفتند ایران خودرو اموال خود را به حراج گذاشته است.»

وی گفته که« «مجمع ایران خودرو مصوب کرده دارایی‌ها و همچنین شرکت‌هایی که قبلا تاسیس شده‌اند و حالا اداره آنها ضرورتی ندارد، به مرور زمان فروخته شوند و ما هم اطلاعیه داده‌ایم که قصد فروش آنها را داریم. البته باید اینها را ارزیابی و موقعیت یابی کرده و سپس شرایط شان را برای فروش مشخص کنیم. در واقع اطلاعیه‌ای که در رسانه‌ها برای فروش اموال و دارایی‌های ایران خودرو منتشر شد، اطلاعیه اولیه بود.»

اکنون که مدیرعامل ایران‌خودرو به اقدام نامناسب این شرکت در نحوه مزایده سهام 30 شرکت اعتراف کرده، باید از مسئولان رسانه‌ای این شرکت پرسید آیا همچنان رسانه‌های منتقد را کم‌سواد می‌دانید و اشتباهات خود در نحوه اطلاع‌رسانی را نادیده می‌گیرید؟