به گزارش مشرق، رییس انجمن مصرف کنندگان مسلمان مالزی گفت: رفتار دور ریختن غذا و اسراف مقادیر بالای غذا در بین مردم مالزی باید اصلاح شود و با اسراف کنندگان برخورد جدی صورت گیرد.
نظیم یوهان افزود: عامل تاثیرگذار در اسراف غذا در حجم زیاد، سرو غذا در بوفه هاست که غذاها به صورت ناتمام و دست نخورده دور ریخته می شود.
وی با بیان اینکه مالزی نیز باید از الگوی مصرف و ارزش گذاری به غذا همانند آنچه در ژاپن اعمال می شود پیروی کند گفت: در ژاپن هر میزان غذای دست نخورده باقی مانده باشد، مشتری باید به ازای آن جریمه بپردازد.
رییس انجمن مصرف کنندگان مسلمان مالزی تصریح کرد: این سیاست جدید باید به تمامی رستوران ها، هتل ها و فعالان صنایع غذایی اعلام شود و مقامات محلی نیز بر روند پیشروی آن نظارت کنند.
نظیم یوهان افزود: عامل تاثیرگذار در اسراف غذا در حجم زیاد، سرو غذا در بوفه هاست که غذاها به صورت ناتمام و دست نخورده دور ریخته می شود.
وی با بیان اینکه مالزی نیز باید از الگوی مصرف و ارزش گذاری به غذا همانند آنچه در ژاپن اعمال می شود پیروی کند گفت: در ژاپن هر میزان غذای دست نخورده باقی مانده باشد، مشتری باید به ازای آن جریمه بپردازد.
رییس انجمن مصرف کنندگان مسلمان مالزی تصریح کرد: این سیاست جدید باید به تمامی رستوران ها، هتل ها و فعالان صنایع غذایی اعلام شود و مقامات محلی نیز بر روند پیشروی آن نظارت کنند.