کد خبر 496721
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۱

بیست و یک هزارو دویست و دهیمن شماره روزنامه کیهان دومین گزارش مستنداز شبکه نفوذ با تیتر «استارت آپ آمریکایی ورود پنهان به عرصه اقتصاد» را برای خبر اول خود انتخاب کرده است.

به گزارش مشرق، کیهان امروز (سه شنبه) در بخشی از این خبر آورده است:
انتشار گزارش قبلی کیهان درخصوص افشای نحوه عملکرد لابی نفوذی آمریکا در حوزه سایبر با هدف ایجاد انحصار فراملی اقتصادی بخشی از ردپای سرشاخه های این پروژه مهم را در داخل و خارج کشور آشکار ساخت، اما برای تصمیم سازی در این حوزه به نظر می رسد نیازمند تعمیق بیشتری هستیم. اصلی ترین سوالی که می کوشیم پاسخ آن را بیابیم این است که آیا شبکه نفوذ از توان ضربه زدن به «مردم» برخوردار است؟ تاثیرات نفوذ لابی مذکور در حوزه اقتصاد و زندگی مردم و ارتباط آن با آینده حاکمیت مردمی جمهوری اسلامی ایران چگونه است؟
در خدمت وزارت خارجه آمریکا!
پیش از این از برگزاری دوره های «استارت اپ ویکند جهانی» در ایران با همکاری مشترک برخی سازمان های دولتی با حمایت گوگل و مجموعه ای از کلان شرکت های خارجی مرتبط از جمله؛ کوکاکولا، مایکروسافت و غیره خبر دادیم. سهم برخی مدیران با هویت آشکار در راه اندازی چرخه غیرملی اشتغال مبتنی بر فن آوری، به عنوان نیاز ضروری و منطقی کشوری که قریب به 48 درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی آن بیکار هستند، غیرقابل چشم پوشی است. به نحوی که گردشی در اخبار منتشر شده در این خصوص نشان می دهد دوره های استارت آپ ویکند جهانی گوگل، از ابتدا با مشارکت رسمی و حضور آنها و سازمان های تحت مدیریتشان در میدان، برگزار شده است.
رسانه های زنجیره ای، تیم مذکور و حامیان جهانی اش را «خیرین توسعه ساز» معرفی می کنند که جان و سرمایه و آبروی خود را در راه آبادانی ایران به میدان آورده اند، اما آیا واقعا چنین است؟
این روزنامه حوادث اروپا را با تیتر «امنیت اروپا در گرو انهدام داعش و انهدام داعش در گرو حمایت از بشار اسد است» را برای عکس اول خود انتخاب کرده است .
در خبر مربوط به این عکس آمده است:
روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» طی گزارشی اعلام کرد اگر اروپا به دنبال امنیت است باید داعش منهدم شود و انهدام داعش نیز تنها با کمک بشار اسد میسر است.
روزنامه انگلیسی ایندیپندنت با اشاره به خطراتی که از سوی تکفیری های داعش متوجه اروپا شده، به بررسی راهکار پایان دادن به این خطرات پرداخت. به اعتقاد نویسنده این روزنامه، غرب برای نابودی داعش باید از اسد حمایت کند.
این روزنامه انگلیسی افزود: فقط با از بین بردن گروه داعش آن هم با کمک نیروهای اسد اروپا می تواند روی آرامش را ببیند.
ایندیپندنت تأکید کرد: داعش با حملات پاریس می خواست این پیام را بدهد که به شیوه وحشیانه خود قادر است در هر کشوری که به زعم آنها، حملات هوایی علیه این گروه انجام داده اقدام نظامی کند.
روزنامه هافینگتون پست نیز طی گزارشی اعلام کرد که غرب باید برای شکست شیاطین داعش به گروه ایران، روسیه و سوریه ملحق شود.
به اعتقاد نویسنده این روزنامه آمریکایی غرب باید مخالفت های خود با روسیه، ایران و سوریه را کنار بگذارد چرا که هدف همه مشترک است و همه نیروها باید متحد شوند تا داعش را از میان بردارند.
هافینگتون پست افزود: «در جنگ جهانی دوم هم دیدیم که بدون استالین، چرچیل و روزولت هرگز قادر نبودیم علیه هیتلر پیروز شویم.»
روزنامه کیهان در ستون یادداشت روز که به قلم دکتر «محمدحسین محترم» به نگارش درآمده ماجراجویی های آمریکا با تیتر «اهداف و پیامدهای حملات تروریستی پاریس» را بررسی کرده است.
در بخشی از این یادداشت آمده است:
اکنون 14 سال پس از لشکرکشی آمریکا به افغانستان و عراق با ادعای مبارزه با تروریسم، نه تنها تروریسم از منطقه رخت برنبسته بلکه گسترش یافته و به قلب اروپا رسیده و شاید وقتی دیگر دوباره به خود آمریکا ختم شود.
هنوز زود است تا تحلیل جامعی از حوادث تروریستی فرانسه ارائه داد و باید منتظر بود تا بخشی از اسرار نیمه پنهان این حادثه تروریستی به مرور آشکار شود. اما علت این حوادث قطعا از دو حالت خارج نیست: 1- فرانسه در تامین امنیت شهروندانش ناتوان و ضعیف است. 2- دستگاه های جاسوسی امنیتی حامیان تروریستها از جمله خود فرانسه و آمریکا و رژیم صهیونیستی پشت این حوادث قرار دارند. برای تحلیل این دو گزاره باید به این سوال پاسخ داد که چرا چنین حملات پیچیده و دقیق و برنامه ریزی شده تروریستی در یک کشور اروپایی مدعی امن ترین کشور جهان رخ می دهد و این کشور به یک پادگان نظامی تبدیل می شود؟ جواب:
یک- اگر این اتفاق را دلیلی بر ضعف و ناتوانی دستگاه های امنیتی فرانسه در برقراری امنیت شهروندانش تلقی کنیم، این سوال مطرح می شود که چنین کشوری با این اندازه ناتوانی چگونه مدعی تامین امنیت در دیگر کشورهای جهان از جمله غرب آسیا و به ویژه سوریه با اقدامات مداخله جویانه خود است؟
دوم- اگر فرانسه نپذیرد که دستگاه های امنیتی و جاسوسی آن ناتوان و ضعیف هستند پس گزینه دوم قویا تأیید می شود و باید به دنبال اهداف آن گشت.
این روزنامه در ستون اخبار ویژه به تحولات داخلی با تیتر «تقسیم کار افراطیون ملایمت با ما، حملات رادیکال با روحانی!» پرداخته است.
در بخشی از این خبر آمده است:
عضو حزب منحله مشارکت تلویحاً مطالبات مدعیان اصلاح طلبی در 8 سال مسندنشینی را تندروی و همچنان غیرعقلانی توصیف کرد.
سعید شریعتی در مصاحبه با آرمان و در پاسخ به این سؤال که آیا بدنه اصلاحات خواسته معقول یافته است، گفت: اگر هرم جمعیت شناسی را بررسی کنیم در سال 76 اوج جمعیت متولدان سال های 61 و 62 تازه به سن رأی رسیده بودند، به همین نسبت جامعه دارای اکثریتی بین 16 تا 25 سال بود. یک جامعه پر از شور و هیجان نشاط جامعه، فعالان سیاسی و اجتماعی را به سمت مطالبات حداکثری حرکت می داد ولی آن اکثریت در حال حاضر به سن 34 و 35 یعنی سن تفکر و تعقل و ملاحظه کاری رسیده است. لذا می توان ادعا کرد که به همین میزان جامعه عقلانی شده است یعنی به همین مقدار که جامعه هیجانی دهه 70 را داشتیم الان آن جامعه به سن میانسالی و عقلانی رسیده است و الان اگر آن حرف ها تکرار شود پذیرایی ندارد. بسیاری از دوستانی که به رئیس دولت اصلاحات اعتراض داشتند که کندروی می کند امروز به خوبی از روحانی حمایت می کنند. امروز ممکن است سقف مطالبات گذشته مطرح شود ولی جامعه همراهی نمی کند لذا ما باید خود را با نرم و متوسط جامعه همراهی کنیم، زیرا به همین نسبت مطالبات عقلانی شده است.
وی در عین حال در بخش دیگری از این گفت وگو خواستار حذف اکثریت مجلس نهم در انتخابات آینده شد و گفت: مجلس آینده باید هماهنگ با دولت باشد. متأسفانه مجلس نهم این همراهی را با دولت نداشته است، زیرا اکثریت نمایندگان مجلس موافق برنامه هایی که رئیس جمهور با ارائه آنها توانست رأی اخذ کند نیستند. اصلاح طلبان به دنبال این موضوع هستند که مجلس از این اکثریت خالی شود تا دولت بتواند برنامه های خود را جلو ببرد.
رحمانی فضلی: 50 کیلومتری مرز ایران با عراق خط قرمز ماست، محمد هاشمی: خدا حزب کارگزاران را به راه راست هدایت کند!، پناه می برم به خدا از بستن دهان منتقدان با سکه!، انصراف ایران از ساخت خط لوله صادرات گاز به اروپا و رئیس رژیم صهیونیستی: باید از نیل تا فرات را فراموش کنیم از دیگر عناوین خبری روزنامه کیهان به شمار می رود.