این زن که به خدمت نیروی دریایی آمریکا درآمده بود در 9 پرونده مختلف به فساد مالی و پولشویی متهم شده است.
وی در فاصله سال های 2006 تا 2011 در بیش از پنج هتل لوکس اقامت داشته است که هزینه اقامت وی توسط فردی به نام 'لئونارد فرانسیس' مالک شرکت 'دفاع دریایی گلن' پرداخت شده و این شرکت پرداخت هزینه ها به این کارمند نیروی دریایی آمریکا را به دلیل بدست آوردن اطلاعات طبقه بندی شده انجام داده بود.
مالک مالزیایی این شرکت که ارائه کننده خدمات دریایی و پشتیبانی است در سال 2011 قراردادهایی به ارزش 200 میلیون دلار با نیروی دریایی آمریکا منعقد کرده بود.
هتل هایی که کارمند سابق نیروی دریایی آمریکا در آن اقامت کرده بود در جزیره بالی اندونزی، جاکارتا پایتخت اندونزی و دبی قرار دارند.
وی همچنین مبلغ 70 هزار دلار پول نقد از لئونارد فرانسیس' مالک شرکت 'دفاع دریایی گلن' دریافت کرده است.
این عضو نیروی دریایی آمریکا برای دو جرم از 9 جرم خود اکنون با حکم احتمالی هفت سال زندان یا 350 هزار دلار جریمه نقدی به ازای هر جرم و یا هر دو روبروست و برای هفت جرم دیگر نیز احتمالا به بیش از پنج سال زندان یا پرداخت جریمه نقدی 70 هزار دلار به ازای هر جرم و یا هر دو روبرو است.
در پرونده فساد و رشوه در ارتش آمریکا و در ارتباط با این تاجر مالزیایی هفت نفر در ارتش این کشور دستگیر شده بودند.
'ائول سیمپکینز' 60 ساله افسر سابق نیروی دریایی آمریکا نیز پیش از این به اتهام توطئه برای رشوه گیری در این طرح پیمانکاری در ویرجینیا دستگیر شده بود.
'جوز لوئیس اسناچز' 42 ساله یک فرمانده ناو آمریکایی نیز سال گذشته به دلیل پذیرش رشوه از سوی تاجر مالزیایی به 20 سال زندان محکوم شد.
وی به پذیرش 30 تا 100 هزار دلار رشوه از سوی شرکت 'دفاع دریایی گلن' به رهبری 'لئونارد گلن فرانسیس' تاجر مالزیایی که در سنگاپور ثبت شده است، متهم شده بود.
تاجر مالزیایی نیز به 25 سال حبس و همچنین پرداخت 35 میلیون دلار جریمه محکوم شده است.
نیروی دریایی آمریکا پیش از این به دلیل رسوایی مالی، قراردادهای خود را با این شرکت دفاعی که در سنگاپور ثبت شده است ، لغو کرده بود.