وی با بیان اینکه در حال حاضر اولویت برای کشورهای غربی و اروپایی تولید محصولات ارگانیک است گفت: امروزه سیاستمداران این کشورها با تأمین نیازهای اولیه شهروندان خود، اولویت کاری خود را برای تولید محصولات ارگانیک با هدف ایجاد شادی و سلامت انسانها و حفظ محیط زیست قرار دادهاند.
فلاحتپیشه با بیان اینکه در حال حاضر تب و تاب تولید بیشتر و سودآوری از کشورهای غربی به کشورهای جهان سوم منتقل شده است افزود: این موضوع در مورد محصولات تراریخته نیز صادق است که برخی متولیان امر تولید بیش از توجه به سلامت مردم و حفظ محیط زیست سودآوری محصولات را مدنظر دارند.
وی از اهمیت بحث سودآوری از نگاه برخی از دستگاههای دولتی و تأکید جدی دولت برای تولید محصولات تراریخته و تصویب آن در لایحه برنامه ششم توسعه خبر داد و عنوان کرد: البته این موضوع در دست دولت تنها یک لایحه است و در نهایت نمایندگان مجلس باید تمام شرایط و جوانب و استانداردها را برای محصولات تراریخته رعایت کنند.
نماینده مردم اسلامآباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون مجوز و استاندارد خاصی برای تولید و کشت محصولات تراریخته صادره نشده است گفت: مشکل اصلی در کشور بحث استانداردهاست و هر روز گزارشهای بسیاری در ارتباط با عدم رعایت استانداردها در اقلام خوراکی به دست مصرف کنندگان میرسد.
وی فساد و کمکاری برخی از مسئولان مربوطه در حوزههای اداری تعیین استانداردها را باعث نگرانی و عدم اطمینان مردم در حوزههای مختلف مصرف دانست و اظهار کرد: تاکنون استاندارد خاصی که نشان دهنده سلامت محصولات تراریخته باشد تعیین نشده و در برخی از موارد نیز تعیین استانداردها درگیر و دار لابیگری برخی از افراد است.
فلاحتپیشه با بیان اینکه تا زمانی که محصولات تراریخته به سلامت انسان و محیط زیست آسیبی وارد نکند، نباید تولید محصولات تراریخته را بهطور کلی رد کرد گفت: اما در شرایطی که در تولید و کشت محصولات تراریخته بحث سودآوری و آسیبرسانی به سلامت انسان و محیط زیست مطرح میشود باید با آن مقابله کرد.