به گزارش مشرق، دولت چین طرحی برای کاهش 50 درصدی مصرف گوشت در این کشور آغاز کرده است.
بر اساس گزارش گاردین، این طرح که حمایت فعالان محیط زیست را نیز به دنبال داشته است میتواند انتشار گازهای گلخانهای را تا سال 2030 تا 1 میلیارد تن کاهش دهد.
این طرح همچنین میتواند کمکی برای رفع مشکلات چاقی و دیابت در این کشور فراهم سازد.
این طرح دولت چین که به منظور کاهش مصرف گوشت شهروندان این کشور یک برنامه طرح ریزی شده است به منظور کاهش مصرف گوشت شهروندان آغاز شده در واقع حرکتی در تلاش برای جلوگیری از گرمشدن زمین است.
دستورالعملهای غذایی جدید که توسط وزارت بهداشت چین ترسیم شده توصیه میکند که شهروندان این کشور 1.3 میلیاردی باید به ازای هر نفر در هر روز بین 40 تا 75 گرم گوشت مصرف کنند.
این طرح نه تنها برای بهبود بهداشت عمومی مفید است بلکه میتواند از انتشار بخش قابل توجهی از گازهای گلخانهای جلوگیری کند.
حزب کمونیست چین که متحدان غیرمعمولی در میان افراد مشهور هالیوود از جمله «آرنولد شوارتزنگر» و «جیمز کامرون» پیدا کرده است، از حضور آنها در تبلیغات خود برای آغاز این طرح استفاده خواهد کرد.
بر اساس دستورالعمل جدید، میزان دی اکسیدکربن تولیدی و گازهای گلخانهای صنعت دام چین تا سال 2030 به میزان 1 میلیارد تن کاهش خواهد یافت.
در سطح جهانی، 14.5درصد از تولید گازهای گلخانهای که منجر به گرم شدن سیاره زمین میشود از محل نگهداری دام تولید میشود که این میزان بیش از تولید این گازها توسط بخش حمل و نقل است.
نگهداری و پرورش دام گاز متان فراوانی تولید میکند که یک گاز گلخانهای بسیار قوی محسوب میشود.
مدیر کل مرکز ملی چین در بخش تغییر استراتژی آب و هوا و همکاریهای بین المللی میگوید که از طریق تغییر شیوه زندگی، دولت چین انتظار دارد که میزان تولید گاز متان و کربن صنعت دام کاهش یابد و از این طریق روند گرمایش زمین کاهش یابد.
گزارش جداگانهای که توسط دانشمندان در دانشگاه آکسفورد منتشر شده است نشان میدهد استفاده گسترده از گیاهخواری در سراسر جهان میتواند دستکم نزدیک به دو سوم از انتشار گازهای گلخانهای بکاهد.
بر اساس گزارش گاردین، این طرح که حمایت فعالان محیط زیست را نیز به دنبال داشته است میتواند انتشار گازهای گلخانهای را تا سال 2030 تا 1 میلیارد تن کاهش دهد.
این طرح همچنین میتواند کمکی برای رفع مشکلات چاقی و دیابت در این کشور فراهم سازد.
این طرح دولت چین که به منظور کاهش مصرف گوشت شهروندان این کشور یک برنامه طرح ریزی شده است به منظور کاهش مصرف گوشت شهروندان آغاز شده در واقع حرکتی در تلاش برای جلوگیری از گرمشدن زمین است.
دستورالعملهای غذایی جدید که توسط وزارت بهداشت چین ترسیم شده توصیه میکند که شهروندان این کشور 1.3 میلیاردی باید به ازای هر نفر در هر روز بین 40 تا 75 گرم گوشت مصرف کنند.
این طرح نه تنها برای بهبود بهداشت عمومی مفید است بلکه میتواند از انتشار بخش قابل توجهی از گازهای گلخانهای جلوگیری کند.
حزب کمونیست چین که متحدان غیرمعمولی در میان افراد مشهور هالیوود از جمله «آرنولد شوارتزنگر» و «جیمز کامرون» پیدا کرده است، از حضور آنها در تبلیغات خود برای آغاز این طرح استفاده خواهد کرد.
بر اساس دستورالعمل جدید، میزان دی اکسیدکربن تولیدی و گازهای گلخانهای صنعت دام چین تا سال 2030 به میزان 1 میلیارد تن کاهش خواهد یافت.
در سطح جهانی، 14.5درصد از تولید گازهای گلخانهای که منجر به گرم شدن سیاره زمین میشود از محل نگهداری دام تولید میشود که این میزان بیش از تولید این گازها توسط بخش حمل و نقل است.
نگهداری و پرورش دام گاز متان فراوانی تولید میکند که یک گاز گلخانهای بسیار قوی محسوب میشود.
مدیر کل مرکز ملی چین در بخش تغییر استراتژی آب و هوا و همکاریهای بین المللی میگوید که از طریق تغییر شیوه زندگی، دولت چین انتظار دارد که میزان تولید گاز متان و کربن صنعت دام کاهش یابد و از این طریق روند گرمایش زمین کاهش یابد.
گزارش جداگانهای که توسط دانشمندان در دانشگاه آکسفورد منتشر شده است نشان میدهد استفاده گسترده از گیاهخواری در سراسر جهان میتواند دستکم نزدیک به دو سوم از انتشار گازهای گلخانهای بکاهد.