فائزه هاشمی در محفل سرای قلم و اواخر تیرماه میگوید: «شاید در ابتدای انقلاب گفته میشد که این حکومت با حکومتهای دیگر فرق دارد و میتواند اسلام واقعی را پیاده کند ولی در مرور زمان دیدم نه؛ نهتنها حاکمان ما اسلام واقعی را پیاده نکردند بلکه جامعه ما هم نسبت به دین به خاطر عملکرد حاکمیت گریزان شد. مصداق خیلی بارز این موضوع هم حجاب است. اگر ما حجاب خانمها را با 10 الی 15 سال پیش مقایسه کنیم و برگردیم به اول انقلاب میبینیم سالبهسال حجاب کمرنگتر شده است.»
دختر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در سایر مسائل هم اگر نگاه کنید همین رویه است. به نظر من این نشان دهنده تاثیر یک حکومت دینی است که ارزشهای مردم را به طوری در معرض خطر قرار می دهد و آن دینی که مردم به آن باور دارند آن نیز ضعیف شده است.
فرزند رئیس دولت سازندگی با ارائه آماری که مشخص نیست از چه منبعی دریافت نموده است، میگوید: در ماه رمضان واقعا چند درصد از جوانان ما روزه میگرفتند. ما در دانشگاه خودمان که بودیم از 80 نفر کارمند من و چند نفر از کارمندان روزه میگرفتیم. در مجموع اگر بشماریم 100 تا از 8 هزار دانشجو هم روزه بودند. بیشتر از این هم نیستند. اینها آثار حکومت دینی است.
وی تاکید میکند: مردم به خاطر عملکرد غلطی که به پای دین و به عنوان دین اعمال شده، فکر میکنند که دین آن جامعیت را ندارد و دین مشکلاتی دارد، درحالی که این طور نیست. من اعتقاد دارم اسلام دین کامل است، حتی در موضوعات حقوق بشر که بعضیها معتقدند حقوق بشر مدرن و امروزی است، در زمان اسلام نبوده، اما مهم نیست که اسم حقوق بشر بوده یا نبوده اگر بگردیم محتویات حقوق بشر در قرآن و در سیره پیامبر و تمام مبانی دینی ما وجود دارد.
فائزه هاشمی چندی پیش نیز در خانه یکی از محکومان امنیتی بهایی حضور یافت و بعد از اینکه اکبر هاشمی رفسنجانی از فرزندش خواست که در مقابل این کار خود عذرخواهی کند از این مسئله سرباز زد و پا روی حرف پدرش نهاد.