به گزارش مشرق، این نشریه افزود: تجزیه وتحلیل آمار منتشر شده از سوی ارتش انگلیس نشان می دهد که میزان پرداخت غرامت به نیروهای نظامی اعم از کهنه سربازان و نیروهای در حال خدمت که دچار اختلالات روانی هستند، در چارچوب طرح جبران خسارت، تا 379 درصد افزایش داشته است .
ایندیپندنت اضافه کرد: این آمار که در دوره زمانی 2015 تا 2016 میلادی، به بالاترین سطح در طی یازده سالی که این طرح شروع شده، رسیده است، نشان می دهند که هزینه های واقعی جنگ های افغانستان و عراق برای سربازان انگلیسی خودش را در افزایش اختلالات روانی نشان می دهد.
این نشریه افزود: برخی از این کهنه سربازان به ایندیپندنت گفته اند که در کنار کسانی که دارای زخم های آشکار هستند، زنان و مردانی هم وجود دارند که به دلیل ضربات روانی که به آنها وارد شده، دارای 'زخم های پنهان' هستند و این طرح جبران خسارت، که برای به دست آوردنش بایستی بجنگند، تنها بخشی اندکی از صدمات وارده شده را می پوشاند.
ایندیپندنت با بیان اینکه طرح جبران خسارت برای سربازان کهنه کار انگلیس که مورد حمایت وزارت دفاع قرار گرفته، جانشین سیاست پانسیون جنگی سال 2005 شده است، نوشت: در سال گذشته 2015 میلادی درخواست دریافت جبران خسارت از سوی این سربازان به دلیل اختلالات روانی با 35 درصد افزایش نسبت به سال قبل، بالغ بر 580 مورد بوده است.
این نشریه افزود: در همین حال آمار جداگانه یک گروه مدنی نشان می دهد، شمار سربازان کهنه کاری که به دنبال کمک های خیریه برای مشکلات روانی هستند، از سال 2014تا 2015 میلادی، 26 درصد افزایش داشته است.
مأموریت رزمی نیروهای نظامی انگلیس در افغانستان در ماه دسامبر سال 2014 میلادی پس از 13 سال حضور در این کشور، پایان یافت.
براساس گزارش های منتشرشده در جریان حضور 13 ساله نیروی نظامی انگلیس در افغانستان، 140 هزار نفر از این نیروها ، در این کشور خدمت کردند که ماحصل آن 453 نفر کشته و 2 هزار و 188 نفر زخمی بود.