کد خبر 650534
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳

نماینده قم در مجلس با اشاره به نامه سال ۸۸ صالحی‌امیری به وزیر اطلاعات گفت: دقیقا در این نامه رهبری را هدف قرار داده و نظام را متهم به بی‌تدبیری می‌کند.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه 11 آبان) در مخالفت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برخی نمایندگان در صحبتهایشان گفتند که گزینه‌های پیشنهادی مراحل قانونی را طی کرده‌اند و از فیلترهای تاییدی رد شده و میزان قانون است، گفت: امروز شاهد بودیم مکررا افرادی در نطقهای مختلف محکوم شدند که در هیچ مرجع قانونی یک برگه حکم علیه آنها صادر نشده است. به همین دلیل نمی‌توان یک بام و دو هوا صحبت کرد.

وی با بیان اینکه برخی ادعا می‌کنند تغییر در این 3 وزارتخانه نشانه ولایتمداری است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب با توجه به وضع معیشت مردم همواره بر مسئله اقتصاد تاکید داشته‌اند. ولایتمداری درجاتی دارد و اگر برای بهبود معیشت و اقتصاد تلاش کنیم منافاتی با ولایت ندارد.

نماینده قم در مجلس با اشاره به سخن امام راحل که فرمودند میزان حال فعلی افراد است، گفت: باید افراد را با معیارهای امروز بسنجیم لذا اینکه گفته می‌شود برخی در گذشته چنین سوابقی داشته‌اند از نظر شرعی و تاریخی منطقی نیست. قاتلین امام حسین (ع) کسانی بودند که پشت سر علی (ع) نماز می‌خواندند. نظامهای دینی همواره از درون دچار فروپاشی می‌شوند نه از بیرون.

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس با اشاره به جلسه این فراکسیون با وزرای پیشنهادی گفت: من در جلسه فراکسیون روحانیون نامه‌ای را مطرح کردم که آقای صالحی امیری در دوران فتنه به اتفاق 8 نفر به وزیر اطلاعات نوشتند. نامه این افراد در تاریخ 30 خرداد 88 نوشته شده اما خطبه‌های رهبری در 29 خرداد همان سال بود. آقای صالحی امیری در جلسه منکر نامه شد اما پس از اصرار ما ادعا کرد در این نامه تعرضی به نظام و ولایت نبوده است.

ذوالنور افزود: من به نامه دسترسی پیدا کردم و وقتی نامه را بررسی کردم برخلاف صحبتهای ایشان بود. اگر قرار است در یک جلسه افراد اینگونه نظرشان عوض شود باید سکان وزارتخانه‌ای که در فرهنگ مردم تاثیرگذار است در دست کسی باشد که مواضع محکمی در باورهایش داشته باشد.

نماینده قم در مجلس با اشاره به اینکه سکوت برخی از خواص بدتر از حرف زدنشان است، گفت: کسانی که سینه چاک ارزشها بوده‌اند اگر در فتنه دچار تردید شوند، مردم هم دچار تردید می‌شوند. بنابراین سکوت خواص در فتنه پاشیدن بذر تردید در دلهاست.

وی با اشاره به سخنان یکی از نمایندگان در جلسه علنی صبح امروز که گفت تا "کی می‌خواهید فتنه را ادامه دهید"، اظهار کرد: تا زمانی که فتنه‌گران در مسیر فتنه هستند،  فتنه هست و تا زمانی که خواص اهل حق موضع سکوت خودشان را دارند، باید نگران بود.

این نماینده مجلس ادامه داد: مقام معظم رهبری در 2 تیر 95 و 10 روز بعد از آن درباره فتنه صحبت کردند و فرمودند «موضع من درباره فتنه 88 همان است و بر روی آن موضع حساس هستم.» چرا داریم از حقایق فرار می‌کنیم؟ آیا شما می‌توانید یک نفر از سران سلطه را پیدا کنید که در دفاع از فتنه‌گران وارد عمل نشده باشند؟ در دوران فتنه کدام رسانه سلطه‌گر در کوبیدن خط انقلاب ورود پیدا نکرد؟ اگر می‌گوییم فصل‌الخطاب خطبه 29 خرداد 88 رهبری است چرا باید چنین نامه‌ای نگاشته شود؟

ذوالنوری با اشاره به اینکه من مجبورم به بخشهایی از این نامه اشاره کنم، گفت: در صفحه 2 این نامه نوشته‌اند، تقسیم مردم به خودی و غیرخودی باعث ریزش افراد می‌شود در حالیکه غیر از رهبری هیچ کس چنین تقسیم‌بندی انجام نداده بود و دقیقا در این نامه رهبری را هدف قرار دادند. در صفحه 6 این نامه ادعا می‌کنند ما خود را پیرو صدیق ولایت فقیهی می‌دانیم که در شان امام باشد یعنی ولایت را در شان امام می‌دانند. در صحفه اول هم می‌گویند ما با امام خرداد 42، بهمن 57 و سالهای جنگ که ذره‌ای اعوجاج پیدا نکرد، بیعت می‌کنیم. در این نامه 9 صفحه‌ای یک جا به بیعت با رهبری تاکید نکردند و نظام را متهم به بی‌تدبیری می‌کنند.

نماینده قم در مجلس افزود: آقای صالحی امیری از جنس فرهنگ نیست و نمی‌تواند سکان این وزارتخانه را برعهده بگیرد.
 
منبع: تسنیم