کد خبر 771301
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۵

کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت ماهی دارای چربی مفیدی به نام امگا۳ است که برای سلامتی قلب و عروق و کاهش فشار خون مفید است.

به گزارش مشرق، غذاهای دریایی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی هستند؛ ماهی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین ها و املاح است، اما ویژگی ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی ممتاز کرده، نوع چربی موجود در آن است.

کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت ماهی دارای چربی مفیدی به نام امگا۳ است که برای سلامتی قلب و عروق و کاهش فشار خون مفید است.

"زهرا مصلایی" با اشاره به تحقیقات انجام شده، افزود: افرادی که در برنامه غذایی از ماهی بیشتری استفاده می کنند، کمتر به بیماری قلبی مبتلا می شوند بنابراین، به تمام افراد به ویژه آنهایی که جراحی قلب انجام داده اند توصیه می شود، هفته ای دو تا سه مرتبه ماهی مصرف کنند.

او ادامه داد: برخی بر این باورند که ماهی پرورشی به اندازه ماهی صید شده از دریا مفید نیست؛ حقیقت این است که ماهی پرورشی(قزل آلا) از نظر ارزش غذایی تفاوت زیادی با ماهی دریا ندارد و جدا از اینکه از نظر اقتصادی ارزان تر و با صرفه تر است، به تازه و سالم بودن آن بیشتر می توانیم اطمینان داشته باشیم.

مصلایی با توجه با اینکه روش پخت ماهی از نظر تاثیر آن بر سلامتی بسیار مهم است، گفت: از سرخ کردن ماهی خودداری کنیم؛ پختن داخل فِر یا کباب کردن بهترین روش پخت ماهی است، تابه هایی در بازار عرضه می شود که به آن تابه رژیمی می گویند، می توانیم در این تابه ها گوشت یا ماهی را با روغن بسیار کم سرخ کنیم؛ برای تهیه غذای سالم، از این تابه ها را تهیه کنیم.

منبع: میزان