شبکه اول سیما در روز عید قربان برای سومین بار فیلم سینمایی «سفر ابدی کاپیتان دریک» را پخش کرد. این فیلم تعالیم کابالا و ادیان ضد توحیدی مصر باستان را در قالب یک درام فانتزی بازگو می­کند.

به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، گروه تأمین برنامه شبکه اول سیما برای مخاطبان مسلمان ایرانی در روز عید قربان که سالروز یادآوری بندگی و توحید خداوند یگانه است، فیلمی را انتخاب نمود که به معرفی خدایان مصر باستان، اسطوره ­های اُلمپ و تعالیم ضد توحیدی کابالا همچون درخت جاودانی و میوه حیات می­ پرداخت.

کاپتان دریک و دوستانش در جستجوی درخت حیات و جاودانگی راهی سرزمین­های دور میشوند و پس از گذشتن از مصر و آشنایی با تعالیم ادیان مصر باستان و عبور از سرزمین بین دو آب ( بین النهرین) درخت حیات را می­ یابند.

درخت حیات یا Tree of Life اسطوره­ای کفرآمیز در کابالاست که تمام حیات و هستی را برمبنای آن تفسیر می­ کنند. هر فردی که بتواند به درخت حیات دسترسی پیدا کند و از تعالیم آن بهره­ مند شود به مقام خدایان دست می­ یابد و همانند آنها دانش و قدرت خواهد داشت.

با توجه به اقتباس این داستان از شجره ممنوعه که روایتی متقن و وحیانی است ولی در انجیل و تورات تحریف شده نقل شده است، پخش این فیلم­ها ضمن القای تفکرات کفرآمیز و ضد توحیدی به مخاطبان مسلمان بویژه جوانان، سبب می­شود میان اسطوره­ های شرک آلود و باطل و داستانهای متقن قرآنی نیز در ذهن مخاطب یکسانی و مشابهت بوجود آید و به تدریج تعالیم دینی را نیز همچون اسطوره ­های مصر و یونان بپندارد.


درخت حیات کابالا اثر گوستاو کلیمت


در آیین کابالا درخت حیات استعاره­ای از صعود یا سلوک به مقام خدایی است. مراتب هستی همانند درختی است که بالا رفتن از ان و تناول میوه اش تنها در آیین رازآلود کابالا امکان پذیر است.

معاونت سیما در حالی برای روز عید قربان مخاطبان مسلمان خود این فیلم شرک آلود را در نظر گرفته بود که این روز فرخنده فرصتی است تا حقانیت ناب توحیدی و تعالیمی که در قرآن کریم به ابراهیم خلیل الله نسبت داده شده است بازگو شود؛ حقایقی که با هرگونه کفراندیشی اساطیری و تعالیم ضد توحیدی در ستیز است.

متأسفانه عملکرد مناسبتی معاونت سیما در روزهای گذشته مشکوک و تأمل برانگیز بوده است. گذشته از پخش فیلم شرک آلود سفر ابدی کاپتان دریک در مناسبت عید قربان، در سالروز حماسه استکبارستیزی 13 آبان شبکه سوم سیما دست به پخش فیلمی امریکا و مدافع سلطه جویی امریکا در دیگر کشورها به نام «کمپانی» زده بود.