به گزارش مشرق، دکتر حسین انصاری در حاشیه پنجمین کنگره بین المللی سردرد، اظهارداشت: در چند سال گذشته چهار شرکت بزرگ دارویی در جهان بر روی چند دارو برای درمان میگرن کار کرده اند که بزودی محصولات خود را عرضه می کنند.
وی افزود: تا یک سال دیگر یک دارو و طی دو سال آینده هر چهار شرکت، داروهای خود را به بازار عرضه می کنند.
انصاری با بیان اینکه هم اکنون در دنیا در حوزه مغز و اعصاب بیشترین سرمایه گذاری روی داورهای میگرنی انجام می شود گفت: این داروهای جدید به صورت تزریقی هستند که به صورت ماهیانه بیمار استفاده می کند.
وی همچنین تصریح کرد: میگرن یک بیماری ژنی است که درمان قطعی ندارد و صرفا با مصرف دارو می بایست از آن پیشگیری و از روند پیشرفت آن جلوگیری کرد. با مصرف داروی اختصاصی میگرن، میتوان میزان حملات میگرن در ماه را کم کرد.
این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: اگر فردی در ماه بیش از هفت بار دچار حملات میگرن می شود حتما باید دارو مصرف کند و در این مرحله؛ ورزش و تغذیه مناسب به تنهایی کافی نیست.
انصاری تاکید کرد: افرادی که دچار میگرن هستند حتما باید داروهای مربوطه را استفاده کنند و اکتفا به مسکن ها نمی تواند از روند پیشرفت آن جلوگیری کند.
این فوق تخصص سردرد گفت: سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کنند و افراد مبتلا به میگرن حتما باید از خوردن فست فودها و این گونه نوشیدنی ها خودداری کنند.