به گزارش مشرق، محمد شریعتمداری ظهر امروز در نشست اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی اظهار کرد: در استان مرکزی 2739 واحد صنعتی وجود دارد که شرایط 40 واحد بحرانی و خاص است.
وی تصریح کرد: استان مرکزی دارای ظرفیتهای بسیار بالایی است، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و فلزی و ریلی قریب به ۳۰ هزار میلیارد تومان سهم درآمدی کشور را رقم میزنند.
بیشتر بخوانید:
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: 350 واحد معدنی فعال دارای پروانه در استان مرکزی فعالیت دارند که تعداد محدودی دارای شرایط خاص هستند که باید نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام کرد.
شریعتمداری با اشاره به مشکلات شرکتهای هپکو و آذرآب بیان داشت: مشکلات این واحدها مربوط به مشکلاتی ساختاری در دورههای گذشته است و ریشه اصلی آن نحوه واگذاری به اشخاص است که باید مشکلات کارگران در کوتاهترین زمان به لحاظ مالکیت تعیین تکلیف شود و کارگران باید بدانند که دولت برای آینده این شرکتها تدابیر ویژه اتخاذ میکند و ما یک عذرخواهی به کارگران بدهکار هستیم چرا که باید موضوع مالکیت را زودتر از اینها برطرف میکردیم.
وی از شرکت آذرآب به عنوان چشم و چراغ صنعت ایران یاد کرد و ادامه داد: باید شرایط کارگران را درک کنیم، چرا که آنها حداقل حقوق و دستمزد را دریافت میکنند، نباید اجازه داد این حداقل حقوق هم به تعویق بیفتد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: کارگران با شرایط بدی مواجه هستند، باید به گوش جان به مطالبات آنها گوش فرا دهیم، در چهارچوب قانون همراه کارگران هستیم، اما در بستن ریل همراه کارگران نیستیم.
شریعتمداری اضافه کرد: باید به جامعه کارگری این اطمینان را داد که حفظ اشتغال موجود مهمترین برنامه است و بعد از حفظ اشتغال تامین سرمایه در گردش در اولویت قرار دارد.
وی ادامه داد: پرداخت 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در روستاها اقدام موثری بود که امید است بتواند در رفع بیکاری موثر واقع شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وعده میدهیم در جلسه هیات دولت همه تصمیمات استان در خصوص هپکو و آذرآب را به اجرا درآوریم.